E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τρόμος στην Κρήτη: 26χρονος μεθυσμένος Πακιστανός ξυλοκόπησε άγρια 86χρονη μέσα στο σπίτι της

Αφού η άτυχη γυναίκα «έφαγε» αρκετό ξύλο, ο νεαρός Πακιστανός άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και τράπηκε σε φυγή

Τρόμος στην Κρήτη: 26χρονος μεθυσμένος Πακιστανός ξυλοκόπησε άγρια 86χρονη μέσα στο σπίτι της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/12/2023 | 10:37

«Δεν είχε σκοπό ούτε να με βιάσει, ούτε να με κλέψει…» είπε στους αστυνομικούς η 86χρονη γιαγιά από τη Γρα Λυγιά στην Ιεράπετρα η οποία έπεσε θύμα βασανισμού από 26χρονο άνδρα από το Πακιστάν ο οποίος εισέβαλλε σπίτι της μέρα μεσημέρι και την έδειρε φρικτά κατά τα άλλα… αναίτια!

Ο 26χρονος άνδρας - σύμφωνα με το neakriti.gr - αναγνωρίστηκε από το θύμα του αμέσως μετά τη σύλληψη του που έγινε με βάση τις περιγραφές της 86χρονης και πλέον κρατείται για να περάσει από Εισαγγελέα και Ανακριτή ενώ ταυτόχρονα θα ενεργοποιηθεί και η διοικητική απέλαση για τον ίδιο καθώς δεν είχε τα νόμιμα έγγραφα εισόδου και παραμονής στη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου νοσηλεύεται η ηλικιωμένη γυναίκα όπου και αναγνωρίστηκε από την ίδια ότι εκείνος ήταν ο άνθρωπος που την ξυλοκόπησε άγρια.

Ο 26χρονος φέρεται να αρνείται τα πάντα ενώ η Αστυνομία ερευνά προς κάθε κατεύθυνση την περίεργη υπόθεση καθώς ο νεαρός μπήκε στο σπίτι της 86χρονης την έδειρε και έφυγε αλλά εκείνη από τις κινήσεις του κατέθεσε ότι δεν της φάνηκε ότι πήγε να τη βιάσει ή να την κλέψει όμως στην πραγματικότητα δεν μπορεί να γνωρίζει τα πραγματικά κίνητρα όπως σημειώνουν αστυνομικοί κύκλοι.

Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα και πιο συγκεκριμένα στις 3 παρά 20 το μεσημέρι, νεαρός Πακιστανικής υπηκοότητας εισέβαλε από την ανασφάλιστη είσοδο μικρού διαμερίσματος στη Γρα Λυγιά, όπου διέμενε μόνη της 86χρονη ηλικιωμένη.
Η άτυχη γυναίκα κοιμόταν στο κρεββάτι της. Είδε όμως από τον καθρέπτη της αφού άκουσε την φασαρία στην πόρτα, ότι κάποιος άγνωστος μπήκε στο διαμέρισμά της. Τον ρώτησε: «Τι κάνεις εδώ; Ποιος είσαι; Τι θέλεις;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την ίδια δεν απαντούσε στα ερωτήματά της. Σε ερώτησή της αν θέλει λεφτά είπε απλά «Όχι δεν θέλω λεφτά» και ξαφνικά άρχισε να την γρονθοκοπεί ανελέητα στο πρόσωπο, την τράβηξε από το κρεβάτι και την πέταξε στο πάτωμα και την ποδοπατούσε με αποτέλεσμα να την χτυπήσει στο ισχίο.

Αφού η άτυχη γυναίκα «έφαγε» αρκετό ξύλο, ο νεαρός Πακιστανός άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να πειράξει τίποτε άλλο. Η ηλικιωμένη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και μετά από αρκετή ώρα, τις φωνές τις άκουσε ένας επιχειρηματίας που διατηρεί πλυντήριο αυτοκινήτων απέναντι από το σπίτι.

Έτρεξε αμέσως, φώναξε και άλλους περιοίκους και τα παιδιά της τραυματισμένης γυναίκας και αφού κατάλαβαν από τις περιγραφές της τι είχε συμβεί άρχισαν να αναζητούν το δράστη στους δρόμους της Γρα Λυγιάς, ειδοποιώντας ταυτόχρονα το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγη ώρα αργότερα κάτοικοι της περιοχής έπιασαν έναν νεαρό - βασιζόμενοι στις περιγραφές της 86χρονης - και τον παρέδωσαν στο Α.Τ. Ιεράπετρας.

Η 86χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, προκειμένου να της γίνουν εξετάσεις και να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ την ίδια ώρα ανάστατη η κοινωνία της Γρα Λυγιάς με αυτό το νέο περιστατικό βίας και αυτό που ζητούν οι κάτοικοι από την ελληνική αστυνομία είναι περισσότερη αστυνόμευση.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στην Αυστρία: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε καταψύκτες ‑ Αγνοούνταν από τον Ιούλιο του 2024

Χτες

Δύο άνδρες, ένας 55χρονος Αυστριακός και ο 53χρονος αδελφός του, συνελήφθησαν για την υπόθεση τον Ιούνιο

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Χτες

Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Χτες

Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Χτες

Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

«Έπεσε» η Cloudflare: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο στο X, το ChatGPT και πολλές άλλες ιστοσελίδες

Χτες

Το περιστατικό σημειώνεται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Amazon Web Services

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος και για τη δεύτερη υπόθεση revenge ρorn

Χτες

Στον παρουσιαστή επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.