ADVERTISEMENT

Θλίψη στο Ηράκλειο: Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη που έπαθε ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ

Ηράκλειο: Δυσάρεστα νέα από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου - Τα τεστ ολοκληρώθηκαν και έδειξαν ότι η 17χρονη μαθήτρια είναι εγκεφαλικά νεκρή

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Θλίψη στο Ηράκλειο: Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη που έπαθε ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ
ADVERTISEMENT

Άσχημα νέα από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται η 17χρονη μαθήτρια που πριν από λίγες ημέρες υπέστη αλλεργικό σοκ ενώ βρισκόταν σε ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Όπως αναφέρει το neakriti, η 17χρονη δεν ανταποκρίθηκε στα τεστ των γιατρών προκειμένου να διαγνώσουν το επίπεδο της εγκεφαλικής λειτουργίας τους.

ADVERTISEMENT

Όλες αυτές τις ημέρες οι γονείς, οι γιατροί και όσοι έζησαν από κοντά την περιπέτεια της μαθήτριας, περίμεναν να συμβεί ένα θαύμα, ωστόσο όπως έδειξαν τα τεστ, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Πλέον φαίνεται ότι η 17χρονη είναι εγκεφαλικά νεκρή. Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη ήταν αλλεργική στα γαλακτοκομικά με αποτέλεσμα στις 9-10 Δεκεμβρίου να υποστεί σοκ μόλις δοκίμασε βούτυρο.

Η ίδια αντιλήφθηκε το πρόβλημα έσπευσε στο δωμάτιο έκανε ένεση αδρεναλίνης στον εαυτό της ενώ πρόλαβε να μιλήσει και στη μητέρα της.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο