ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο ρόλος που θα υποδυθεί

Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι για φιλανθρωπικό σκοπό.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ON time» ο Αλέξανδρος θα πρωταγωνιστήσει στη διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου «Μια κυρία ατυχήσασα», που θα παιχτεί από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, καθώς πρόκειται για τη νέα θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής ομάδας arte του Κολλεγίου Αθηνών.
Η παράσταση είναι «αφιερωμένη στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα», καθώς από τα εισιτήρια θα βοηθηθεί το έργο της «Hopegenesis», που προσφέρει ελπίδα για την υπογεννητικότητα σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά της πατρίδας μας.
Παράλληλα, έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν και στην Πρότυπη Μονάδα «Γαλιλαία», που προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα στους συνανθρώπους μας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Αλέξανδρος Καραμανλής θα υποδυθεί το μικρό γιο του Λεωνίδα Πετρόχειλου.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
CELEBS
ΠΡΟΣΩΠΑ
CELEBS
CELEBS
CELEBS
ΜΟΔΑ