E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ελένη Χατζίδου ‑ Ετεοκλής Παύλου: Η απάντηση στον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τη χθεσινή συνέντευξη

Ελένη Χατζίδου ‑ Ετεοκλής Παύλου: Η απάντηση στον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τη χθεσινή συνέντευξη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/10/2023 | 11:25

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου απάντησαν στον αέρα του Breakfast@star στον Δημήτρη Αλεξάνδρου που πρόβαλαν στην εκπομπή το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του.

Αρχικά να σας θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε για Χατζίδου – Παύλου: «Δε μάθαμε ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο, γενικά είναι πάρα πολύ άκομψο όλο αυτό. Όλες οι εκπομπές χειρίστηκαν το θέμα πάρα πολύ άσχημα. Όλες οι εκπομπές ξέρουν ότι δε θέλω να δείχνω το παιδί μου γιατί δεν είναι η επιλογή του. Κάποιες εκπομπές κρύφτηκαν στα λόγια “κάναμε ένα τέλειο βίντεο και σας ευχηθήκαμε”. Αυτά είναι λόγια του κ@@@@, είναι ό,τι χειρότερο. Όλοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο και ηθικολογούνε στους άλλους, κάνουν τα χειρότερα στους συνεργάτες. Τους έζησα.
Ηθικολογούν για όλους τους άλλους κι όταν κλείνουν οι κάμερες είναι οι χειρότεροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ετεοκλής και η Ελένη βγάλανε το προσκλητήριο κανονικά, ενώ είχαμε συναντηθεί στις Μαλδίβες κι ήξεραν ότι με έχει ενοχλήσει το ότι ειπώθηκε το όνομα του παιδιού μου πριν το ανακοινώσω στην οικογένειά μου. Ήταν φίλοι μου και με ενόχλησε ότι το συνέχισαν. Θα μπορούσε κάλλιστα ο Ετεοκλής να με ρωτήσει αν θα έχω θέμα που θα έπαιζε το προσκλητήριο και μου είπε ότι δεν το είδε.

Αυτά τα πράγματα με ενοχλούν χειρότερα. Προσβάλλουν την οικογένειά μου. Να κάνω μήνυση; Και; Υποτίθεται ότι θέλουν σεβασμό κι έκαναν το χειρότερο, έβγαλαν το προσκλητήριο του παιδιού μου. Αυτό γυρνάει πίσω; Για μένα ήταν πολύ μεγάλο πράγμα. Μου χάλασε τη διάθεση γιατί έχω πει σε έναν – έναν ότι δε θέλω να μιλάνε για το παιδί μου».


Και σήμερα η Ελένη Χατζίδου απάντησε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους τηλεθεατές που δεν τους ενδιαφέρει αυτό που γίνεται μεταξύ μας και στην ουσία είναι αυτό που κοροϊδεύουμε. Να απαντάει δηλαδή ο ένας παρουσιαστής στον άλλον και γίνεται όλο αυτό μέσω τηλεόρασης. Γι’ αυτό το πράγμα, θα χρειαστούμε 2 λεπτά να απαντήσουμε ώστε να αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα. Γιατί αιφνιδιαστήκαμε και σοκαριστήκαμε επειδή είναι κάτι που υποτίθεται το συζητήσαμε εκείνη τη στιγμή. Δηλαδή, με τον Δημήτρη ο Ετεοκλής έχει μιλήσει στο τηλέφωνο κι εγώ με μηνύματα… Δεν κατάλαβα τον λόγο που έπρεπε να γίνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους έναν μήνα μετά και να γίνει όλο αυτό το θέμα».

Και ο Ετεοκλής Παύλου τόνισε:

