E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Παντρεμένος ο αστυνομικός που το TikTok τον «τσάκωσε» να κάνει ... αταξίες ‑ Σύζυγος και ερωμένη «σφάζονται» δημόσια

«Έχουμε δύο χρόνια σχέση, δεν ήταν κάτι περιστασιακό» λέει η γυναίκα του βίντεο

Παντρεμένος ο αστυνομικός που το TikTok τον «τσάκωσε» να κάνει ... αταξίες ‑ Σύζυγος και ερωμένη «σφάζονται» δημόσια
Unsplash
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 7/9/2023 | 11:24

Η γυναίκα που καταγράφηκε να ερωτοτροπεί με αστυνομικό του Μέριλαντ σε ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok και είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για τη συμπεριφορά του εραστή της, ξεκαθάρισε δημόσια τη θέση της, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τη σύζυγο του άπιστου άνδρα μέσω ανάρτησης στο Facebook.

To κλιπ που δημοσιεύτηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα προκάλεσε αντιδράσεις, αφού έδειχνε τον ένστολο σε εrωτικές περιπτύξεις με την ερωμένη του, Βιρτζίνια Πίντο, σε δημόσιο χώρο, με το ζευγάρι να μπαίνει έπειτα στο πίσω μέρος του περιπολικού για τη... συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αστυνομικό τμήμα όπου ανήκει ο Φρανσέσκο Μάρλετ έθεσε σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό και πραγματοποιεί έρευνα για το περιστατικό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


Οι μπελάδες όμως που αντιμετωπίζει πλέον ο Μάρλετ δεν είναι μόνο επαγγελματικοί, αλλά και προσωπικοί, αφού η σύζυγός του τον αναγνώρισε στο viral βίντεο και έγινε έξαλλη. Σε ανάρτησή της στα social media η Πόλα Μάρλετ, ευχήθηκε στην ερωμένη του άνδρα της «να καεί στην κόλαση», ενώ σε μετέπειτα δήλωσή της στη New York Post επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς στη γυναίκα που φαίνεται να γνωρίζει προσωπικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο άνδρας της την παράτησε επειδή δεν μπορούσε να σταματήσει να τον απατάει. Ο σύζυγός μου τη χρησιμοποίησε για σeξ επειδή είναι "εύκολη". Όπως όλοι οι γάμοι έτσι κι ο δικός μας πέρασε δυσκολίες, στο τέλος ξεπερνάμε μαζί τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Η Πίντο, από τη μεριά της, θεωρεί παράλογη τη φασαρία που έχει γίνει για το περιστατικό. Όπως λέει, διατηρεί εδώ και δύο χρόνια σχέση με τον αστυνομικό, «δεν πρόκειται απλά για κάτι περιστασιακό». «Φυσικά, λόγω του επαγγέλματός του, αυτό δείχνει άσχημο. Αλλά θέλω να κατανοήσει ο κόσμος ότι δεν ήταν ένα one night stand».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Γιατί τόση αναστάτωση; Είναι αστυνομικός και εγώ πολίτης. Μας έκαναν τσακωτούς. Η κατάσταση δεν είναι ωραία, αλλά θα περάσει κι αυτό», σημειώνει η Πίντο που είναι μητέρα δύο παιδιών. Η ίδια άφησε επίσης αιχμές στα social media περί απιστίας και από τη μεριά της συζύγου του εραστή της, ωστόσο αργότερα αρνήθηκε να επεκταθεί σε λεπτομέρειες.

Ο αστυνομικός Φρανσέσκο Μάρλετ είχε τεθεί ξανά σε διαθεσιμότητα τον περασμένο Μάιο αλλά και το 2016, μετά τη δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του για κακοποίηση ανηλίκου. Ο άνδρας φέρεται να είχε χτυπήσει άσχημα τον 3χρονο γιο της τότε φιλενάδας του, ωστόσο στην έρευνα που ακολούθησε δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία και οι κατηγορίες αποσύρθηκαν.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα μπλεξίματα για την Apple – Το νέο iPhone 15 υπερθερμαίνεται

Χτες

Τρέχει να βρει τη λύση η εταιρεία που βλέπει το νέο μοντέλο όχι μόνο να μην ενθουσιάζει, αλλά να έχει και προβλήματα

Κασσελάκης: Βεβαίως και είμαι αριστερός – Να είσαι αριστερός είναι στάση ζωής και αξιακός κώδικας

Χτες

«Ο Μητσοτάκης κάνει μια επικίνδυνη δουλειά για τη ζωή του Έλληνα πολίτη»

Πατέρας Καρολάιν: Η Λυδία απέκτησε τη Φιλιππινέζικη υπηκοότητα – Δε θα γυρίσει ξανά στην Ελλάδα

Χτες

«Ο γιος σου δεν είναι μόνο δολοφόνος και ψεύτης, αλλά είναι και κλέφτης»

Σεισμός στο πλημμυρισμένο Μαντούδι

Χτες

Αλλες τρεις μικρές δονήσεις στην περιοχή που έχει χτυπηθεί από καταστροφικές βροχές

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Με απείλησαν να πάρω το φταίξιμο»

Χτες

Αυτό είναι το γράμμα που έστειλε ο πιλότος στην μητέρα της Καρολάιν

Τα «μαζεύει» η κυβέρνηση για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Χτες

Δεν εξετάζεται αύξηση φορολογικών συντελεστών

Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Γκάμπον

Χτες

Ο αγαπημένος Ντάμπλντορ από το Harry Potter

Κακοκαιρία Elias ‑ Λάρισα: Απελπιστικές εικόνες στην περιοχή από Πλατύκαμπο προς Χάλκη και Γλαύκη

Χτες

Τις πληγές τους μετρούν οι κάτοικοι σε διάφορες περιοχές του δήμου Κιλελέρ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.