E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κατερίνα Στικούδη: «Μέσα στο 2024 ετοιμάζουμε και...» ‑ Ανακοίνωσε τα ευχάριστα στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι

Η εξομολόγηση για την μητρότητα

Κατερίνα Στικούδη: «Μέσα στο 2024 ετοιμάζουμε και...» ‑ Ανακοίνωσε τα ευχάριστα στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/12/2023 | 17:36

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η τραγουδίστρια η οποία περιμένει με ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι της, μίλησε για την εγκυμοσύνη της, την επιστροφή του J2US αλλά και για τα παιδικά της χρόνια.

«Θυμάμαι τον μπαμπά μου να παίζει κιθάρα και τη μητέρα μου να τραγουδάει και εμένα με τον αδελφό μου να δίνουμε ρεσιτάλ ερμηνείας. Τα Χριστούγεννα ξυπνούσα από τις 7 το πρωί για να πω τα κάλαντα και γυρνούσα όταν έπεφτε ο ήλιος. Μία χρονιά με τα λεφτά που μάζεψα από τα κάλαντα είχαμε πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού μας», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη για τα παιδικά της χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήθελα να γίνω οδοντίατρος αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς. Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο, πρέπει να είμαστε τολμηροί και να μη φοβόμαστε», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Σχετικά με το J2US και το πότε θα επιστρέψει στις οθόνες μας (δείτε σε ποιο κανάλι) είπε: «Σίγουρα ο κόσμος δεν περίμενε να ερμηνεύσω τα δύσκολα τραγούδια που παρουσίασα στο YFSF και στο J2US. Μου αρέσει να ιντριγκάρω τον κόσμο και να πατάω σε πεντάγραμμα που το κοινό δεν μου το έχει και πολύ. Είναι ακόμα νωρίς για να ξέρω εάν θα είμαι στο J2US».

Όσον αφορά την μητρότητα και πως την βιώνει, εξομολογήθηκε: «Υπάρχουν φίλες μου μανούλες που μου ζητούν να πάω στο πάρκο με τα ρούχα που φορώ στις εμφανίσεις μου για να με δουν. Κάθε στιγμή απαιτεί την ανάλογη ένδυση ανάλογα με την έκφραση και τη διάθεσή μου. Είμαι φυσιολογικός άνθρωπος, δεν ξυπνάω με τις τουαλέτες και διαμάντια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συμπλήρωσε σε άλλο σημείο: «Μου φέρνουν γούρι τα μωράκια και φέτος έγιναν πολύ ωραία πράγματα. Μέσα στο 2024 ετοιμάζουμε και άλλα πράγματα με τον Στέλιο αλλά δεν θα τα αποκαλύψουμε ακόμα. Πάντα ήμουν κοντά στα παιδιά και πιο μικρή τα προπονούσα στο κολυμβητήριο. Τα αγαπώ πολύ. Όταν αποκτάς δικά σου παιδιά αλλάζει η κοσμοθεωρία της ζωής σου. Η μητρότητα με έκανε να θέλω να γίνομαι κάθε μέρα πιο προσεκτική και καλύτερος άνθρωπος. Εύχομαι σε όλες τις μανούλες να είναι γερές και δυνατές».



[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η σκοτεινή εμμονή που στοίχειωσε τη Gwyneth Paltrow: 17 χρόνια επιστολών, φόβου και μια δίκη που κανείς δεν περίμενε

Πριν 1 ώρα

Η 17ετής εμμονή που ξεπέρασε τα όρια της λογικής και δοκίμασε τα όρια του νόμου

«Ο Παντελής Παντελίδης πήγε στο παιχνίδι, έχασε και σηκώθηκε να φύγει – Δεν οδήγησε αυτός τελικά»

Χτες

«Έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν που μου το είπε ότι μπήκε στη θέση του συνοδηγού»

Κατερίνα Καινούργιου: Αν το παθαίνω αυτό στον 5ο μήνα στον 9ο τι θα παθαίνω;

Χτες

Η Κατερίνα Καινούργιου σε μια ακόμα αναφορά για την εγκυμοσύνη της

Ο Ακίλε Πολονάρα γιόρτασε τα γενέθλια του με συγκινητική αφιέρωση στη γυναίκα του

Χτες

Ο Ακίλε Πολονάρα γιόρτασε τα 34α γενέθλιά του, αφιερώνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα στη σύντορφό του

Χάος σε ιππόδρομο: Οι αναβάτες βρήκαν μπροστά τους ένα… ασθενοφόρο

Χτες

Αναγκάστηκαν να στρίψουν απότομα για να αποφευχθούν τα χειρότερα

Dua Lipa: Πόζαρε με μικροσκοπικό μαγιό στη Βραζιλία ‑ «Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο»

Χτες

Η Dua Lipa εμφανίστηκε με ένα μικροσκοπικό μπικίνι με παγιέτες, σε παραλία της Βραζιλίας και οι φαν της για μία ακόμη φορά την αποθέωσαν

Πάγωσε το κοινό! Η απρόσμενη πτώση του Σάκη Ρουβά στη σκηνή – Το βίντεο που έγινε viral

Χτες

Η εντυπωσιακή performance για το “Αντεξα” κατέληξε σε πτώση πάνω στη σκηνή, αφήνοντας το κοινό «παγωμένο»

Κατερίνα Καινούργιου: Κινείται νομικά εναντίον Γκουντάρα – Κάκκαβα

Χτες

«Δεν θα επιτρέψω σε οποιουδήποτε την εμμονή να με στεναχωρήσει στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»

Η Τζένιφερ Ανιστον ονειρεύεται ελληνικό γάμο ‑ όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Χτες

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν οι φήμες είναι αληθινές

Χριστίνα Μπόμπα για Σάκη Τανιμανίδη: «Στην αρχή της σχέσης μας εκείνος κυρίως ήθελε παιδιά»

Προχτές

Η γνωστή Influencer μίλησε για τις δίδυμες κόρες της και τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, αφότου έγιναν γονείς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.