E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

H Μπριζίτ Μακρόν αποκαλύπτει γιατί περίμενε 10 χρόνια για να παντρευτεί τον Εμανουέλ

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη

H Μπριζίτ Μακρόν αποκαλύπτει γιατί περίμενε 10 χρόνια για να παντρευτεί τον Εμανουέλ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/11/2023 | 08:57

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Paris Match η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, η οποία μίλησε για τους ενδοιασμούς που είχε να επισημοποιήσει τον δεσμό της με τον κατά 25 χρόνια μικρότερό της Εμανουέλ, και τους λόγους που την ώθησαν τελικά να κάνει το μεγάλο βήμα.

Σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση, η 70χρονη εξήγησε ότι ανέβαλε τον γάμο της με τον Μακρόν σχεδόν για μια δεκαετία επειδή φοβόταν ότι θα κατρέστρεφε τη ζωή των παιδιών της, τα οποία έχουν περίπου την ίδια ηλικία με τον 45χρονο σήμερα αγαπημένο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μακρόν ήταν 15 ετών όταν ερωτεύτηκε την Μπριζίτ, η οποία ήταν ήδη παντρεμένη. Η 40χρονη τότε γυναίκα δίδασκε θέατρο στο καθολικό σχολείο που φοιτούσε ο έφηβος στην Αμιένη, στη βόρεια Γαλλία, και η κόρη της ήταν συμμαθήτρια με τον Μακρόν.

Το «ειδύλλιο» που ξεκίνησε μεταξύ τους προκάλεσε σκάνδαλο στην επαρχία. Ως αποτέλεσμα, οι γονείς του Εμανουέλ Μακρόν τον έστειλαν στο Παρίσι για να φοιτήσει σε άλλο σχολείο, όμως η επιθυμία του να είναι μαζί με τη δασκάλα του και η πρόθεση να επιδιώξει σχέση μαζί της παρέμεναν ζωντανά μέσα του.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι εκείνο το διάστημα έλεγε στον εαυτό της ότι ο Εμανουέλ θα γνώριζε και θα ερωτευόταν κάποια γυναίκα της ηλικίας του ενώ βρισκόταν στο Παρίσι, όμως αυτό δεν συνέβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μπριζίτ παραιτήθηκε από τη δουλειά της όμως, σύμφωνα με την ίδια, το μόνο πράγμα που την εμπόδιζε να ενώσει επίσημα τη ζωή της με τον Μακρόν ήταν η σκέψη των παιδιών της, αφού δεν ήθελε να «καταστρέψει τη ζωή τους». «Αυτό κράτησε δέκα χρόνια, τόσο χρειάστηκε για να μπουν σε μία σειρά. Μπορείτε να φανταστείτε τι άκουγαν. Όμως δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να ζήσω ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος της Μπριζίτ είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από τον Μακρόν και οι κόρες της, ηλικίας 46 και 39 ετών σήμερα βρίσκονται αρκετά κοντά ηλικιακά με τον δεύτερο σύζυγό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μπριζίτ παραδέχεται ότι δεν ξέρει τι θα έλεγαν οι γονείς της για τον γάμο της με τον πρώην μαθητή της, όμως αποκάλυψε ότι τα αδέλφια της τής έκαναν μερικές φορές καζούρα για τα κουτσομπολιά γύρω από τη σχέση της με τον Μακρόν.

Ο γάμος του ζευγαριού έλαβε τελικά χώρα το 2007, μετά το διαζύγιο της Μπριζίτ από τον εν διαστάσει σύζυγό της Αντρέ-Λουί Οζιέρ τον προηγούμενο χρόνο.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας μίλησε για την καθημερινότητα της ζωής της με τον σύζυγό της, κάτι που αποφεύγει συνήθως να κάνει στις συνεντεύξεις της. Παρά το γεγονός ότι είναι ήδη 16 χρόνια παντρεμένοι, η Μπριζίτ είπε ότι ο Εμανουέλ Μακρόν εξακολουθεί να την εκπλήσσει και να της γεννά τον θαυμασμό με την εντυπωσιακή μνήμη και την ευφυΐα του. «Είχα πολλούς έξυπνους μαθητές στην καριέρα του και κανένας δεν είχε τις δικές του ικανότητες. Πάντοτε τον θαύμαζα», είπε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι απολαμβάνει την ήρεμη ζωή του στο Μέγαρο των Ηλυσίων, με την Μπριζίτ να μαγειρεύει στον πολυάσχολο σύζυγό της πρωινό και μερικές φορές δείπνο. Ενώ ο Μακρόν περνάει τη μερα του με τις υποχρεώσεις του ως πρόεδρος, η Μπριζίτ ασχολείται με φιλανθρωπικά πρότζεκτ που έχουν συχνά σχέση με την εκπαίδευση. Η ίδια λέει ότι έχει συνηθίσει πλέον στην κριτική που της ασκείται μετά από τόσα χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας και πλέον δεν την πειράζουν καθόλου τα σχόλια για τα ρούχα της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Χτες

Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Χτες

Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Χτες

Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Χτες

Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Χτες

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Προχτές

Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Προχτές

Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Προχτές

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Προχτές

Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Προχτές

Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Προχτές

Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.