E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Χώρισαν και την «κάρφωσε» στην Αρχή για το μαύρο χρήμα – Τα 3 χρηματοκιβώτια και ο personal trainer

Πόλεμος για ζευγάρι επιχειρηματιών

Χώρισαν και την «κάρφωσε» στην Αρχή για το μαύρο χρήμα – Τα 3 χρηματοκιβώτια και ο personal trainer
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 29/11/2023 | 09:25

Μετά από δέκα χρόνια γάμου, παιδιών και την απόκτηση μιας μεγάλης περιουσίας, το ζευγάρι επιχειρηματιών αποφάσισε να γράψει το φινάλε της σχέσης και να ξεκινήσει ένα δικαστικό αγώνα για το μοίρασμα της κοινής περιουσίας.

Μάλιστα, ο σύζυγος έφθασε στο σημείο να καταγγείλει την πρώην γυναίκα του στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα, ότι φοροδιέφευγε και είχε κρύψει σε τρία χρηματοκιβώτια τεράστια χρηματικά ποσά, ενώ διατηρούσε και διπλά βιβλία. Δεν παραλείπει δε, να αναφερθεί και σε έναν συγκεκριμένο άνδρα – personal trainer, ο οποίος αποτέλεσε το τρίτο πρόσωπο της σχέσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Του έδινε 100.000 για να φύγει

Το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε με το εξώδικο που κατέθεσε ο σύζυγος το Νοέμβριο στο οποία αναφέρει το ιστορικό της διάλυσης του γάμου και επισημαίνει ότι:

«Ο γάμος μας διήρκεσε σχεδόν 10 έτη, κατά τη διάρκεια των οποίων οι σχέσεις μας ήταν άριστες, μέχρι τις αρχές καλοκαιριού του τρέχοντος έτους οπότε και με ενημερώσατε περί της απόφασής σας να διακοπεί η έγγαμη συμβίωσή μας. Από τη χρονική στιγμή εκείνη και εφεξής οι εντάσεις που δημιουργούσατε με ασήμαντες αφορμές καθώς και η επίδειξη απαξίωσης προς το πρόσωπό μου, εδραιώθηκαν εκ μέρους σας ως νέος κώδικας επικοινωνίας. Παρά το γεγονός ότι τόσο η μεταστροφή στη συμπεριφορά σας όσο και η απόφασή σας περί διαζυγίου δεν ερείδονταν επί καμίας δικαιολογητικής βάσεως, ήταν δε αιφνίδιες, μονομερείς και ακατανόητες, μετά τη φιλότιμη προσπάθειά μου να σας μεταπείσω που διήρκεσε όλο το καλοκαίρι, δεν είχα άλλη επιλογή από το να σεβαστώ την επιθυμία σας να προχωρήσετε τη ζωή σας άνευ εμού».

Στις επόμενες γραμμές λέει ότι αναγκάστηκε να μετοικήσει από τη συζυγική κατοικία στην οποία έμεινε η σύζυγος και τα παιδιά τους επιφυλασσόμενος κάθε νόμιμο δικαίωμα μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα της κοινής περιουσίας. Όμως, όπως καταγγέλλει, η σύζυγος του, του πρότεινε να του δώσει κάποια χρήματα για να λυθούν οι διαφορές τους τα οποία δεν δέχθηκε καθώς το ύψος ήταν εξαιρετικά χαμηλό, εξευτελιστικό όπως το χαρακτηρίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα πρόκειται όπως αναφέρει για ποσό “ύψους 100.000€ σε μετρητά με παράνομο και αδιαφανή τρόπο, πρόταση η οποία σας δηλώνω εγγράφως απορρίπτεται καθώς κατά πρώτον είναι ποσοτικά εξευτελιστική και κατά δεύτερον διότι στερείται φορολογικής νομιμότητας”.

Μάλιστα όπως λέει “Η περιουσία σας, έχει όχι απλώς αυξηθεί, αλλά πολλαπλασιαστεί, κατά τη διάρκεια του γάμου μας εξαιτίας κατά κύριο λόγο της δικής μου συμβολής η οποία συμβολή ανέρχεται στο 50% της επαύξησης καθώς ότι αποκτήσατε κατά την διάρκεια του γάμου μας το οφείλετε κατά το ήμισυ σε εμένα” ενώ στο εξώδικο “καρφώνει” την πρώην σύζυγο του επισημαίνοντας πως “Πρόσφατα μετά την ανωτέρω διάστασή μας αναζητώντας τα στοιχεία για την σύνταξη της παρούσας εξωδίκου διαμαρτυρίας ανακάλυψα ότι για λόγους αποφυγής καταβολής των αναλογούντων φόρων και αποφυγής απόδοσης του αναλογούντος ΦΠΑ, η εταιρεία συστηματικά απέκρυπτε τον πραγματικό της τζίρο και τις πραγματικές της δηλώσεις ΦΠΑ από τη φορολογική αρχή, διαπράττοντας κακουργηματική φοροδιαφυγή σε κάθε φορολογική χρήση”.

Τα τρία χρηματοκιβώτια

Ο σύζυγος, στο εξώδικο αναφέρει ότι η – όπως τη χαρακτηρίζει – “φαραωνική περιουσία” που έχει αποκτήσει από την ημέρα σύναψης του γάμου τους αποτιμάται σε εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα τα οποία όπως λέει τα έχει καταχωνιάσει σε τρία χρηματοκιβώτια. “Τώρα αντιλαμβάνομαι γιατί τοποθετήσατε επιμελώς τρία χρηματοκιβώτια σε ασφαλή σημεία, ενώ εγώ σας πρότεινα πάντοτε τα χρήματα της οικογενείας -όσα ήταν αυτά- να βρίσκονται στην τράπεζα είτε σε λογαριασμούς της εταιρίας είτε έστω σε τραπεζική θυρίδα. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πλέον ότι τα χρήματα αυτά δεν έχουν στο σύνολό τους νόμιμη προέλευση και για αυτό το λόγο τα φυλάτε στο σπίτι”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O personal trainer και η κοινοποίηση της «απόλυσης» με δικαστικό επιμελητή

Σε άλλη σελίδα του εξωδίκου, ο σύζυγος, αναφέρει πως η πρώην γυναίκα του, συνήψε σχέση με άλλο άνδρα ενώ σε ό,τι αφορά στην επαγγελματική τους σχέση, η ίδια την έκοψε απολύοντας τον από τις επιχειρήσεις τους με εξώδικο!

“Ακόμη και αυτή την σύμβαση εργασίας κατά το τρέχον έτος, ορμώμενη από επιλογές που άπτονται της προσωπικής σας ζωής, ήτοι της διαπροσωπικής σχέσης που εμφανώς έχετε συνάψει με τον (αναφέρεται στο τρίτο πρόσωπο τον personal trainer) επιλέξατε απολύτως αναιτιολόγητα και ανέντιμα να με απολύσετε από την επιχείρηση, απόλυση της οποίας γνώση έλαβα δια Εντύπου Καταγγελίας Σύμβασης Εργασίας Αορίστου Χρόνου Χωρίς Προειδοποίηση – Άτακτης Καταγγελίας, η οποία μου κοινοποιήθηκε δια Ειδοποίησης Δικαστικού Επιμελητή”. Φυσικά, δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην σημερινή οικονομική κατάσταση του τονίζοντας πως “Δια της ξαφνικής αποστέρησής μου πρόσβασης στα αποκτήματα του γάμου μας (επιχειρήσεις, αποταμιεύσεις, κινητά και ακίνητα), της απολύσεώς μου και της απομακρύνσεώς μου εκ της οικογενειακής μας στέγης, μου στερήσατε κάθε οικονομικό πόρο, με αποτέλεσμα από τον Αύγουστο τρέχοντος έτους να έχω αναγκαστεί να επιστρέψω στο πατρικό μου σπίτι στο οποίο εφεξής συγκατοικώ με τους υπερήλικες γονείς μου να μην έχω ούτε τα απαραίτητα για την κάλυψη των βασικών βιοτικών αναγκών μου και να μην έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τα έξοδα ώστε να μπορώ να περνώ χρόνο με τα τέκνα μας, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος φυσικής και ψυχικής αποξένωσής μου από αυτά”.

Η έρευνα για την περιουσία από Σώμα Ορκωτών Λογιστών και τα διπλά βιβλία
Καταλήγοντας, ο επιχειρηματίας εξαπολύει για άλλη μια φορά βέλη εναντίον της πρώην συζύγου του αναφέροντας πως οι δικηγόροι του, απαγορεύουν να προχωρήσει σε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο: “πριν την φορολογική σας συμμόρφωση του συνόλου της περιουσίας σας, καθώς μου έχουν επισημάνει τον δριμύ κίνδυνο να καταστώ συνεργός για τα κακουργήματα της φοροδιαφυγής εσόδων και ΦΠΑ, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, τα οποία ούτε καν γνώριζα ότι είχατε διαπράξει και τα οποία επισύρουν δεκαετίες καθείρξεων για το σύνολο των φορολογικών χρήσεων που έχετε αποκρύψει τα φορολογικά στοιχεία της εταιρείας”.

Αναφέρει δε, ότι έχει ξεκινήσει τη δική του έρευνα για να διαπιστώσει το μέγεθος του κρυμμένου “θησαυρού” δίνοντας εντολή “για την εκτίμηση των στοιχείων αυτών σε κορυφαία στην Ελλάδα ελεγκτική εταιρία- Σώμα Ορκωτών Λογιστών» και στην ειδικευμένη Δικηγορική Εταιρία στο Φορολογικό Ποινικό Δίκαιο «Ν.Τ. Αγαπηνός & Συνεργάτες» και προσωπικά στον ιδρυτή εταίρο αυτής Νικόλαο Αγαπηνό, το δε πόρισμα της Έκθεσής τους πρόκειται να κοινοποιήσω στις Αρχές προς τις οποίες για το σκοπό αυτό συγκοινοποιείται η παρούσα (ΑΑΔΕ και τηνΑρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα) ώστε από την έρευνά τους να προκύψει επακριβώς η αξία των αποκτημάτων σας που τυχόν εγώ δεν γνωρίζω, καθώς και το ύψος των τραπεζικών σας καταθέσεων στην ημεδαπή και στην αλλοδαπή, η ύπαρξη θυρίδων τραπέζης καθώς και η ύπαρξη εταιριών και ακινήτων που δεν έχω καταφέρει ακόμη από την προσωπική μου ανωτέρω έρευνα να εντοπίσω”.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μακάβριο εύρημα στη Σόλωνος: Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση

Χτες

Στο σημείο ιατροδικαστής και δυνάμεις της αστυνομίας

Τέμπη: Η τέφρα των νεκρών πετάχτηκε, καταγγέλλει μητέρα θύματος

Χτες

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο ΑΠΘ για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου

Εθνικό Θέατρο: Ακυρώνονται οι παραστάσεις λόγω απεργίας της ΑΔΕΔΥ

Χτες

Ποιες παραστάσεις ακυρώνονται και τι θα ισχύσει με τα εισιτήρια

Αγία Βαρβάρα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 69χρονο μετά τη δολοφονiα του γαμπρού του

Χτες

O 69χρονος να περπατά με απόλυτη ψυχραιμία μετά τη δολοφονiα στην Αγία Βαρβάρα του συζύγου της κόρης του

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό και προαστιακός

Χτες

Χειρόφρενο σε ταξί, δεμένα πλοία, στο έδαφος τα αεροπλάνα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Χτες

Σε ποιες περιοχές προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Από την Τρίτη τα έντονα φαινόμενα θα εξασθενήσουν

Ο μεγάλος σεισμός που αναμένεται στην Τουρκία θα επηρεάσει την Ελλάδα; Τι απαντά ο Λέκκας

Χτες

«Και τα δύο ρήγματα έχουν μία προβολή στο Αιγαίο, όχι στον ηπειρωτικό χώρο της Ελλάδας», είπε ο κ. Λέκκας.

Καλάβρυτα: Απελευθερώθηκε ο Οδοντωτός ‑ Απεγκλωβίστηκαν οι 90 επιβάτες

Χτες

Αίσιο τέλος για την ταλαιπωρία των 90 επιβατών του Οδοντωτού

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.