E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

CÎROC x Eleni Foureira

Serious in the making, playful in the living

CÎROC x Eleni Foureira
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/12/2023 | 17:41

H CÎROC Vodka και η δημοφιλής pop καλλιτέχνης, Ελένη Φουρέιρα, ορίζουν τo iconic celebration culture της πόλης αυτό το χειμώνα και μας προσκαλούν να το ανακαλύψουμε μέσα από ένα μοναδικό βίντεο που με πύλη το blue dot της CÎROC, μας οδηγεί σε ένα celebration culture worth living!

Με ένα νεύμα στην iconic φιάλη και μέσα από εντυπωσιακά effects, βλέπουμε τη superstar Ελένη Φουρέιρα να μπαίνει στο celebrational universe της CÎROC Vodka. Ένας κόσμος γεμάτος μουσική, χορό, απαράμιλλο glamour και αυθεντικές στιγμές διασκέδασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η pop icon ερμηνεύτρια, χορεύει, τραγουδάει και διασκεδάζει με την παρέα της, απολαμβάνοντας το απόλυτο συνοδευτικό για κάθε γιορτινή στιγμή, το δροσιστικό CÎROC & Tonic.

H CÎROC Vodka είναι μια εκλεπτυσμένη βότκα, από τη Νότια Γαλλία, που παράγεται με τεχνογνωσία και δεξιοτεχνία. Τα εκλεκτά γαλλικά σταφύλια και οι πέντε αποστάξεις δίνουν στη CÎROC Vodka την ξεχωριστή φρέσκια, απαλή και φρουτώδη γεύση της, κάνοντάς την το τέλειο συνοδευτικό για κάθε γιορτή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα ακόμα celebration partnership που θα «ακουστεί».

Η εκλεπτυσμένη γαλλική βότκα και η κορυφαία pop star της γενιάς της σε ένα βίντεο υπερπαραγωγή, με ‘’serious in the making – playful in the living’’ διάθεση και μια γερή δόση πολυτέλειας.

Are you ready to celebrate?

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σχετικά με την Diageo Hellas:

H DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στον κόσμο και την Ελλάδα. Η φιλοδοξία της DIAGEO είναι να είναι μία από τις εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων με τις υψηλότερες επιδόσεις, με κορυφαία αξιοπιστία και φήμη παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα, η DIAGEO διαθέτει ένα μοναδικό portfolio προϊόντων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Σε αυτά περιλαμβάνονται κάποια από τα πιο αναγνωρίσιμα brands διεθνώς, όπως είναι το Johnnie Walker, το Haig, το Dimple, το Cardhu, το J&B, και τα Classic Malts στην κατηγορία του ουίσκι, οι μάρκες Smirnoff, Cîroc και Ketel One στην κατηγορία της vodka, τα gins Gordon’s και Tanqueray, η super premium tequila Don Julio, τα ρούμια Captain Morgan, Pampero και Zacapa, τα liqueurs Baileys και Smirnoff North και πολλές ακόμη δημοφιλείς μάρκες.

Ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο, βασικός πυλώνας της στρατηγικής της είναι να προσδίδει αξία και να συμβάλει στη βιωσιμότητα των κρατών, των κοινωνιών και των ομάδων μέσα στις οποίες λειτουργεί και επιχειρεί. Το φιλόδοξο 10ετές πλάνο της εταιρίας “Society 2030:Spirit of Progress” έχει δημιουργηθεί και υλοποιείται με σκοπό τη δημιουργία ενός συμπεριληπτικού και βιώσιμου κόσμου, ενώ περιλαμβάνει συγκεκριμένες δεσμεύσεις ως προς την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (SDGs).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την DIAGEO, το πλάνο βιώσιμης ανάπτυξης “Society 2030:Spirit of Progress”, τους ανθρώπους, τις μάρκες και τις δράσεις της, επισκεφθείτε το www.diageo.com.

Για τη διεθνή πρωτοβουλία της DIAGEO με στόχο τη συλλογική ενημέρωση και εκπαίδευση για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις επιπτώσεις της αλόγιστης χρήσης του, επισκεφθείτε το www.DRINKiQ.com 
Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε μέρα, σ’ όλη τη γη.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 114 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 116 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 117 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 117 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 117 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 125 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 125 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 125 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 125 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 149 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.