ADVERTISEMENT

Πρόεδρος Ανκαραγκιουτσού: «Τρελάθηκα, δεν θυμάμαι τι έκανα»

Μετά τη σύλληψή του πάντως, ο Κότσα εμφανίστηκε μετανοιωμένος και ζήτησε συγγνώμη από τον διαιτητή

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Πρόεδρος Ανκαραγκιουτσού: «Τρελάθηκα, δεν θυμάμαι τι έκανα»
ADVERTISEMENT

Λουκέτο μπήκε στο πρωτάθλημα Τουρκίας μετά την επίθεση του προέδρου της Ανκαραγκιουτσού, Φαρούκ Κότσα στον διαιτητή Χαλίλ Ομούτ Μελέρ, με τον Τούρκο παράγοντα να απολογείται πάντως, έστω και καθυστερημένα.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο Κότσα συνελήφθη μετά την μπουνιά στον διαιτητή του αγώνα της Ανκαραγκιουτσού με τη Ρίζεσπορ στην Τουρκία και στη συνέχεια παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου, ενώ οι αρχές αποφάσισαν να “παγώσουν” το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της χώρας.

Μετά τη σύλληψή του πάντως, ο Κότσα εμφανίστηκε μετανοιωμένος και ζήτησε συγγνώμη από τον διαιτητή. «Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Μελέρ και την οικογένειά του, από την τουρκική διαιτητική κοινότητα, από τους φιλάθλους και το έθνος μας. Ο εγκέφαλός μου… τρελάθηκε. Δεν θυμάμαι τι έκανα», ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο