E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Ήταν αγαπημένα αδέρφια, απλά υπήρχε ζήλια»: Τι είπε η σύντροφος του 18χρονου αδελφοκτόνου από τη Νέα Σμύρνη

«Η θέση μου είναι πολύ δύσκολη, όπως και της μητέρας»

«Ήταν αγαπημένα αδέρφια, απλά υπήρχε ζήλια»: Τι είπε η σύντροφος του 18χρονου αδελφοκτόνου από τη Νέα Σμύρνη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/12/2023 | 17:06

Ότι ήταν αγαπημένα αδέλφια, ανέφερε η σύντροφος του 18χρονου που δολοφόνησε τον 16χρονο αδερφό του για μια μπλούζα στη Νέα Σμύρνη.

Η σύντροφος του 18χρονου, ανέφερε μιλώντας στο MEGA και το LIVE News: «Η θέση μου είναι πολύ δύσκολη, όπως και της μητέρας. Έφυγε ένα παιδί και ο σύντροφός μου πάει να μπει στη φυλακή. Ήταν να πάμε ένα ταξίδι στη Βουδαπέστη. Μου έλεγε ότι ήταν πολύ χαρούμενος που θα πηγαίναμε ταξίδι. Είχε ανάγκη να ηρεμήσει. Έψαχνε μια μπλούζα και ρώτησε τον αδερφό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αδερφός δεν την έδινε. Έβρισε τον σύντροφό μου. Ο σύντροφός μου, που έχει σπάσει το χέρι και έκανε χειρουργείο το έκανε ως άμυνα. Είναι πολύ καλό παιδί. Ήταν αγαπημένα αδέρφια απλά υπήρχε ζήλια. Και το άλλο παιδί είχε τα νεύρα του. Του συντρόφου μου δεν του άρεσε να τον κρίνουν. Εμένα όμως ποτέ δεν με πείραξε, ποτέ δεν μου έκανε κακό.

Επειδή ο μικρός τον προκαλούσε, συχνά μάλωναν. Ο σύντροφός μου είχε σπασμένο χέρι και η άμυνά του ήταν αυτό το ψαλίδι. Πήγε όμως κατευθείαν μόλις κατάλαβε τι έκανε και έλεγε «τι σου έκανα αδελφούλη μου». Είμαστε μαζί σχεδόν 3 μήνες».

Μητέρα αδελφοκτόνου: «Αν μπει στη φυλακή θα αυτοκτονήσει»

«Τη ζωή μου θα δώσω, πλέον δεν έχω δύο παιδιά, έχω μόνο ένα. Δεν θέλω άλλον θρήνο. Είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ και δουλεύω ασταμάτητα για να μεγαλώσω αυτά τα παιδιά, δεν θα ήθελα να έχει χειρότερη κατάληξη και ο μεγαλύτερος γιος μου.

Μου είπε ότι αν μπει φυλακή θα αυτοκτονήσει. «Θα βρω τρόπο». Δεν θα ήθελα να έχω και δεύτερο θρήνο στην οικογένεια. Στα σχολεία δεν με βοήθησαν όσο θα έπρεπε».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σύρος: Σε σοβαρή κατάσταση 13χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας

Πριν 11 ώρες

Το παιδί επιχείρησε να σηκώσει το φίδι από το έδαφος κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας την Μεγάλη Παρασκευή.

Πώς θα είναι ο καιρός το Πάσχα ‑ Σε ποιες περιοχές υπάρχει κίνδυνος βροχής

Πριν 11 ώρες

Ανοιξιάτικες συνθήκες με θερμοκρασίες έως 21 βαθμούς στη χώρα, αλλά τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια.

Τι έγινε στον Νέο Κόσμο κατά την Ανάσταση ‑ Μπλόκο στο επικίνδυνο έθιμο με μολότοφ

Πριν 11 ώρες

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και κατάσχεσε μολότοφ, με τρεις συλλήψεις και επτά προσαγωγές στην περιοχή της Λαγουμιτζή.

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Χτες

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Χτες

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.