E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική η Μαίρη Χρονοπούλου

«Τη βρήκα πεσμένη στο πάτωμα, αναίσθητη»

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική η Μαίρη Χρονοπούλου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/10/2023 | 08:40

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου έχει πολύ σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο μετά από πτώση που είχε μέσα στο σπίτι της στην Παιανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την είδηση έκανε γνωστή ο κολλητός της φίλος, δημοσιογράφος και συγγραφέας Αλκίνοος Μπουνιάς, ο οποίος την αναζήτησε για να δει τι κάνει και έμαθε από τη βοηθό της, Νίνο, τη Γεωργιανή οικιακή βοηθό που έχει στο σπίτι της, και τον ηθοποιό Θωμά Χούντα, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό της σε διάφορες περιπέτειες με την υγεία της, για το ατύχημα που είχε.

Μιλώντας στην «ΟΝ time» και τη Σάσα Σταμάτη, ο κ. Χούντας, ο οποίος μένει κοντά στο σπίτι της ηθοποιού στην Παιανία και έχει βρεθεί παρά πολλές φορές στο πλευρό της, αναφέρει πώς ακριβώς συνέβησαν όλα, αλλά και για την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας της μεγάλης μας ηθοποιού.

«Την Κυριακή έλειπε η κοπέλα από το σπίτι, είχε ρεπό. Εγώ μίλησα μαζί της τελευταία φορά στις τρεισήμισι το μεσημέρι. Τη ρώτησα “τι κάνεις, Μαιρούλα;” και μου λέει “κοιμάμαι”. Ήταν ξαπλωμένη. Της λέω: “Σήμερα η Νίνο λείπει, θέλεις να έρθω επάνω;”. “Όχι, θέλω να κοιμηθώ, δεν είμαι καλά” μου είπε. Και της λέω: “Μη σηκωθείς και περπατήσεις. Μην πας στην κουζίνα”. Και μου λέει: “Όχι, θα κοιμηθώ”. Γιατί ζαλιζόταν τον τελευταίο καιρό. Κλείσαμε το τηλέφωνο. Γύρισε η κοπέλα περίπου στις επτά και τη βρήκε πεσμένη στο χώρο του σαλονιού. Είχε πέσει και είχε χτυπήσει το κεφάλι της άσχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαίρη βγήκε από το δωμάτιό της. Εκεί έχει τρία σκαλάκια και από εκεί έπεσε. Είχε πέσει κι άλλες φορές σε αυτό το σημείο. Τελευταία είχε αστάθεια. Ζαλιζόταν. Γενικά, όμως, ήταν καλά. Πριν από λίγες μέρες ήταν στο Ηρώδειο, στη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Μου τηλεφώνησε η Νίνο και πήγα αμέσως. Τη βρήκα πεσμένη στο πάτωμα. Ανέπνεε, αλλά δεν είχε καθόλου τις αισθήσεις της. Καλώ ασθενοφόρο κατευθείαν και την πήγαμε στο νοσοκομείο, στον Ευαγγελισμό.

Εκεί οι γιατροί την εξέτασαν και τη διασωλήνωσαν αμέσως και από τα πρώτα λεπτά έκριναν ότι η περίπτωσή της είναι πολύ πολύ σοβαρή. Έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο πολύ μεγάλο και παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου. Οι εξετάσεις κράτησαν αρκετές ώρες και γύρω στις πέντε το πρωί μπήκε στην εντατική» μας είπε ο ηθοποιός Θωμάς Χούντας, έμπιστος φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου πολλά χρόνια τώρα, ο οποίος μαζί με τη Νίνο τη συνόδευσαν με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

«Δεν ήξερα τι να κάνω. Είμαι χαμένη»

Απαρηγόρητη είναι και η γυναίκα που εδώ και ενάμιση χρόνο είναι κοντά στη δημοφιλή ηθοποιό. Η Νίνο βρίσκεται σε σοκ και δεν μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι και βρήκε τη Μαίρη Χρονοπούλου πεσμένη στο πάτωμα, αναίσθητη, και να τρέχει αίμα από τη μύτη της.

