E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νόνη Δούνια: «Λόγω εμμηνόπαυσης έχω πάντα μια ...»

Μίλησε για τη σχέση με τα παιδιά της και η στενοχώρια του συζύγου της που η ίδια δεν επανεξελέγη στις εκλογές

Νόνη Δούνια: «Λόγω εμμηνόπαυσης έχω πάντα μια ...»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 29/12/2023 | 11:50

Η Νόνη Δούνια μίλησε για τη ζωή της, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, τη σχέση με τα παιδιά της και την περίοδο της εμμηνόπαυσης, που διανύει αυτή τη στιγμή.

Αρχικά, είπε στο «MEGA Καλημέρα» ότι: «Εξαιτίας της εμμηνόπαυσης έχω πάντα μία βεντάλια στην τσάντα μου. Η περίοδος της εμμηνόπαυσης, έχει πολλές διαταραχές στη θερμοκρασία, έχει χαλάσει ο εσωτερικός μας θερμοστάτης, οπότε εκείνη τη στιγμή που σε πιάνει αυτή η έξαψη χρειάζεσαι μια βεντάλια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το βίντεο


Συνέχισε, λέγοντας: «Δεν είμαι παιδί της τεχνολογίας, έχω στυλό και σημειωματάριο για να σημειώνω και να αποτυπώνω όσα γράφω. Θεωρώ το κινητό τηλέφωνο αναγκαίο κακό, δεν είμαι της επικοινωνίας. Δεν έχω τηλεφωνική επικοινωνία με τα παιδιά μου. Δεν τους τηλεφωνώ, ούτε εκείνα. Δεν έχω πει ποτέ στα παιδιά μου “ζακέτα να πάρεις”. Έχει συμβεί να ξεχάσουν τα κλειδιά και να μείνουν έξω από το σπίτι».

Ακόμη, η Νόνη Δούνια είπε: «Ο γιος μας έχει πάρει δικά μου χαρακτηριστικά. Στα νεύρα του θέλει να φεύγει, όχι να λύσει το πρόβλημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ερωτηθείσα για το γεγονός ότι δεν εξελέγη στις βουλευτικές εκλογές, τόνισε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ορό "σελέμπριτι", άλλα δεν μου αρέσει η ταύτιση της λέξης με κάτι ανούσιο. Το να έχεις μία καλή εμφάνιση σου ανοίγει πόρτες, η αναγνωρισιμότητα έρχεται από την επιτυχία στη δουλειά σου. Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν επανεκλέχθηκα βουλευτής. Ο σύζυγος μου ο Κυριάκος στεναχωριέται πιο πολύ από έμενα. Ποτέ δεν είμαι σίγουρη για κάτι στη ζωή μου, πάντα είμαι προετοιμασμένη για το χειρότερο σενάριο. Ποτέ δεν με φαντάστηκα υπουργό, θα μπορούσα να είμαι για πάρα πολλά χρονιά βουλευτής. Δεν με ενδιαφέρει ο πρώτος ρόλος. Δυσκολευόμαστε ακόμα οι γυναίκες να πείσουμε ότι μπορούμε να είμαστε σε θέσεις εξουσίας».

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, η Νόνη Δούνια σχολίασε: «Περίμενα ότι η Έφη Αχτσιόγλου θα ηττηθεί από τον Στέφανο Κασσελάκη, γιατί είναι γυναίκα. Ο Στέφανος Κασσελάκης έφερε κάτι που δεν υπήρχε στην παράταξή του, το κομμάτι του lifestyle».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μεγάλη κόρη του Θάνου Πετρέλη έκλεισε τα 20: Είμαι πάντα περήφανος για σένα

Σήμερα

Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τη Σοφία Μοσχοπούλου - Η Αγάπη που είχε τα γενέθλιά της την Κυριακή 23 Αυγούστου σπουδάζει Νομική

Θάνασης Τσαλταμπάσης: Συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

Σήμερα

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram τιμώντας τη μνήμη του, τρεις μήνες μετά την απώλεια

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Σήμερα

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Θοδωρής Φέρρης: Γίνεται viral στα social αφού... τρώει burger εν ώρα συναυλίας

Σήμερα

Ο τραγουδιστής επέλεξε να συνδυάσει τη sold out εμφάνισή του με ένα απολαυστικό γευστικό διάλειμμα.

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ποιο «πλωτό παλάτι» επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο

Χτες

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα απόλαυσε γυναικεία παρέα και ελληνικό καλοκαίρι σε ένα από τα πιο πολυτελή σκάφη του κόσμου.

Το αιχμηρό σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου για τη Μαντόνα στην Πάτμο – Σε ποιες Ελληνίδες τα «χρέωσε»

Χτες

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και άφησε αιχμές για άλλες γυναίκες.

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Ένας χρόνος από τον θάνατό της – Η συγκινητική ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Χτες

Με ένα τρυφερό σκίτσο και λόγια αγάπης, η παρουσιάστρια θυμήθηκε την αγαπημένη της φίλη, έναν χρόνο μετά τον θάνατό της.

Έρλινγκ Χάαλαντ: Η ριζική αλλαγή στην εμφάνισή του που «τρέλανε» τα social media – Δείτε το νέο του look

Χτες

Ο Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε με πολύ κοντό κούρεμα, αποχαιρετώντας ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά στοιχεία της εμφάνισής του

Πρίγκιπας Harry ‑ Meghan Markle: Πώς αντέδρασαν οι γείτονες στο Μοντεσίτο στην είδηση της μετακόμισής τους

Χτες

Οι κάτοικοι της περιοχής μίλησαν ανοιχτά για τη συμπεριφορά των Σάσεξ και εξέφρασαν τα πραγματικά τους συναισθήματα για την επιστροφή του ζευγαριού στη Βρετανία.

Δείτε την καλοκαιρινή απόδραση Λαζόπουλου με Βανδή, Μπισμπίκη και Βλάχο στο Αιγαίο

Χτες

Οι τέσσερις καλλιτέχνες ταξίδεψαν με σκάφος στο Δεσποτικό, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές μακριά από τις οργανωμένες πλαζ.

Χριστίνα Κοντοβά: Πώς περνάει τα πρωινά της στην αγαπημένη της Ελούντα

Χτες

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη μέσα από το Instagram της.

Stan: «Ο άγγελός μου» ‑ Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του Βέρα Σωτηροπούλου

Χτες

Ο τραγουδιστής άνοιξε την καρδιά του για τη σχέση του με τη Βέρα Σωτηροπούλου στην διαδικτυακή εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.