E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καρδίτσα: Φίδι 2,5 μέτρων βγήκε μέσα από τα νερά στον Παλαμά

Κάτοικος της περιοχής ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφία με το μεγάλο φίδι.

Καρδίτσα: Φίδι 2,5 μέτρων βγήκε μέσα από τα νερά στον Παλαμά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/9/2023 | 15:36

Ένα τεράστιο φίδι μήκους 2,5 μέτρων εμφανίστηκε από τα νερά της πλημμύρας που έπληξε τον Παλαμά Καρδίτσας στη Θεσσαλίας. Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν υπάρξει καταγγελίες από πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας για ύπαρξη φιδιών στα νερά.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με ανάρτηση, ένα φίδι τουλάχιστον 2,5 μέτρων εμφανίστηκε από τα νερά του Παλαμά. «Ο Λαφιάτης ή Λαφίτης είναι μη-δηλητηριώδες φίδι της οικογένειας των Καινοφιίδων. Ιδού και τα πειστήρια», γράφει χρήστης σε ανάρτηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι περισσότερες περιοχές παραμένουν βυθισμένες στα λασπόνερα, τη στιγμή που ο πόνος χιλιάδων κατοίκων, που είδαν μέσα σε λίγα λεπτά τις περιουσίες τους να παραδίδονται στα ορμητικά νερά, παραμένει βουβός.

Η υπερχείλιση του Πηνειού έχει δημιουργήσει πρωτοφανείς καταστάσεις σε πολλά σημεία της Λάρισας και παράλληλα στα πλημμυρισμένα νερά εντοπίζονται από νεκρά ζώα μέχρι και μεγάλα ψάρια.

Χαρακτηριστικά, κάτοικος της Λάρισας ανέβασε στο TikTok βίντεο στο οποίο φαίνονται μεγάλα ψάρια να κολυμπούν κάτω από τα λασπόνερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται ότι περισσότερα από 130.000 νεκρά ζώα και τόνοι από σωρούς σκουπιδιών σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Βόλο συνθέτουν το σκηνικό που άφησε πίσω της η φονική κακοκαιριά.

Στα νεκρά ζώα θα γίνεται υγειονομική ταφή και όχι καύση. Η δυσοσμία είναι αφόρητη και η έλλειψη νερού καθιστά ακόμη δυσκολότερη την τήρηση κανόνων κανόνες υγιεινής. Μάσκες συνιστούν οι ειδικοί για τους κατοίκους. 1396 άνθρωποι νοσηλεύτηκαν μέχρι τώρα, 48 από αυτούς με γαστρεντερίτιδα και 65 με λοίμωξη στο αναπνευστικό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παναθηναϊκός ‑ ΑΕΚ: Μεγάλο πανό των οργανωμένων της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Λεωφόρο

Σήμερα

Η ΑΕΚ έχει ενημερώσει τις αρχές και τον Παναθηναϊκό ότι ενδεχομένως να υπάρχουν προσβλητικά πανό

Δικτατορία θέλει σχεδόν το 7% των Γερμανών

Σήμερα

Ειδικοί επισημαίνουν το φαινόμενο που έχει ρίζες στις πρόσφατες μεγάλες κρίσεις όπως η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ενεργειακή κρίση και οι αυξήσεις τιμών

Κασσελάκης: Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου

Σήμερα

Με ποια στελέχη συναντήθηκε - Ποιοι αναλαμβάνουν «ρόλο-κλειδί»

Αρναούτογλου: Πού θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Σήμερα

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν - Σε ισχύ έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Θεσσαλονίκη: Πώς ακινητοποίησαν τον ληστή ‑ Σοκάρει η περιγραφή του χρυσοχόου

Σήμερα

«Μας φώναζαν ότι καταπατάμε τα δικαιώματά του»

Οι ΗΠΑ ενισχύουν στρατιωτικά την Ουκρανία με άρματα μάχης

Σήμερα

Έφτασαν στην Ουκρανία τα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams

Αδιανόητο ξύλο μεταξύ γυναικών σε αθηναϊκό club

Σήμερα

Μαλλιοτραβιόντουσαν και ο κόσμος τραβούσε βίντεο αντί να τις χωρίσει

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.