«Όταν ήρθα, τη βρήκα στο σαλόνι, πεσμένη στο πάτωμα και είχε πολύ λίγο αίμα στη μύτη. Ήταν αναίσθητη. Πήρα τον κ. Θωμά και μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και τη σκέπασα με ένα πάπλωμα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Είμαι χαμένη. Αυτό που έπαθα όταν τη βρήκα. Είμαι σε σοκ. Τώρα είμαι σπίτι. Ήρθαμε από το νοσοκομείο επτά η ώρα. Τον τελευταίο καιρό είχε κάποια προβλήματα υγείας και είχε κάνει και κάποιες επεμβάσεις. Είναι πολύ δυνατή γυναίκα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Κάνω συνέχεια προσευχή» είπε χαρακτηριστικά η Νίνο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάλος στη Φινλανδία μετά τη «ρατσιστική» χειρονομία της Miss Finland, της πήραν τον τίτλο

Σήμερα

Η Σάρα Τζαφτσέ καθαιρέθηκε μόλις τρεις μήνες μετά τη στέψη της, έπειτα από αντιδράσεις για ανάρτηση στα social media

Γιώργος Τσαλίκης – Ξεσπά για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον «Φραπέ»: «Τι επίπεδο είναι αυτό;»

Χτες

Σχολιάζει με οργή τα αποσπάσματα από την εξεταστική της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Πένθος για Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Χτες

«Ξεκουράσου ομορφιά μου σε αγαπώ πολύ», σχολίασε ο ηθοποιός κάτω από την ανάρτηση του

Χαμός στο First Dates για το ποιος θα πληρώσει: Η Αντα σηκώθηκε και έφυγε!

Χτες

Ένα από τα πιο επεισοδιακά ραντεβού της σεζόν στο First Dates έκλεισε με καβγά, αιχμές για το ποιος «φοράει τα παντελόνια» και την Αντα να αποχωρεί έξαλλη από το τραπέζι

Τάσος Τεργιάκης: «Είναι ψέμα αυτό που λέει η Ιωάννα Τούνη, παίρνω την ευθύνη και το λέω»

Χτες

«Έχουν υπογράψει συνεπιμέλεια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω κάνει κάτι με τον Γιάννη Σπαλιάρα, έχει κρυφές χάρες ο κερατάς»

Χτες

«Δεν πιστεύω ότι έχει ενοχληθεί, δεν είπα κάτι που είναι ψέμα», πρόσθεσε

To video κόλαφος της Τούνη κατά του Αλεξάνδρου: «Ο Πάρης στην Αθήνα μεγαλώνει με μια Μπαλινέζα»

Χτες

Η Ιωάννα Τούνη με ένα ακόμη βίντεο στο προφίλ της στο Tik Tok απάντησε για ακόμη μια φορά

Φωτιά στα κόκκινα η Μπιάνκα Σενσόρι στη Νότια Κορέα με ολόσωμη εφαρμοστή λάτεξ φόρμα, δείτε βίντεο

Χτες

Όπως έγραψε, μάλιστα, η New York Post, η εμφάνιση της Σενσόρι θύμιζε κάτι από Barbarella ή Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το Oops!…I Did It Again του 2000

Ιωάννα Τούνη κατά του Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Δεν ήταν ποτέ δίπλα μου, πάλεψα να κρατήσω τη σχέση μας»

Προχτές

H Ιωάννα Τούνη μέσω Tiktok απάντησε σε σχόλια που δέχθηκε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Eurovision 2026: Το Nemo επιστρέφει το βραβείο στην EBU ως διαμαρτυρία για τη συμμετοχή του Ισραήλ

Προχτές

Το Nemo καταγγέλλει τη διοργάνωση, τονίζοντας ότι οι αξίες της ενότητας «δεν τηρούνται εκτός σκηνής»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.