E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αποστολάκης για το «ολίσθημα» Κασσελάκη: Ούτε ο Τσίπρας γνώριζε τα εθνικά θέματα – Ο Στέφανος μαθαίνει γρήγορα

«Κανείς δεν τα ήξερε από την αρχή, με την τριβή τα μαθαίνεις»

Αποστολάκης για το «ολίσθημα» Κασσελάκη: Ούτε ο Τσίπρας γνώριζε τα εθνικά θέματα – Ο Στέφανος μαθαίνει γρήγορα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 22/9/2023 | 19:49

Με την τριβή μαθαίνει κανείς τα εθνικά, δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, αναφερόμενος στο ολίσθημα του Στέφανου Κασσελάκη για το Κυπριακό.

«Δεν είναι ο Κασσελάκης που δεν τα γνωρίζει. Κανείς δεν τα γνώριζε, ούτε ο Τσίπρας... Κανείς δεν τα ήξερε από την αρχή, με την τριβή τα μαθαίνεις», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, προσπαθώντας να «καλύψει» τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «ομολόγησε» εμμέσως πλην σαφώς, την άγνοια του... ευνοουμένου του, αλλά «κάρφωσε» και τον πρώην πρωθυπουργό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, ο κ. Αποστολάκης απέκρουσε το ενδεχόμενο ότι το ολίσθημα αυτό (σ.σ η αναφορά Κασσελάκη ότι τα Κατεχόμενα είναι κρατίδιο της Τουρκίας) οφείλεται σε ελαφρότητα, επιμένοντας ότι ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «μαθαίνει γρήγορα». Είναι άδικο, πρόσθεσε, να κάνουμε κόντρα γνώσεων για το ποιος ξέρει και ποιος δεν ξέρει τα ελληνοτουρκικά.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. πρόσφατα τον είδαμε και σε ρόλο... βαρκάρη στο σποτ Κασσελάκη από τη Μακρόνησο) σημείωσε ότι η εμφάνισή του στις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσε το ενδιαφέρον. Μέχρι να διεκδικήσει την ηγεσία ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν υποτονική η διαδικασία και οι εκτιμήσεις για την προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή. Όμως μετά την κάθοδο του Κασσελάκη το ενδιαφέρον έφτασε την κορυφή και η συμμετοχή κοντά στις 150.000. «Ο κόσμος νοιάζεται για τον ΣΥΡΙΖΑ και το δείχνει, οι άνθρωποι είδαν μια ελπίδα ότι κάτι καινούργιο έρχεται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το μεγάλο ντεζαβαντάζ της υποψηφιότητας Κασσελάκη, δηλαδή ότι θα είναι εκτός Βουλής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αν δεν παραιτηθεί κάποιος βουλευτής Επικρατείας, ο κ. Αποστολάκης ανέφερε ότι «μόλις γίνει η επιλογή θα δούμε πως θα επιλυθεί. Υπάρχουν λύσεις, το ιδανικό θα ήταν να είναι στη Βουλή». Ωστόσο, όπως είπε, μπορεί να εκπροσωπηθεί εντός της Βουλής από άλλο πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο κόσμος έχει μια νέα ελπίδα με τον Κασσελάκη, δεν ξέρω τι θα γίνει στη Βουλή θα το δούμε, δεν είναι της στιγμής. Ο κόσμος θέλει μπροστά του να ευοδωθούν οι ελπίδες και ο ΣΥΡΙΖΑ να ξαναγίνει κόμμα που μπορεί να αξιώσει την διακυβέρνηση της χώρας», ανέφερε.

Ο κ. Αποστολάκης, μίλησε και για την ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας με νόημα ότι η επόμενη μέρα πρέπει να τους βρει όλους μαζί. «Πρέπει αύριο να είμαστε όλοι μαζί, να δουλέψουμε μαζί. Ο Κασσελάκης αυτό λέει, δεν αποκλείει κανέναν. Κανείς δεν περισσεύει από τον χώρο», κατέληξε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 24χρονος κατηγορείται ότι άρπαξε 13χρονη, τη βίαζε και της έδινε ναρκωτικά

Σήμερα

Μετά τη δήλωση εξαφάνισης της ανήλικης, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό της, η οποία την βρήκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συνοδευόμενη από τον αλλοδαπό άνδρα

Γιατί βάφτηκε ροζ ο ουρανός στο Μπέρμιγχαμ: Λύθηκε το μυστήριο ‑ Εντυπωσιακές εικόνες

Σήμερα

Ο ουρανός πάνω από το Μπέρμιγχαμ βάφτηκε ροζ κατά τη διάρκεια της καταιγίδας «Γκορέτι«, με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου

Αγριο επεισόδιο on air με φόντο την Καρυστιανού: Η Τζάκρη μίλησε για «αλητεία» και ο Λαζαρίδης έφυγε από το στούντιο

Σήμερα

Η Θεοδώρα Τζάκρη μίλησε για «αλητεία» από πλευράς ΝΔ, ο Μακάριος Λαζαρίδης αντέδρασε έντονα και αποχώρησε από την εκπομπή

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «έσβησε» τον Λεμπρόν Τζέιμς, η τάπα και το κλέψιμο που έκριναν το «διπλό» των Μπακς

Σήμερα

Ο Έλληνας αστέρας των Μπακς σφράγισε το διπλό επί των Λέικερς, με τις άμυνες που έκανε στον “βασιλιά”

Γροιλανδία: «Δεν επιθυμούμε να γίνουμε Αμερικανοί», διαμηνύουν τα πολιτικά κόμματα της χώρας

Σήμερα

«Να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν τη χώρα μας με περιφρόνηση», ζητούν από τις ΗΠΑ

Εξαμίλια Κορινθίας: Εγκυος η 17χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο μαζί με τον 18χρονο

Σήμερα

Οι συγγενείς της ανήλικης ενημερώθηκαν για την εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού της

Νέο βίντεο: «Δεν πειράζει, δεν σου έχω θυμώσει» λέει σε πράκτορα της ICE η 37χρονη πριν την πυροβολήσουν

Σήμερα

Η Ρενέ Νικόλ Γκουντ που σκοτώθηκε στη Μινεάπολη από τα πυρά πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνειακής Επιβολής των ΗΠΑ (ICE)

Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

Χτες

Εν αναμονή της συνάντησης στο Μαξίμου, οι αποκλεισμοί χαλαρώνουν, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται

Ντόναλντ Τραμπ: Προανήγγειλε επίθεση στο Μεξικό;

Χτες

Ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε μία δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα, δηλώνοντας πως η χώρα συνεργάζεται καλά με τις ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.