E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το μαρτύριο της «φυλακισμένης» 22χρονης: Τη χτύπησε επειδή έκανε κορίτσι ‑ «Έχω φάει σκληρότερο ξύλο, έχω φτάσει πολλές φορές κοντά στον θάνατο»

Τη βρήκαν γεμάτη αίματα να κρατάει αγκαλιά το 2,5 ετών παιδι της

Το μαρτύριο της «φυλακισμένης» 22χρονης: Τη χτύπησε επειδή έκανε κορίτσι ‑ «Έχω φάει σκληρότερο ξύλο, έχω φτάσει πολλές φορές κοντά στον θάνατο»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 23/9/2023 | 11:58

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες της φρίκης που ζούσε τα τελευταία δύο χρόνια στον Βόλο μια 22χρονη από την Αλβανία στα χέρια του επίσης Αλβανού συζύγου της με τον οποίο παντρεύτηκε με το ζόρι στα 18 της χρόνια.

Η 22χρονη γυναίκα ήρθε στον Βόλο το 2021 μετά τον γάμο της με τον 28χρονο συντοπίτη της, έναν άνθρωπο σκληρό ο οποίος δεν την άφησε ποτέ να μάθει ελληνικά γιατί ποτέ δεν της επέτρεψε επαφή με κάποιον άνθρωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενδεικτικό της αγριότητας του 28χρονου η πληροφορία που μεταφέρει το gegonota.news ότι είχε ξυλοκοπήσει την 22χρονη και όταν έγινε γνωστό το φύλο του παιδιού τους επειδή δεν ήθελε κορίτσι!


Όταν γεννήθηκε το παιδί, μητέρα και βρέφος ζούσαν πέντε μήνες με κλειστά παντζούρια χωρίς να βλέπουν το φως του ήλιου. Οι ξυλδοαρμοί ήταν καθημερινοί και ο 28χρονος δεν επέτρεπε στη μητέρα ούτε να επισκεφθεί γιατρό για τα εμβόλια του παιδιού, ούτε να καλέσει γιατρό στο σπίτι.

Η αρχή του τέλους για την αδιανόητη περιπέτεια της 22χρονης ήρθε το βράδυ της Πέμπτης όταν κινητοποιήθηκε η γειτονιά μετά τα ουρλιαχτά της 22χρονης ύστερα από έναν νέο ξυλοδαρμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γείτονες πήγαν έξω από το σπίτι και χτυπούσαν τις πόρτες, ενώ κάλεσαν την αστυνομία με τον 28χρονο όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν επρόκειτο για απειλή, να ανοίγει την πίσω πόρτα για να το σκάσει. Οι γείτονες, όμως, τον σταμάτησαν και τον ακινητοποίησαν μέχρι να φτάσει το περιπολικό.

Την στραγγάλιζε


Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι είδαν μητέρα και κόρη να είναι σαν ένα ανθρώπινο κουβάρι. Η μητέρα που είχε πάρει αγκαλιά το παιδί της ήταν μέσα στα αίματα και με σημάδια που παρέπεμπαν σε στραγγαλισμό. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα με το παιδί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Η 22χρονη δεν ήξερε ελληνικά και με την βοήθεια ενός ομοεθνή της εξήγησε σε γιατρούς και αστυνομικούς ότι την πρόλαβαν λίγο πριν την δολοφονήσει με στραγγαλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχω φάει σκληρότερο ξύλο, έχω φτάσει πολλές φορές κοντά στον θάνατο. Με απειλούσε πως εάν το σκάσω για την Αλβανία θα έρθει να σκοτώσει τους γονείς μου», είπε στην κατάθεσή της και περιέγραψε τον σύζυγό της σαν έναν άνθρωπο που ακολουθούσε μαφιόζικους κανόνες.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή και ζήτησε προθεσμία για την Τρίτη, ενώ η μητέρα και το παιδί βρίσκονται με εισαγγελική εντολή σε καθεστώς προστασίας. Στην εμφάνισή του μπροστά τις εισαγγελικές αρχές ο δράστης ήταν αμίλητος και έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα των γεγονότων, ούτε την κρισιμότητα της παραπομπής του στη δικαιοσύνη για κακουργήματα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατά κεφαλήν εισόδημα: Η Ελλάδα στο ‑5%, η ΕΕ στο +22% στην 20ετία

Χτες

Μόνο δύο χώρες στην ΕΕ είδαν το πραγματικό κατά κεφαλήν εισόδημα των νοικοκυριών να μειώνεται την τελευταία 20ετία – και η Ελλάδα είναι η μία από αυτές

Ο Τσίπρας έστειλε την «Ιθάκη» στον Αδωνι με αφιέρωση και αυτός απάντησε: «Καλή αντάμωση»

Χτες

«Ως γνήσιος βιβλιοπώλης και εγώ θα του στείλω το νέο δικό μου βιβλίο: `Ρώμη`»

Ιθάκη ‑ Τσίπρας: Πόσο αντίτυπα έχουν πουληθεί μέχρι τώρα

Χτες

Ανάρπαστο έγινε από την πρώτη κιόλας ημέρα το νέο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη»

Διασωληνωμένος 12χρονος στο Παίδων, υπέστη εγκαύματα στο τζάκι

Χτες

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο γενικό νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διασωλήνωσή του και τη διακομιδή του στην Αθήνα

Αναστάτωση στο Ηράκλειο: Προσαγωγές για επίθεση σε βάρος οικογένειας Ισραηλινών

Χτες

Στο κέντρο του Ηρακλείου παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας

Η Ρωσία θα μπορούσε έως το 2029 να είναι σε θέση να επιτεθεί εναντίον χώρας‑μέλους του ΝΑΤΟ, λέει ο Γερμανός ΥΠΕΞ

Χτες

Η Ρωσία αν μη τι άλλο δημιουργεί για τον εαυτό της την επιλογή ενός πολέμου εναντίον του ΝΑΤΟ το αργότερο έως το 2029, δήλωσε ο Γιόχαν Βάντεφουλ

Θεσσαλονίκη: Σε φυλάκιση 4 ετών καταδικάστηκε διανομέας για τον θάνατο 50χρονου πεζού

Χτες

Ο 29χρονος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 5ετή κάθειρξη

Η Ουκρανία έχει συμφωνήσει με τα βασικά σημεία της πρότασης Τραμπ, λέει Αμερικανός αξιωματούχος

Χτες

Νωρίτερα, ο γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της Ουκρανίας είχε κάνει, επίσης, λόγο για συμφωνία ΗΠΑ και Ουκρανίας στους βασικούς όρους του σχεδίου, στη διάρκεια των επαφών στη Γενεύη

Ξεψύχησε λέγοντας το «Πάτερ Ημών» κλαίγοντας και παρακαλώντας για τη ζωή της η 75χρονη στη Σαλαμίνα

Χτες

Ο εθισμός της στον τζόγο, οι κάμερες και το αίμα στο αυτοκίνητο πρόδωσαν την 46χρονη που σκότωσε την πεθερά της στη Σαλαμίνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.