ADVERTISEMENT

Στο Δαφνί ο Σταμάτης Γαρδέλης: Τι δήλωσε η μητέρα του ‑ «Δεν είναι και τόσο καλά ... »

«Εξετάσεις του κάνουν», λέει η μητέρα του Σταμάτη Γαρδέλη

Από το NEWSROOM

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Στο Δαφνί ο Σταμάτης Γαρδέλης: Τι δήλωσε η μητέρα του - «Δεν είναι και τόσο καλά ... »
ADVERTISEMENT

Στο Δαφνί παραμένει ο Σταμάτης Γαρδέλης, όπως έγινε γνωστό χθες μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην On Time.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σύμφωνα με τον Θάνο Βάγιο στην εκπομπή Πρωινό, ο ηθοποιός έχει κλειστό το κινητό του τηλέφωνο, με τον ίδιο να επιθυμεί να μιλά με ελάχιστα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό του.

ADVERTISEMENT

Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται σε επικοινωνία με τη ψυχιατρική κλινική και εν συνεχεία ο ίδιος ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε τηλεφώνημα επιθυμεί.

«Είναι χάλια, μία ανεβαίνει, μία κατεβαίνει. Δεν είναι και τόσο καλά, αλλά ούτε άσχημα είναι. Εξετάσεις του κάνουν. Στεναχωρημένος είναι, κουρασμένος είναι, στεναχωρημένος είναι που αρρώστησε. Το μεσημέρι θα με πάρει τηλέφωνο. Για όσους ενδιαφέρονται για το παιδί μου, τους ευχαριστώ», δήλωσε στο Πρωινό η μητέρα του Σταμάτη Γαρδέλη.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο