E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Aenaon: Βραβεύτηκε στην κατηγορία «Νέα Ελληνικά Brands» στα Prix de Beaute awards

Tο premium ελληνικό skincare brand διακρίθηκε για το καινοτόμο σύστημα «Αdvanced Active Delivery System»

Aenaon: Βραβεύτηκε στην κατηγορία «Νέα Ελληνικά Brands» στα Prix de Beaute awards
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/12/2023 | 18:59

Mία σπουδαία διάκριση για την Aenaon°, το ελληνικό premium skincare brand που υμνεί την αξία της επιστήμης, τη διαχρονικότητα της ομορφιάς αλλά και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Η ελληνική εταιρεία που δημιουργήθηκε από τη Χημικό MSc Εύα Τσαντή, κατέκτησε το Bronze Award στην κατηγορία «Νέα Ελληνικά Brands» του καθιερωμένου θεσμού Prix de Beaute Awards, ο οποίος εδώ και 23 χρόνια ξεχωρίζει και επιβραβεύει τα πιο εμβληματικά beauty brands και προϊόντα.

H «υπόσχεση» της Aenaon° για έναν κόσμο όπου η ομορφιά είναι μία έννοια διαχρονική και παντοτινή, αναγνωρίστηκε και βραβεύτηκε από το καταναλωτικό κοινό και την επιτροπή των Prix de Beaute Awards, για το αποκλειστικό καινοτόμο σύστημα «Αdvanced Active Delivery System», που μεταφέρει τα δραστικά συστατικά εκλεκτικά και στοχευμένα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Μία τεχνολογία χάρη στην οποία οι καλλυντικές συνθέσεις της Aenaon° αποδίδουν εντυπωσιακά κλινικά αποτελέσματα απέναντι στους παράγοντες γήρανσης της επιδερμίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κλινικές έρευνες

Η πιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των καλλυντικών Aenaon° βασίζεται σε instrumental efficacy tests. Οι δοκιμές αυτές πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα και διαπιστευμένα εργαστήρια, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ακρίβειας και αξιοπιστίας. Μετρώντας βασικούς δείκτες όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, η ελαστικότητα, οι σκούρες κηλίδες και η εσωτερική απώλεια νερού πριν και μετά τη χρήση του προϊόντος, εξασφαλίζονται απτές, μετρήσιμες αποδείξεις της βελτίωσης που μπορούν να επιφέρουν τα προϊόντα Aenaon° στην επιδερμίδα.


Advanced Active Delivery System

Τα υψηλής αποτελεσματικότητας ενεργά συστατικά των προϊόντων, εσωκλείονται σε μία κάψουλα με διπλό τοίχωμα, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών που ενυδατώνουν, θρέφουν, επανορθώνουν και αναδομούν την επιδερμίδα, εισχωρώντας στα βαθύτερα επίπεδά της. Τα πεπτίδια που προσδένονται στην εξωτερική στοιβάδα των ενδοκαψυλιωμένων ενεργών συστατικών προσδένονται στοχευμένα και «εκλεκτικά» στα «κύτταρα στόχος», στα κύτταρα δηλαδή που τα έχουν ανάγκη, απελευθερώνοντας στο εσωτερικό τους όλα τα ενεργά συστατικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Aenaon° σημαίνει «διαχρονικό».

Σχετικά με την Aenaon°

Πιστεύουμε ότι η διαχρονική ομορφιά μπορεί να επιτευχθεί εκεί όπου η λεπτομερής και σε βάθος έρευνα της επιστήμης συναντά έναν βαθύ θαυμασμό και σεβασμό για τη φύση, τα συστατικά της και τα οφέλη τους. Τα προϊόντα Aenaon° είναι κλινικά & δερματολογικά ελεγμένα, κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν περιέχουν σιλικόνη ή parabens και δε δοκιμάζονται σε ζώα. Όλα τα προϊόντα της Aenaon° παράγονται στην Ελλάδα, στη σύγχρονη μονάδα παραγωγής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Aenaon° λειτουργεί με γνώμονα τις σταθερές αξίες της, την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια, έχοντας έναν αστείρευτο ζήλο για έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών. Αυτή η επιθυμία μάς οδήγησε στη δημιουργία μίας καινοτόμου φόρμουλας που εξασφαλίζει το ‘rescue package’ που η επιδερμίδα αναζητά, έχει ανάγκη και αξίζει.


www.aenaon.com 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 114 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 116 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 117 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 117 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 117 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 125 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 125 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 125 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 125 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 149 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.