E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Chiquita υποστηρίζει τον αγώνα «Spartan Race»

Το ελληνικό Spartan Race φιλοξένησε φέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trifecta

Η Chiquita υποστηρίζει τον αγώνα «Spartan Race»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/11/2023 | 17:24

Η Chiquita μπανάνα υποστήριξε υπερήφανα τον αγώνα Spartan Race που πραγματοποιήθηκε στην ιστορική πόλη της Σπάρτης από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου. Η πλατεία και οι δρόμοι της Σπάρτης πλημμύρισαν από μια μεγάλη πολύχρωμη ομάδα αθλητών - μαχητών του Spartan Race 2023. Άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών έφτασαν από όλες τις γωνιές της γης και συμμετείχαν στον αγώνα.

Το Spartan Race είναι η κορυφαία διοργάνωση αγώνων με εμπόδια στον κόσμο, με περισσότερους από 200 αγώνες που διοργανώνονται κάθε χρόνο, σε 42 χώρες και 5 ηπείρους, με περισσότερους από 1.000.000 συμμετέχοντες. Είναι ο πρώτος αγώνας του είδους του, που προσφέρει ατομική χρονομέτρηση, παγκόσμια κατάταξη και ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές να δοκιμαστούν σε διαφορετικούς αγώνες σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αθλητές ξεκινούν από την Αρχαία Σπάρτη και ακολουθούν τις καθορισμένες διαδρομές, στις όχθες του Ευρώτα και στους ελαιώνες των λόφων γύρω από την πόλη, που αναδεικνύουν την ιστορία και τον φυσικό πλούτο της περιοχής, απολαμβάνοντας την όμορφη θέα ολόκληρης της κοιλάδας της Σπάρτης και του Ταΰγετου.

Η συνεργασία μεταξύ της Chiquita και του Spartan Race ανέδειξε την κοινή δέσμευση για την προώθηση της υγείας, της ευεξίας και των πλεονεκτημάτων ενός ενεργού τρόπου ζωής. Ως αναπόσπαστο μέρος του Spartan Race, η Chiquita Μπανάνα παρείχε στους συμμετέχοντες νόστιμες και γεμάτες θρεπτικά συστατικά μπανάνες Chiquita, την τέλεια πηγή φυσικής ενέργειας για να τροφοδοτήσουν τις εντυπωσιακές αθλητικές τους προσπάθειες. Αυτές οι νόστιμες μπανάνες όχι μόνο συμπλήρωσαν το πνεύμα των Spartans, αλλά και ενίσχυσαν τη σημασία της υγιεινής διατροφής στη ζωή κάθε αθλητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες για την Chiquita, επισκεφτείτε τα www.chiquita.gr ή τις σελίδες μας σε Instagram και Facebook.

Σχετικά με την Chiquita Brands International

H Chiquita αποτελεί μια κορυφαία εταιρεία φρούτων που δεσμεύεται να παρέχει σε καταναλωτές και πελάτες σε σχεδόν 70 χώρες σε όλο τον κόσμο την υψηλότερη ποιότητα φρούτων και εξυπηρέτησης καθιστώντας την Chiquita την πρώτη σε προτίμηση μπανάνα. Για περισσότερα από 150  χρόνια, η Chiquita παράγει εκπληκτικά γευστικές και ανώτερης ποιότητας μπανάνες. Η εταιρεία δημιουργεί θετικό αντίκτυπο εφαρμόζοντας τις αρχές της βιωσιμότητας σε όλες τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες υπό την πρωτοβουλία «Πίσω από το Μπλε Αυτοκόλλητο». Το εμβληματικό μπλε αυτοκόλλητο της Chiquita αποτελεί απόδειξη για φρούτα υψηλής ποιότητας, καθώς επίσης και για την ακλόνητη δέσμευση για βιώσιμη καλλιέργεια και βιοποικιλότητα, αλλά και για τη φροντίδα των κοινοτήτων στις οποίες βρίσκονται οι φάρμες μπανάνας. Οι πεντανόστιμες και βολικές μπανάνες Chiquita είναι άπαχες, δεν έχουν χοληστερίνη και αποτελούν μια εξαιρετική πηγή καλίου, φυτικών ινών και βιταμίνης Β6. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: https://www.chiquita.gr/ 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 114 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 116 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 117 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 117 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 117 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 125 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 125 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 125 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 125 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 149 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.