«Την ίδια ημέρα που έγινε όλο αυτό, ήμασταν σε επικοινωνία, μιλήσαμε, συζητήσαμε… Όσον αφορά στο προσκλητήριο, δεν ήμασταν καλεσμένοι της βάφτισης… Δε λάβαμε το προσκλητήριο ως καλεσμένοι γιατί δεν είμαστε φίλοι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Κι αυτό είναι μία άλλη αλήθεια. Είναι μία γνωριμία μέσα στον χώρο, ως εκεί. Οι πληροφορίες του προσκλητηρίου υπήρχαν, είχαν δημοσιευτεί, το όνομα και η ημερομηνία σε άλλες εκπομπές. Αυτό που βγήκε σε εμάς ήταν το χαρτί του προσκλητηρίου με τα χρώματα. Είχαμε καλύψει την ημερομηνία και το σημείο, γιατί καταλάβαμε ότι δεν ήταν σωστό να βγει προς τα έξω. Αλλά όλα τα υπόλοιπα είχαν δημοσιευτεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από όσα είπαμε στις Μαλδίβες, δεν έπρεπε να καταλάβω και να θεωρήσω αυτονόητο ότι δε θέλει να ασχοληθούμε με ο, τιδήποτε αφορά σε εκείνον, στο παιδί του, στη γυναίκα του και στην προσωπική του ζωή. Δεν προέκυπτε από κάτι τέτοιο. Αν ήθελε να μην ασχοληθεί κανείς, υπάρχουν τα δελτία Τύπου που δε δημοσιεύονται. Δε θέλω να υπάρχει καμία παρανόηση για την εκπομπή, με τους συνεργάτες. Αν το χαρτί ήταν η αφορμή να τοποθετηθεί με τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς και τόσο άσχημα, η ευθύνη είναι δική μου. Δε θέλω να την έχει κάποιος άνθρωπος από την εκπομπή».

Και η Ελένη Χατζίδου συνέχισε λέγοντας:

«Είχαν μάλιστα και την ευγένεια συνεργάτες της εκπομπής να του στείλουν τα links με το τι έχει δημοσιευτεί και σε ποιες εκπομπές έχουν γίνει ρεπορτάζ γι’ αυτά τα στοιχεία. Εγώ να σας πω κάτι… δεν το θεωρώ κακό και μπαίνω πάντα στη θέση του άλλου, γιατί κι εμείς είμαστε ένα ζευγάρι που δείχνουμε τη ζωή μας και το πρόσωπο του παιδιού μας… Δημοσιογράφος της εκπομπής βρήκε ένα προσκλητήριο, με λεπτομέρειες και στοιχεία που είχαν δημοσιευτεί. Κι όταν έχουν δημοσιευτεί κάτι για ένα γεγονός, δε θεωρήσαμε ότι είναι κακό να δημοσιευτεί το χαρτί του προσκλητηρίου».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπίλι Ζέιν: «Όλοι μιλούν για την Ελλάδα» – Η ανάρτηση του πρωταγωνιστή του Τιτανικού

Σήμερα

Ο Αμερικανός ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπο από την παραμονή του στη χώρα μας, με ένα λογοπαίγνιο

Ορνέλα Μούτι: Στα 71 της εντυπωσίασε με φωτογραφία που δημοσίευσε

Σήμερα

Στο Instagram της η ηθοποιός δημοσίευσε πόζα με έντονο μακιγιάζ, ενώ οι followers της την πλημμύρισαν με κομπλιμέντα για την ομορφιά της

Με μπικίνι στη βεράντα ξενοδοχείου πόζαρε η Χάιντι Κλουμ ‑ Δείτε το βίντεο

Σήμερα

«Δεν θέλω να τελειώσει ποτέ αυτή η όμορφη καλοκαιρινή ημέρα», σημείωσε το μοντέλο

Πρώην παιδί‑σταρ μηνύει τη Disney: «Με κακοποίησε εργαζόμενος όταν ήμουν 14 ετών»

Σήμερα

25 χρόνια μετά, πρώην παιδί-σταρ προχωρά σε βαριές καταγγελίες για όσα συνέβησαν στα γυρίσματα

Από τον Ryan Gosling στον πιο μεγάλο πόνο: Η αθέατη πλευρά της Sandra Bullock

Σήμερα

Οι μεγάλοι έρωτες, ο γάμος που κατέρρευσε και η απώλεια που άλλαξε τα πάντα πίσω από τη λαμπερή καριέρα της σταρ

Ζόζεφιν: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού με τον Νίνο μέσα από ένα βίντεο

Χτες

Η τραγουδίστρια επέλεξε τα γενέθλιά της για να διαλύσει τα σενάρια που είχαν προκύψει μετά την παύση της αμοιβαίας παρακολούθησης στα social media.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Χτες

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Με παραδοσιακή φουστανέλα χόρεψε ο Νίκος Αλιάγας στο πανηγύρι του χωριού του στη Σταμνά Μεσολογγίου, δείτε βίντεο

Χτες

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής βρέθηκε στην εκδήλωση προς τιμήν της Αγίας Αγάθης, η οποία κάθε χρόνο ολοκληρώνεται στις 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Χτες

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Χτες

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Η μεγάλη κόρη του Θάνου Πετρέλη έκλεισε τα 20: Είμαι πάντα περήφανος για σένα

Χτες

Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τη Σοφία Μοσχοπούλου - Η Αγάπη που είχε τα γενέθλιά της την Κυριακή 23 Αυγούστου σπουδάζει Νομική

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.