E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαύρα σύννεφα στον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση ‑ Τι συμβαίνει

Το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασαν

Μαύρα σύννεφα στον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση ‑ Τι συμβαίνει
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/9/2023 | 18:59

Μπορεί το καλοκαίρι να ήταν πολύ καλό για τη Μαριάντα Πιερίδη, όσον αφορά τα επαγγελματικά της, αφού η εκπομπή Καλοκαίρι Yes που παρουσίαζε σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ωστόσο για την προσωπική της ζωή ήταν περίεργο και δύσκολο.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που στο πλατό πετούσε ορισμένες φορές… σπόντες σχετικά με τραγούδια χωρισμού, ωστόσο, δεν ήταν ποτέ άνθρωπος που απασχόλησε με τα προσωπικά της για αυτό και δε βγήκε κάτι στη δημοσιότητα σχετικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα όμως τώρα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife και ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, μαύρα σύννεφα έχουν σκεπάσει το γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Τι συμβαίνει στο γάμο Πιερίδη - Κατριβέση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης δεν πέρασαν μαζί το καλοκαίρι, καθώς εκείνη έπρεπε να μείνει στην Αθήνα λόγω της εκπομπής, ενώ εκείνος βρισκόταν στην Τήνο όπου έχουν ανοίξει από κοινού εστιατόριο και μπαρ.

Το ζευγάρι σύμφωνα με την εφημερίδα φαίνεται πως περνάει μεγάλη κρίση και ρόλο έπαιξε τόσο η απόσταση όσο και οι αυξημένες επαγγελματικά υποχρεώσεις.

To ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 2017 στον Άγιο Δημήτριο τον Λουρμπαδιάρη στο Θησείο και ο άντρας της έχει πολύ καλές σχέσεις με τον γιο της τραγουδίστριας, Νικόλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Νικόλας είναι χαρούμενος και εμείς θέλουμε να του δίνουμε όλο και πιο πολλές εικόνες γίνεται», έχει πει η τραγουδίστρια αναφέροντας πως φροντίζουν σε κάθε επαγγελματικό και μη ταξίδι να παίρνουν μαζί τους και τον γιο της.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης σπούδασε μαγειρική το 1996 στην Αθήνα και ξεκίνησε να εργάζεται σε διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία. Η επιθυμία να ανακαλύψει διαφορετικές γεύσεις και υλικά του κόσμου προκειμένου να εξελιχθεί, τον έκανε να ταξιδέψει και η φήμη του να γίνει σε όλο τον κόσμο και να τον κατατάξει σε έναν από τους πιο καταξιωμένους σεφ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέλιος Ρόκκος: Ο συγγραφέας Κυριάκος Χαρίτος «τον έβγαλε στην σέντρα» – Το mea culpa του τραγουδιστή

Σήμερα

Ο Κυριάκος Χαρίτος αντέδρασε δημόσια και στη συνέχεια προστέθηκαν οι σχετικές αναφορές στην ανάρτηση

Δανάη Μπάρκα: «Καλό μήνα κι απ` τους τρεις μας» – Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Σήμερα

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram, λίγους μήνες μετά τον γάμο της στη Μάνη με τον Φάνη Μπότση.

Σάρα Μισέλ Γκέλαρ ‑ Φρέντι Πρινς Τζούνιορ: Τα 24 χρόνια γάμου ενός από τα πιο σταθερά ζευγάρια του Χόλιγουντ

Σήμερα

Γνωρίστηκαν το 1997 στα γυρίσματα της ταινίας τρόμου «Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι» και έμειναν για χρόνια απλά φίλοι

Η Doja Cat αποκάλυψε ότι «πάλεψε» με την κοκαΐνη και το αλκοόλ

Σήμερα

Έπρεπε να τα βγάλω όλα αυτά από μέσα μου, εκμυστηρεύτηκε η 30χρονη τραγουδίστρια μέσα από μερικά βίντεο στο TikTok

Γιώργος Κωνσταντίνου για Μάρω Κοντού: Το βράδυ πριν πεθάνει την είδα στο όνειρό μου

Σήμερα

«Δεν το περίμενα ειλικρινά, ήταν τόσο ζωντανή στα τηλέφωνα, τίποτα δεν προμήνυε πως κάτι συμβαίνει», είπε ο ηθοποιός για την απώλεια της κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου που έφυγε στις 15 Ιουλίου

Γιάννης Πάριος: Ο Στέλιος Ρόκκος τον υπερασπίζεται – «Είναι υπερωκεάνιο, δεν έχει τίποτα να αποδείξει»

Σήμερα

Η δημόσια αντίδραση του τραγουδιστή μέσω social media στις αρνητικές αντιδράσεις για την παρουσία του ερμηνευτή επί σκηνής

Ρούλα Κορομηλά: «Δικό μου το προφίλ, δικοί μου οι κανόνες, δικό μου κι το μπλοκ στους κριτές της κακιάς ώρας»

Σήμερα

Η Ρούλα Κορομηλά απαντά σε όσους σχολιάζουν τις φωτογραφίες της στα social media: «Ανεβάστε ό,τι σας εκφράζει, μην αφήνετε κανέναν να περιορίζει την έκφρασή σας»

Ο γαμπρός του Πασχάλη είναι 38χρονος μουσικός από τη Γαλλία ‑ Νέα φωτογραφία της Ζήνας Αρβανιτίδη με το νυφικό της

Σήμερα

Στη Γλυφάδα τέλεσαν τον γάμο τους η 50χρονη Ζήνα Αρβανιτίδη και ο Φρανκ Ζαραγκόζα

Η κόρη της Μπριζίτ Μακρόν αποκάλυψε τη νέα σχέση της με έναν φοιτητή 20 χρόνια μικρότερο ‑ Πανευτυχής η μητέρα της

Σήμερα

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε παραθαλάσσια πόλη, όταν ο φοιτητής δίδασκε μαθήματα σέρφινγκ στην 42χρονη Τιφάν Αουζιέρ

Τι συμβαίνει με τη νέα ταινία του Σάσα Μπάρον Κόεν – Χιλιάδες ζητούν να μην παιχτεί

Σήμερα

Αντιδράσεις προκαλεί στη Βρετανία το «Ali G: Who Iz I?» του Σάσα Μπάρον Κόεν, με εκστρατεία που καλεί τους κινηματογράφους να μην την προβάλουν.

Dove Cameron: Ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Damiano David

Σήμερα

Από ένα σχεδόν αδιάφορο «γεια» στα VMAs, στον γάμο στην Ιταλία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.