E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Κώστας Δόξας για τη διαμάχη με την πρώην σύζυγό του: «Σταμάτησαν οι εμφανίσεις μου, πολλοί συνεργάτες δεν μου μιλούσαν»

Η αντιδικία και πως επηρέασε τα επαγγελματικά του

Ο Κώστας Δόξας για τη διαμάχη με την πρώην σύζυγό του: «Σταμάτησαν οι εμφανίσεις μου, πολλοί συνεργάτες δεν μου μιλούσαν»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/9/2023 | 16:08

"Το πιο σημαντικό από όλα είναι το Σοφάκι, το παιδί. Εκεί είναι όλη η προσοχή και η ανάγκη. Όλη αυτή η ιστορία ξεκάθαρα μου έκανε κακό", εξομολογείται ο γνωστός τραγουδιστής.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη ρεπόρτερ Μένια Κούκου μιλά ο Κώστας Δόξας. Λίγα μόλις 24ωρα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, ο τραγουδιστής περιγράφει το πως αυτή η αντιδικία τον επηρέασε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το καλοκαίρι ήμουν 17 μέρες μαζί με την κόρη μου, την αποχαιρέτησα ξέροντας ότι σε μια εβδομάδα θα είμαι πάνω. Ξέρει ότι έχουμε τις μέρες μας. Τώρα θα πάει πρώτη Δημοτικού, ξέρει ότι θα έχουμε διαβάσματα», δηλώνει ο Κώστας Δόξας.

«Γενικώς τα παιδιά είναι ευλογία αλλά και μεγάλη ευλογία, πρέπει να είσαι συνεχώς ο καλύτερός σου εαυτός και να διδαχθείς από τα παιδιά», επισημαίνει για την κόρη του ο γνωστός τραγουδιστής.

«Γενικότερα το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη ζωή μου, που δυστυχώς είναι ψυχοφθόρα. Κι αυτά μαθήματα είναι όμως. Τα διαζύγια είναι αρκετά και οι αποφάσεις που βγαίνουν είναι πάρα πολύ καλές, πολύ σωστές. Η δικαιοσύνη βλέπει τα στοιχεία και αποφασίζει αναλόγως», εξομολογείται για την αντιδικία με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, που εκκρεμεί από την άνοιξη του 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το πιο σημαντικό από όλα είναι το Σοφάκι, το παιδί. Εκεί είναι όλη η προσοχή και η ανάγκη. Όλη αυτή η ιστορία ξεκάθαρα μου έκανε κακό. Και οι εμφανίσεις μου σταμάτησαν, πολλοί από τους συνεργάτες μου δε μου μιλούσαν, αφεντικά που δε μου δίνουν πλέον δουλειά. Δε πειράζει όμως», παραδέχεται στην κάμερα του Alpha ο Κώστας Δόξας.

«Υπήρχαν άνθρωποι στο δρόμο μου που με βοήθησαν. Είμαι σε μια φάση αρκετά όμορφη αυτή τη περίοδο, έχω επιστρέψει στο πατρικό μου στο Μοσχάτο, έχω φτιάξει και το δωμάτιο της μικρής», καταλήγει ο Κώστας Δόξας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Το ότι χωρίσαμε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δε σημαίνει ότι έχω σταματήσει να την αγαπάω»

Σήμερα

Τον Κωνσταντίνο Βασάλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Παρέα και η Μαρία Αντωνά

Κατερίνα Καραβάτου: «Αισθάνθηκα αποτυχημένη που δεν μπόρεσα να κρατήσω τον γάμο μου με τον Κρατερό Κατσούλη»

Σήμερα

Με αφορμή την επιστροφή της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη

Αντέδρασε η ρεπόρτερ του Action 24 με τον νεαρό ταξιδιώτη – «Ήρεμα εσύ, ήρεμα»

Σήμερα

Με μεγάλες προσδοκίες ταξιδεύουν αρκετοί νεαροί για την Πάρο.

Σοφία Βεργκάρα: Με αποκαλυπτικό μαγιό στην Ίμπιζα ‑ Δείτε φωτογραφίες

Σήμερα

Η Σοφιά Βεργκάρα δεν ξεχνάει την εμπειρία της ως μοντέλο

Νεαροί σταρ των `90s και `00s που έγιναν αφίσες στα δωμάτιά μας ‑ και μετά απλώς... χάθηκαν

Σήμερα

Εφηβικοί σταρ που έλαμψαν... και μετά εξαφανίστηκαν από τη σόουμπιζ

Ελένη Χατζίδου: «Δεν είμαι τελείως καλά με την υγεία μου, δυσκολεύτηκα αρκετά στην τελευταία εκπομπή»

Χτες

«Ήταν μια δύσκολη σεζόν η φετινή, αν και μου αφήνει ωραία γεύση» τονίζει η Ελένη Χατζίδου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.