E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Παππάς για Κασσελάκη: «Δεν ταυτιζόμαστε σε όλα»

«Ο Κασσελάκης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να μας εκπροσωπήσει είτε εκτός είτε εντός Βουλής»

Παππάς για Κασσελάκη: «Δεν ταυτιζόμαστε σε όλα»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 20/9/2023 | 18:03

Για τη στήριξη που θα παράσχει στον Στέφανο Κασσελάκη στον β΄γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Νίκος Παππάς. Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Mega σχολίασε όσα γίνονται τα τελευταία 24ωρα μεταξύ της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη, τονίζοντας μάλιστα ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να πολιτικοποιηθεί η συζήτηση.

«Έχουν γραφτεί κείμενα πως η διεύρυνση και ο μετασχηματισμός ήταν ένας ασπόνδυλος μετασχηματισμός. Είναι μία άποψη με την οποία διαφωνώ και γι’ αυτό τον λόγο προέκυψε και η υποστήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη. Κάνω έκκληση να γίνει πολιτική η κουβέντα. Δεν μας αξίζουν απαξιωτικοί όροι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις πολιτικές θέσεις που εκφράζει ο κ. Κασσελάκης, ο Νίκος Παππάς είπε ότι ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει διατυπώσει ορισμένες θέσεις από τον α' γύρο και επισήμανε και εκείνος κάποια κενά.

«Η στήριξή μου είναι πολιτική και αποτυπώνεται στην κοινή μας δήλωση. Αυτό που δηλώσαμε από κοινού με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι πως θα στηρίξουμε από κοινού τις κατακτήσεις της κυβέρνησης 2015-2019 και δεν μπορούμε να παρεκκλίνουμε από το Διεθνές Δίκαιο. Αυτό είναι μία σαφής αιχμή προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη διότι βλέπουμε τους υπουργούς του να λένε πως η εθνική κυριαρχία είναι σχετική έννοια. Ο Στέφανος έχει τη δική του παρουσία και εγώ τη δική μου, δεν ταυτιζόμαστε σε όλα», τόνισε.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τις θέσεις του πριν από τον πρώτο γύρο και συμπλήρωσε πως στην κοινή δήλωση που έκαναν παραδέχονται πως ο ΣΥΡΙΖΑ «πλήγωσε» τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις τον καιρό της διακυβέρνησης του και πρέπει να γίνει προσπάθεια να αποκαταστήσουν τη σχέση τους ενώ αναφέρθηκε και στο debate.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλει δύο για να γίνει debate. Δεν μπορώ να πως τι ρόλο θα έχει ο Παύλος Πολάκης αλλά καλό θα είναι να σταματήσουμε να εκτοξεύουμε χαρακτηρισμούς. Πρέπει να έχουμε όλοι μαζί ένα μέτωπο. Δεν θέλω να σχολιάσω το σχόλιο της κ. Αχτσιόγλου για τον μήνυμα στον Τσίπρα». Αναφορικά με την επόμενη μέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε πως επρόκειτο για μία αναγεννητική διαδικασία.

«Δεν περίμενε κανένας τέτοια συμμετοχή. Εμείς σεβόμαστε το καταστατικό μας και μας αναγεννά αυτή η συμμετοχή. Άλλοι ανησυχούν με αυτό που γίνεται.

Ο Κασσελάκης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να μας εκπροσωπήσει είτε εκτός είτε εντός Βουλής. Έχουμε πολύ άξια στελέχη στην ΚΟ. Δεν έχω μιλήσει με τον Στέφανο για τον δικό μου ρόλο και δεν θα συμβεί να είμαι πρόεδρος της ΚΟ. Ο Σωκράτης Φάμελλος έχει κάνει μία πολύ καλή δουλειά», κατέληξε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Financial Times: Η Ουκρανία θα αγοράσει όπλα αξίας 100 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ, με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση

Πριν 7 ώρες

Ως αντάλλαγμα για τις αμερικανικές εγγυήσεις ασφαλείας

Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» με πρόστιμα‑φωτιά για 350.000 οδηγούς

Πριν 7 ώρες

Στη… θυρίδα ειδοποιήσεις με πρόστιμα έως 10.000 ευρώ - Επιστρατεύονται και οι κάμερες - Ξεκινά και η εκκαθάριση του μητρώου οχημάτων

Ο Τραμπ διέκοψε τη διάσκεψη με Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες για να τηλεφωνήσει στον Πούτιν

Πριν 7 ώρες

Ο Τραμπ διέκοψε τη συνάντηση στον Λευκό Οίκο προκειμένου να συνομιλήσει με τον Πούτιν

Βίντεο μυστήριο από άρμα με την αμερικανική και τη ρωσική σημαία

Χτες

Ο Αντρέι Γερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, αναδημοσίευσε το βίντεο στο Telegram

Χαλάνδρι: Βγήκε να ταΐσει τις γάτες και της έστησε καρτέρι θανάτου – Γιατί τη σκότωσε ο 28χρονος

Χτες

O 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 47χρονη στο Χαλάνδρι γιατί «με εξέθεσε στους φίλους μου», όπως ομολόγησε

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά σε βίντεο την εμφύτευση ανθρώπινου εμβρύου στη μήτρα

Χτες

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής της Καταλονίας (IBEC), σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus της Βαρκελώνης, που παρείχε τα έμβρυα

Πιστόλι, σπαθί «κατάνα» και ξιφίδια βρέθηκαν στο σπίτι 25χρονης που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο

Χτες

Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χάος σε παραλία της Γρανάδας: Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν λουόμενους

Χτες

Ενώ η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με φωτιές – Δείτε βίντεο

Φλόριντα: Η σοκαριστική στιγμή που οδηγός νταλίκας και προκαλεί τροχαίο με τρεις νεκρούς

Χτες

Ο Σινγκ βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ από το 2018 - Κατηγορείται για τριπλή ανθρωποκτονία

Ανατροπή στη δoλoφovία στο Χαλάνδρι: Τι ερευνά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Χτες

Δράστης και θύμα δεν ήταν σύντροφοι, αλλά είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο στο συσσίτιο της εκκλησίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.