E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Σκουρλέτης πήγε στη Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος για τα τρoλ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Σκουρλέτης πήγε στη Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος για τα τρoλ του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/11/2023 | 14:51

Είχαν προηγηθεί οι απειλές από τη «Πεν Νταλαούρα» μετά τις δηλώσεις του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ για τα τρoλ του κόμματος της αξιιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πήγε, όπως είχε προαναγγελθεί από χθες Πέμπτη, ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μετά τις επιθέσεις που δέχθηκε από τρoλ του διαδικτύου ανάμεσα τους και η «Πεν Νταλαούρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε δήλωσή του μετά την επίσκεψή του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο κ. Σκουρλέτης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου».

«Απέναντι σε αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα οι δημοκρατικοί πολίτες και οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να αντισταθούν και να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία» καταλήγει στη δήλωσή του ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δήλωσή του μετά την επίσκεψή του στη ΔΗΕ ο Πάνος Σκουρλέτης ανέφερε τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι προηγήθηκε

Όπως έλεγαν από χθες πήγες από το περιβάλλον Σκουρλέτη ο πρωήν γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ έχει στοχοποιηθεί από τρoλς του Διαδικτύου τους τελευταίους μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειωτέον ότι οι αποκαλύψεις του κ. Σκουρλέτη, ο οποίος μίλησε για «παράκεντρα» και «υπόγεια με στημένο μηχανισμό» δεν αφορούν μόνο στις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις και τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε εκτενώς σε ενυπόγραφα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν τη δράση συγκεκριμένων λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα σε βάθος τουλάχιστον τριετίας, με αποκορύφωμα τη διαδοχή στον ΣΥΡΙΖΑ και την ακραία επiθεση εναντίον του.

Της επίσκεψης του Πάνου Σκουρλέτη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχαν προηγηθεί δύο αναρτήσει μέσα σε λίγες ώρες από το τρoλ «Πεν Νταλαούρα» στις οποίες αφενός τον είχε στοχοποιήσει ως ηθικό αυτουργό της επiθεσης σε βάρος της και αφετέρου του είχε απευθύνει έμμεσες απειλές με τη φράση «Και τώρα οι δυο μας και πάλι τρελό αγόρι».

Οι αναρτήσεις της «Πεν Νταλαούρα» για τον Πάνο Σκουρλέτη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Δημοκρατία στη χώρα μας υποσκάπτεται και καταρρακώνεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια. Οι Ανεξάρτητες Αρχές και τα μέλη τους στοχοποιούνται και μαζί πλήττεται το κράτος δικαίου. Η χώρα διασύρεται διεθνώς ως προς την ποιότητα της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών. Σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον, ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου. Απέναντι σε αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα οι δημοκρατικοί πολίτες και οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να αντισταθούν και να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία».

Ακολούθησε μια προσπάθεια χάραξης γραμμής άμυνας ενόψει της αποκάλυψης της πραγματικής ταυτότητας των ανθρώπων που λειτουργούν τον λογαριασμό «Πεν Νταλαούρα» από τον ίδιο και τα μέλη της ομάδας του.

Με την ανάρτηση, η «Πεν Νταλαούρα» υπαινίσσεται ότι δεν είναι ένας άνθρωπος, αλλά μία ομάδα - μιας και κάνει λόγο για «χειριστή/ες» του λογαριασμού, ενώ δηλώνει «εν γνώσει των συνεπειών του νόμου» - παρότι παραμένει επισήμως ανώνυμος - ότι ουδέποτε υπήρξε επαφή με Τσίπρα ή Πολάκη, όπως και ότι δεν έχει λάβει κάποια αμοιβή από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και από κάποιον άλλο φορέα ή Οργάνωση.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Δημόσια Δήλωση
Εγώ, η/ο χειριστής/ες του λογαριασμού, δηλώνουμε δημόσια κ γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου για ψεύδη δήλωση ότι:

1) Ουδέποτε υπήρξε επαφή με τον κύριο @atsipras
2) Ουδέποτε υπήρξε επαφή με τον @pavpol2222
3) Ουδέποτε ελήφθη καμμία απολύτως αμοιβή χρηματική ή άλλου τύπου από τον @syriza_gr
4) Ουδέποτε ελήφθη κάποια αμοιβή από ΜΚΟ ή άλλο φορέα οργάνωση κτλ
5) Ουδέποτε υπήρξε κανενός είδους συνεργασία με χειριστή-δημοσιογράφο-δικηγόρο-ηθοποιό κτλ όπως ψευδώς έχει αναφερθεί στο μέτρο που μας αφορά.
6) Ο Πάνος Σκουρλέτης ανέφερε πριν μέρες στον ΑΝΤ1: «Κάποιοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό. Είναι παρακέντρα γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα, όμως δε γνωρίζω αν αυτό έγινε για να φύγουμε εμείς και να επιστρέψει ο Τσίπρας στο κόμμα». Όπως γίνεται αντιληπτό, σύμφωνα με όσα δημόσια αναφέρω παραπάνω, δε γνωρίζω αν αυτά που λέει ο κύριος Σκουρλέτης είναι αληθή ή όχι, σε κάθε περίπτωση όμως δεν αφορούν στον λογαριασμό Πεν Νταλαούρα. Το βάρος της απόδειξης για το ποιους αφορά κ το εάν είναι αληθή ή όχι, βαραίνει τον κ.Σκουρλέτη κ θα έπρεπε, κατά την άποψη μας, να τα έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα.
7) Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε πριν 19 μήνες, επειδή εμπνεύστηκε από τον ηγέτη Αλέξη Τσίπρα κ τον αγώνα του, τάχθηκε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ κ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ στο πλευρό του. Το ίδιο ακριβώς συνέβη κ με τον νέο Πρόεδρο κύριο @skasselakis.
8) Ναι, ο λογαριασμός ασκεί σφοδρή πολιτική κριτική, δεν ήξερα ότι απαγορεύεται πλέον. Πάντως, όταν οι κύριοι Σκουρλέτης, Φίλης, Βίτσας κτλ δέχονταν επιθέσεις, ο λογαριασμός ήταν εδώ κ τους στήριζε, τότε δεν ήταν τρoλ προφανώς γιατί τους «εξυπηρετούσε».
9) Όταν έλεγαν τον Αλέξη Τσίπρα κοκάκια, ή όταν διέρρεαν ψευδώς ότι ο πατέρας του ήταν Χουντικός ο κύριος Σκουρλέτης δεν πήγε στη ΔΗΕ για να δει ποιοι είναι αυτοί που τα έλεγαν αυτά. Όταν δέχονταν σεξιστικές, ομοφοβικές ή άλλου τύπου επιθέσεις-δολοφoνία χαρακτήρα ο Αλέξης Τσίπρας ή ακόμη κ σήμερα ο νέος Πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης ή άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κ πάλι δεν πήγε στη ΔΗΕ.
10) Δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως επαφή ή συνδιαλλαγή με τον νέο Πρόεδρο κύριο Στέφανο Κασσελάκη.
11) Ο λογαριασμός λοιπόν είναι ΚΑΘΑΡΟΣ κ δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα δημόσια του αποδίδονται.
12) Η ΝΔ καλά θα κάνει να θυμάται τι έχουν γράψει οι Υπουργοί της, τα ΜΜΕ της κ τα τρoλ της πριν ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θρίλερ στον Πύργο: Μαθητές λαμβάνουν ανατριχιαστικά μηνύματα

Πριν 11 ώρες

«Σας βλέπω και θα σας σκοτώσω»

Σενάριο για ανταλλαγή στους Κινγκς: Ανοίγει ο δρόμος για Βεζένκοφ

Πριν 11 ώρες

Το μεταγραφικό ντόμινο το οποίο φέρνει τον Σάσα Βεζένκοφ σε περίοπτη θέση στους Κινγκς.

Ένοπλες Δυνάμεις: Η εξομολόγηση μιας 27χρονης υπολοχαγού καταδρομέα

Πριν 11 ώρες

Γιατί να μην γίνω και στρατηγός, είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη - Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Ο στρατός έχει πάψει να είναι αντρική υπόθεση

Καιρός: Η πρώτη εκτίμηση Μαρουσάκη για τα Χριστούγεννα

Πριν 11 ώρες

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Αθήνα: Τη χτύπησε, τη βίασε και τη λήστεψε ‑ Τα βασανιστήρια του 40χρονου Κινέζου στην 35χρονη

Χτες

H γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και έλαβε τέλος ο εφιάλτης της

Μπακογιάννη: «Τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών δεν έχουν σήμερα δικαιώματα» ‑ Δηλώνει υπέρ του γάμου, τι είπε για Σαμαρά

Χτες

«Δεν πρέπει να υποστούν κυρώσεις όσοι δεν το ψηφίσουν, αυτά είναι θέματα συνείδησης»

Βόλος ‑ Ολυμπιακός: Επεισόδια των οπαδών του Ολυμπιακού με την Αστυνομία στο Πανθεσσαλικό και δακρυγόνα!

Χτες

Οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο γήπεδο, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού από το πέταλο να πετάνε καθίσματα προς τα ΜΑΤ

Έρχεται το Καλάθι των Χριστουγέννων – Ποια προϊόντα βρίσκονται στη λίστα και ποια είναι υπό εξέταση

Χτες

Πιθανότερο να ξεκινήσει στις 13/12 - Μέσα στην εβδομάδα οι ανακοινώσεις

Σοκ στο Νέο Κόσμο: Γυναίκα έπεσε από την 3ο όροφο – Ο σύντροφός της την κρατούσε δεμένη

Χτες

Την έδεσε χειροπόδαρα και έπεσε από το μπαλκόνι για να δραπετεύσει

par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.