ΠΕΜΠΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Μετά τη σύλληψή του πάντως, ο Κότσα εμφανίστηκε μετανοιωμένος και ζήτησε συγγνώμη από τον διαιτητή

Λουκέτο μπήκε στο πρωτάθλημα Τουρκίας μετά την επίθεση του προέδρου της Ανκαραγκιουτσού, Φαρούκ Κότσα στον διαιτητή Χαλίλ Ομούτ Μελέρ, με τον Τούρκο παράγοντα να απολογείται πάντως, έστω και καθυστερημένα.
Ο Κότσα συνελήφθη μετά την μπουνιά στον διαιτητή του αγώνα της Ανκαραγκιουτσού με τη Ρίζεσπορ στην Τουρκία και στη συνέχεια παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου, ενώ οι αρχές αποφάσισαν να “παγώσουν” το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της χώρας.
Μετά τη σύλληψή του πάντως, ο Κότσα εμφανίστηκε μετανοιωμένος και ζήτησε συγγνώμη από τον διαιτητή. «Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Μελέρ και την οικογένειά του, από την τουρκική διαιτητική κοινότητα, από τους φιλάθλους και το έθνος μας. Ο εγκέφαλός μου… τρελάθηκε. Δεν θυμάμαι τι έκανα», ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES