Χ. Δάντης ‑ Ευρυδίκη & Ν. Λοτσάρη στο Hyatt Regency Θεσσαλονίκη
Μην το χάσετε!

Δελτίο Τύπου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 27/12/2023 | 17:45
H Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12) γεμίζει με πολυτέλεια ξεχωριστές γεύσεις με το εορταστικό μενού και ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με Χ. Δάντη, Ευριδίκη Νίνα Λοτσάρη
Το Hyatt Regency Thessaloniki σας υποδέχεται σε έναν κόσμο πολυτέλειας & γαστρονομίας έχοντας ετοιμάσει ένα παραμυθένιο σκηνικό με λαμπερά φώτα, εντυπωσιακά δέντρα και εξαιρετικά events για τις γιορτινές ημέρες!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki Απόστολος Αλτάνης έχει επιμεληθεί τα εορταστικά δείπνα και υπόσχεται να γεμίσει τις γιορτινές ημέρες με εξαιρετικές γεύσεις.
Το Grand Ballroom μεταμορφώνεται για να υποδεχτεί το νέο έτος με τη λάμψη που του αρμόζει. Απολαύστε ένα μενού 6 πιάτων και ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τους Χρήστο Δάντη, Ευρυδίκη και Νίνα Λοτσάρη.
Η συμμετοχή στο gala για παιδιά από 0 – 6 ετών είναι δωρεάν ενώ για παιδιά από 6 – 12 ετών η τιμή είναι 80€ ανά άτομο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διατροφικό Μπλέντερ 8 σε 1 και ΔΩΡΟ €10 για την επόμενη αγορά σας
Πριν 8 ώρες
Μία συσκευή που είναι ταυτόχρονα μπλέντερ, αποχυμωτής και πολυκόφτης
Πρόλαβε τώρα την προσφορά & φτιάξε εύκολα τα photobooks εως 30/09/26
Πριν 4 μέρες












