E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιώργος Καπουτζίδης: Το δημόσιο ξέσπασμα κατά του Θάνου Πλεύρη – «Σήμερα ξεπεράστηκε κάθε όριο»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης καταφέρθηκε ενάντια στον πρώην υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη

Γιώργος Καπουτζίδης: Το δημόσιο ξέσπασμα κατά του Θάνου Πλεύρη – «Σήμερα ξεπεράστηκε κάθε όριο»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 8/10/2023 | 10:13

«Έχω αποφασίσει να μην απαντήσω σε κανένα συνεντευξιαζόμενο ή παρουσιαστή και απλώς να μην πηγαίνω σε εκπομπές που εκφέρουν ή αναπαράγουν κακοποιητικό λόγο», σημειώνει ο δημοφιλής δημιουργός.

Με μία μακροσκελή του ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram ο Γιώργος Καπουτζίδης καταφέρθηκε ενάντια στον πρώην υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφορμή στάθηκαν όσα δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» του Action24 το βράδυ της Παρασκευής 6/10, σχετικά με τα ΛΟΑΤΚΙ ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν ή έχουν ήδη αποκτήσει παιδιά, με φόντο την πρόσφατη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Ως ΛΟΑΤΚΙ άτομο, κάθε μέρα έρχομαι αντιμέτωπος με ανόητες δηλώσεις και συζητήσεις στην ελληνική τηλεόραση. Έχω αποφασίσει να μην απαντήσω σε κανένα συνεντευξιαζόμενο, ή παρουσιαστή και απλώς να μην πηγαίνω σε εκπομπές που εκφέρουν ή αναπαράγουν κακοποιητικό λόγο και γι’ αυτό δεν έχω εμφανιστεί πουθενά από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν», γράφει αρχικά στο κείμενό του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Σήμερα όμως πραγματικά ξεπεράστηκε κάθε όριο, καθώς ο πρώην υπουργός υγείας κύριος Αθανάσιος Πλεύρης, χρησιμοποιώντας ως όχημα μια δήλωση του κυρίου Κασσελάκη, η οποία ούτε σε μένα άρεσε, προσέβαλε ΛΟΑΤΚΙ γονείς και κυρίως τα παιδιά τους, και υποτίμησε κατάμουτρα τα σπίτια τους, τη γονεϊκή στοργή που απολαμβάνουν και τη διαπαιδαγώγηση τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και έφερε αντιμέτωπους με τον κακοποιητικό του λόγο, υπαρκτούς γονείς και υπαρκτά παιδιά που δεν του έφταιξαν σε τίποτα! Όλοι οι γονείς, ασχέτως φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού κάτι θα πρέπει να εξηγούνε κάθε μέρα στα παιδιά τους. Αυτή είναι η δύσκολη αλήθεια», συνεχίζει ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός.

«Αν έρθει ένα διαζύγιο θα πρέπει να τους το εξηγήσουν, αν έρθει ένας θάνατος μέσα στην οικογένεια, θα πρέπει να τον εξηγήσουν, αν το παιδί ρωτήσει γιατί έχει δυο μαμάδες ή δυο μπαμπάδες, θα πρέπει να το εξηγήσουν. Θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί δεν έχει αδερφάκι, τι σημαίνει η λέξη υιοθετημένος. Και κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, θα πρέπει να εξηγήσουν το ανήκουστο.

Το γιατί ο παππούς είναι νεοναζί, και πως ξεπερνιέται κάτι τέτοιο. Όλα χρειάζονται εξήγηση. Αλλά οι πραγματικά καλοί γονείς μπορούν να τα εξηγήσουν όλα. Του εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτό που τυχόν κληθεί να εξηγήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και εύχομαι επίσης ο πρωθυπουργός μας να βρει το θάρρος να εξηγήσει στους βουλευτές και υπουργούς του, ότι ο κακοποιητικός τους λόγος είναι αυτός που κρατά τη χώρα στην υπανάπτυκτη πλευρά της Ευρώπης και όχι οι οικογένειες που ζουν σε ένα ευτυχισμένο σπίτι», καταλήγει στη δημοσίευσή του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

Πριν 1 ώρα

Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Ο Αρης Μουγκοπέτρος έπαιξε ξανά κλαρίνο ‑ ένα χρόνο μετά τον ακρωτηριασμό του

Χτες

Η συγκινητική ανάρτηση που μοιράστηκε ο μουσικός στα social media

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Πώς συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε τον αυτόματο πωλητή τους – Τι έγινε μετά τη σύλληψη

Χτες

Νέες αποκαλύψεις από τον Σάκη Κατσούλη για την κλοπή του αυτόματου πωλητή που διατηρεί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι συνέβη στη δεύτερη sold out συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη

Χτες

Ο λαϊκός ερμηνευτής ξεσήκωσε χιλιάδες θαυμαστές στο εμβληματικό Harbiye Cemil Topuzlu Open Air Theatre με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Το αντικείμενο που κλέβουν πιο συχνά οι τουρίστες από τα ξενοδοχεία – 80.000 χάνονται ετησίως

Χτες

«Φέρουν το λογότυπο, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα»

Ο Στέλιος Ρόκκος έπεσε θύμα φάρσας από τη γυναίκα του: Νόμιζε πως κατσίκες είχαν εισβάλει στο μποστάνι του και έσπευσε να... σώσει τα καρπούζια

Χτες

Ο τραγουδιστής ανέβασε το βίντεο στο TikTok γράφοντας: «Συνήθως εγώ κάνω τις φάρσες… Αυτή τη φορά όμως βρέθηκα στη θέση του θύματος»

Αρης Μουγκοπέτρος: «Με συγκινείτε βαθιά» – Ο λόγος που βούρκωσε ο κλαρινίστας (Βίντεο)

Χτες

Ο διάσημος κλαρινίστας μοιράστηκε τη συγκίνησή του λίγες ώρες πριν από τη sold out συναυλία του

Παναγιώτης Κουτσουμπής: Η πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του από την Πάρο θα σας «λιώσει»

Χτες

Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής και η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνουν το πρώτο τους καλοκαίρι ως γονείς στην Πάρο, με την μικρή Ξένια να είναι το απόλυτο κέντρο της προσοχής τους

Μαρία Μενούνος: «Η ζωή με σταμάτησε… όγκος στον εγκέφαλο, καρκίνος στο πάγκρεας, διαβήτης, υπογονιμότητα και τόσα ακόμη»

Χτες

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για σοβαρά προβλήματα υγείας και τη δύσκολη διαδρομή της προς την ίαση μέσα από συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Ποιο μεγάλο όνειρο πραγματοποίησε ο Αντονι Χόπκινς στα 88 του χρόνια;

Χτες

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο ως συνθέτης και ετοιμάζει άλμπουμ με ορχηστρικά έργα έξι δεκαετιών.

Ιρίνα Σάικ: Δείτε τις σέξι λήψεις που μοιράστηκε από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Χτες

Το διάσημο μοντέλο δεν αποκάλυψε τον προορισμό του, αλλά μάγεψε τους θαυμαστές του με στιγμιότυπα που ξεχωρίζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.