E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αιχμηρό βίντεο από την Έφη Αχτσιόγλου: Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ

Τι ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη

Αιχμηρό βίντεο από την Έφη Αχτσιόγλου: Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/9/2023 | 20:07

Η Έφη Αχτσιόγλου δημοσίευσε βίντεο στα social media, στο οποίο ανέφερε ότι δέχεται συκοφαντικές επιθέσεις από «διάφορα κέντρα», με αφορμή το γεγονός ότι διεκδικεί την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα άθλιες συκοφαντίες, που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου, ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, μεταξύ άλλων ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέσει και να καταδικάσει τις επιθέσεις που δέχεται, αναφέροντας ότι η ίδια έχει πράξει το αντίστοιχο για εκείνον.

Αναλυτικά όσα ανέφερε σε βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook:

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα χρειαζόταν να κάνω αυτό το βίντεο, όμως για όλα υπάρχει ένα όριο. Από τη πρώτη στιγμή που βγήκα στην πολιτική σκηνή, καλούμαι ως γυναίκα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είμαι το υποχείριο ενός ισχυρού άντρα, ότι δεν είμαι διακοσμητική, ότι δεν είναι μια ερωτική σχέση που με οδήγησε στη θέση ευθύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έμαθα να κλείνω τα αυτιά μου και να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Να δουλεύω σκληρά και να μιλάω πολιτικά. Όμως σήμερα είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω. Διότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου, διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης που υπηρετώ και μάλιστα μπροστά σε μια εξαιρετικά κρίσιμη εκλογική διαδικασία, αυτή της ανάδειξης του νέου προέδρου ή της νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος μου.

Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα άθλιες συκοφαντίες, που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου, ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. Έχω διαβάσει τα πάντα. Αδιανόητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με υβριστικά επίθετα, ακόμη και κραυγές για προδότες.

Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ. Ήμουν ο άνθρωπος που μέχρι την τελευταία μέρα δούλευα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις, δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω. Το ίδιο και οι άνθρωποι που σήμερα βρίσκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό. Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για αυτό είμαι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος απέναντι τους. Όχι για εμένα, αλλά για την ποιότητα της Δημοκρατίας και για την ποιότητα της Δημοκρατίας στην παράταξη μας. Και για τον ίδιο λόγο ζητώ και από τον συνυποψήφιο μου Στέφανο Κασσελάκη, που έχει υποστεί και αυτός ανοίκειες επιθέσεις, στις οποίες από την πρώτη στιγμή δημόσια έχω τοποθετηθεί, να πάρει θέση για το αυτονόητο. Να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό είναι το πρώτο και το τελευταίο βίντεο, που θα με δείτε να μιλάω για τέτοια πράγματα. Μόλις με ξαναδείτε, σύντομα δηλαδή, θα με δείτε όπως ξέρετε. Να μιλάω για την ουσία της πολιτικής».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χάντερ Μπάιντεν προκαλεί τους γιους του Τραμπ σε αγώνα πάλης σε «κλουβί»

Χτες

Για τον εορτασμό των 250 χρόνων από την ανεξαρτησία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να φιλοξενήσει αγώνες με επαγγελματίες αθλητές του UFC στον Λευκό Οίκο

Λουτσέσκου: Ο συγκινητικός επικήδειος του Ραζβάν στην κηδεία του Μιρτσέα

Χτες

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κηδεύτηκε με στρατιωτικές τιμές στο Βουκουρέστι και ο γιος του, Ραζβάν, ήταν εκεί μέχρι το τέλος

Ουγγαρία: Ποιος είναι ο Πέτερ Μαγυάρ, ο πολιτικός που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών

Χτες

Από το εσωτερικό του συστήματος εξουσίας στην ηγεσία της αντιπολίτευσης, ο 45χρονος πολιτικός επιχειρεί να ανατρέψει την κυριαρχία του Όρμπαν έπειτα από 16 χρόνια στην εξουσία

Πάτρα: Φωτιά σε πολυκατοικία ‑ Επιχείρηση απεγκλωβισμού σε εξέλιξη

Χτες

Μια γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο σε φλεγόμενο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Πάτρα

Ο Μαροκινός που έγινε «είδωλο» στην Κίνα ‑ «Την έσωσε και έφυγε σιωπηλά»

Χτες

Η ηρωική πράξη του κέρδισε τον θαυμασμό και η ταυτότητά του δεν άργησε να αποκαλυφθεί

Συνομιλίες ΗΠΑ ‑ Ιράν: Όλα κρέμονται σε μια κλωστή ‑ Το σχέδιο των δέκα σημείων και οι παρουσίες

Χτες

Ιράν: «Το σχέδιο 10 σημείων της Τεχεράνης θα αποτελέσει τη βάση για τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ»

Χανιά: Στη φυλακή 37χρονος καθηγητής μουσικής για ασέλγεια σε 14χρονη μαθήτρια του

Χτες

Ο 37χρονος συνελήφθη τη Μεγάλη Τρίτη, έπειτα από καταγγελία του ανήλικου κοριτσιού στις αστυνομικές αρχές

Με στρατιωτικές τιμές η κηδεία του Μιρτσέα Λουτσέσκου

Χτες

«Ελπίζω να είσαι υπερήφανος για εμένα» είπε συγκινημένος ο Ραζβάν στον επικήδειο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.