E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιούτα Λίρνταμ: Η πιο εντυπωσιακή πατινέρ στον πλανήτη «τρελαίνει» το Ιnstagram

Όλοι για πατινάζ...

Γιούτα Λίρνταμ: Η πιο εντυπωσιακή πατινέρ στον πλανήτη «τρελαίνει» το Ιnstagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/11/2023 | 09:53

Γιούτα Λίρνταμ: Η πιο εντυπωσιακή πατινέρ στον κόσμο είναι 24 ετών, κατάγεται από την Ολλανδία και μία από τις πιο σeξι γυναίκες παγκοσμίως

Μία από τις πολλά υποσχόμενες εκπροσώπους του πατινάζ στον πλανήτη είναι η Γιούτα Λίρνταμ από την Ολλανδία που πριν απο λίγους μήνες στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 1.000 μέτρα για δεύτερη φορά στην καριέρα της στο ISU World Speed Skating Championships 2023 στην πατρίδα της, στο Χερενφέιν. Η πρώτη ήταν πέρυσι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, στο ντεμπούτο της στη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το 2018, που ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το πατινάζ ταχύτητας -το 2017 στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στα Juniors- έχει κερδίσει τόσο στα 1000μ. όσο και στο ομαδικό χρυσά και ασημένια μετάλλια σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του αθλήματος είναι όμως και μία πανέμορφη νεαρή γυναίκα και έγινε ακόμη γνωστή όταν το 2022 μπήκε στη λίστα με τις 100 πιο σeξι γυναίκες του πλανήτη.Συγκεκριμένα, το περιοδικό Maxim τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τις πιο σeξι γυναίκες του πλανήτη για το 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έπαιζα χόκεϊ για οκτώ χρόνια. Το απόλαυσα, αλλά ποτέ δεν ήμουν τόσο της ομάδας. Μου αρέσει η ατομική πλευρά του πατινάζ», είχε δηλώσει σε συνέντευξη με αφορμή τη συμμετοχή της στο Πεκίνο.Εκτός όμως από μία σπουδαία αθλήτρια, που το μέλλον της ανήκει, έχει αποκτήσει ορκισμένους φαν και λόγω της εμφάνισής της, καθώς χαρακτηρίζεται από τα μίντια και ως μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του χώρου.

Με ύψος 1,80, γαλάζια μάτια και ξανθά μαλλιά η Γιούτα Λίρνταμ που πήρε το όνομά της από τη Γερμανίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, Γιούτα Μιούλερ θα μπορούσε πολύ άνετα να διαπρέπει στον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ. Οι υπεύθυνοι του οίκου Dior μάλλον συμφωνούν και την περασμένη άνοιξη της πρότειναν να γίνει ένα από τα πρόσωπα του οίκου, λανσάροντας sportswear κομμάτια από τη συλλογή του.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Πριν 11 ώρες

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Πριν 11 ώρες

Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Πριν 11 ώρες

Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…

Κέρδισε 15,3 εκατ. ευρώ αλλά δεν το πήρε χαμπάρι για 6 μήνες

Πριν 11 ώρες

Η εταιρεία κόλλησε αφίσες για να το βρει

Βασίλης Παϊτέρης μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, χθες ήμουν στο νοσοκομείο»

Χτες

Τις πρώτες του δηλώσεις, έκανε ο Βασίλης Παϊτέρης στο Πρωινό

Ρόμπι Γουίλιαμς: Διαγνώστηκε με το σύνδρομο Τουρέτ – Τι είναι

Χτες

Η δεύτερη διάγνωση που έλαβε και το τεστ για αυτισμό

Γιώργος Λιάγκας σε Μαρία Κοζάκου: «Δεν ντρεπόμαστε να λέμε αυτά τα πράγματα;»

Χτες

Σκληρή επίθεση έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στη Μαρία Κοζάκου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.