E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πρόστιμο στον Χατζηνικολάου για τις ύβρεις σε Πολάκη ‑ «Τι λες ρε άσχετε; Αθλιε! Συκοφάντη! Βρωμιάρη!»

Πρόστιμο για υβριστικές αναφορές του Νίκου Χατζηνικολάου προς τον Παύλο Πολάκη επέβαλε το ΕΣΡ στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm

Πρόστιμο στον Χατζηνικολάου για τις ύβρεις σε Πολάκη ‑ «Τι λες ρε άσχετε; Αθλιε! Συκοφάντη! Βρωμιάρη!»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 1/12/2023 | 12:22

Το ΕΣΡ έκρινε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Real Fm «παραβίασε - εκ προθέσεως – τη ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία ως προς την υποχρέωση εξασφάλισης της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων, λόγω μη ευπρεπούς εκφοράς λόγου» και επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000.

Σύμφωνα με την απόφαση «με βάση τη βαρύτητα της παραβάσεως και το κοινώς γνωστό μερίδιο ακροαματικότητας του συγκεκριμένου ραδιοφωνικού σταθμού (όπως προκύπτει από τα τηρούμενα στο ΕΣΡ στοιχεία), κρίνεται ότι το επιβλητέο πρόστιμο είναι εκείνο των 3.000 ευρώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει το ΕΣΡ, «αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ενδεχόμενη παραβίαση της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας από τον ραδιοφωνικό σταθμό με τον διακριτικό τίτλο «REAL FM» Νομού Αττικής, ιδιοκτησίας της εταιρείας με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΕ», αναφορικά με διατάξεις περί: α) σεβασμού προσωπικότητας και β) ποιοτικής υποβάθμισης προγράμματος, κατά την προβολή της εκπομπής που μεταδόθηκε την 20.3.2023, μεταξύ 10.00 και 12.00. Η υπόθεση εξετάζεται ύστερα από την με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΣΡ 1335/20.3.2023 καταγγελία».

Στο επίμαχο απόσπασμα από την ραδιοφωνική εκπομπή στον Real FM, για την οποία και επιβλήθηκε το πρόστιμο, ακούγεται ο Νίκος Χατζηνικολάου να λέει για τον Παύλο Πολάκη πως «Δεν ζήτησες συγγνώμη από αυτούς που έθιξες, που στοχοποίησες, που πρόσβαλλες, που λάσπωσες, ήρθε από κάτω και τι μου έγραψε; Να ζητήσω συγγνώμη, εγώ, από τον ελληνικό λαό, για τα τελευταία δεκατρία χρόνια! Τι λες ρε … καλλιτέχνη; Ψήφισα εγώ μνημόνια όπως εσύ; Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ; Τι λες ρε άσχετε; Άσχετε! Άθλιε! Συκοφάντη! Βρωμιάρη! Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη. Που υποσχόσουν στους πολίτες ότι θα καταργήσεις τα μνημόνια. Και πήγες και τα ψήφισες και τα εφάρμοσες. Δεν θα ξαναμιλήσω για τον Παύλο Πολάκη. Είναι η τελευταία φορά σήμερα. Η πρώτη και η τελευταία. Γιατί, όπως θυμάστε, εγώ ούτε τον έχω κατηγορήσει ποτέ… Αστειάκια κάναμε με ορισμένες από τις κινήσεις του, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι για αστεία ο τύπος.

»Είναι επικίνδυνος. Και για αυτό προσωπικά θα προσφύγω στην δικαιοσύνη. Κάνει μεγάλη ζημιά στο κόμμα του. Πρέπει να σας πω ότι τα περισσότερα μηνύματα που πήρα όταν έκανα την ανάρτηση για το ότι ζήτησε συγγνώμη μόνο από τον αρχηγό του και όχι για τα πραγματικά του σφάλματα, τα περισσότερα μηνύματα που δέχθηκα στο κινητό μου ήταν από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που μου έγραφαν ότι έχω δίκιο αλλά τι να κάνουμε, είναι προεκλογικός χρόνος και λοιπά και λοιπά… Δεν πειράζει παιδιά… Εγώ δεν είμαι κομματικό στέλεχος, δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό κόμμα και μπορώ να λέω δημόσια και ελεύθερα τη γνώμη μου. Ο τύπος ζήτησε συγγνώμη μόνο για να πάρει πίσω την βουλευτική ασυλία, που φοβάται ότι αν την χάσει μετά τις εκλογές, θα έχει σοβαρά δικαστικά μπλεξίματα Είναι υποκριτική η συγγνώμη του, είναι προσχηματική και απευθύνεται μόνο στον αρχηγό του, μόνο στον Αλέξη Τσίπρα.

»Μήπως θέλει να του ζητήσει συγγνώμη και η Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ο κύριος Πολάκης; Μου γράφει εδώ ο Στέλιος: γιατί τον είπες βρωμιάρη; Δεν πέφτεις στο επίπεδό του; Τον είπα βρωμιάρη, γιατί κάνει βρωμιές σε βάρος ανθρώπων και γιατί έχει κάνει βρωμιές σε βάρος μου. Και τις συνεχίζει. Για αυτό τον είπα βρωμιάρη. Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Ότι οι μέθοδοί του είναι βρώμικες. Ανέντιμες και βρώμικες. Και θα τα πούμε στην δικαιοσύνη».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Χτες

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Χτες

Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Χτες

Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

Αλιμος: Αφησε το αμάξι του για να πάει στη λαϊκή και έπιασε φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Χτες

Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Αλιμο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στη λαϊκή αγορά

ΗΠΑ: Ένα εκατ. δολάρια αμοιβή για τον εντοπισμό της μητέρας της προσφέρει η Σαβάνα Γκάθρι

Χτες

Η μητέρα της, Νάνσι Γκάθρι, εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, με τις αρχές να πιστεύουν ότι απήχθη

Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 5 μηνών με μηνιγγίτιδα – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Χτες

Το βρέφος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο

Μητέρα που είχε εξαφανιστεί πριν 24 χρόνια ζει νέα ζωή και εξηγεί γιατί έφυγε

Χτες

Η Αστυνομία της κομητείας Ρόκινγκχαμ ανακοίνωσε περαιτέρω πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μισέλ, αναφέροντας ότι η σήμερα 62 ετών γυναίκα αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της

Αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς, ηττήθηκε 2‑0 σετ από τον Ουμπέρ

Χτες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 6-4, 7-5 από τον Ούγκο Ουμπέρ

Αίγιο: «Δεν ήταν κανείς μπροστά μου όταν πυροβόλησα», λέει ο 46χρονος που τραυμάτισε τους ανήλικους

Χτες

Ο 46χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη, με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται από ένταση στα δικαστήρια

Κηφισιά: Αναβλήθηκε για την Τετάρτη η δίκη του γνωστού μάνατζερ ‑ «Φοβήθηκα μήπως είναι κακοποιοί»

Χτες

Ο 72χρονος ζήτησε αναβολή για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του και να εκπροσωπηθεί από τον συνήγορό του που απουσίαζε σήμερα από το δικαστήριο

Ίλιον: Κάλεσαν διασώστη σε κέντρο διασκέδασης και αυτός πήρε το μικρόφωνο και τραγουδούσε!

Χτες

Αδιανόητο περιστατικό στο Ίλιον ενώ έχει διαταχθεί ΕΔΕ από το ΕΚΑΒ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.