ADVERTISEMENT

Βόλος: Σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας του γιατί βίαζε την κόρη του

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα συνέβησαν στον Βόλο

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Βόλος: Σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας του γιατί βίαζε την κόρη του
ADVERTISEMENT

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. για ένα νέο έγκλημα που σημειώθηκε στον Βόλο με θύμα έναν 33χρονο από την Αλβανία και δράστη έναν 50χρονο ομοεθνή του.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης κάνοντας χρήση κυνηγετικού όπλου -το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα- πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο αδελφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

ADVERTISEMENT

Ο 50χρονος φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του αποκάλυψε πως ο 33χρονος την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε πως θα δημοσίευσει βίντεο και φωτογραφίες από τις πράξεις του.

Oι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στο θύμα.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο