ADVERTISEMENT

Κόπα Αφρικα: Τρόμος στην πτήση της Γκάμπια ‑ Λιποθύμησαν ποδοσφαιριστές στο αεροπλάνο

Όπως μεταδίδουν αφρικανικά ΜΜΕ η πτήση της Γκάμπια για το Κόπα Αφρικα επέστρεψε εσπευσμένα λόγω έλλειψης οξυγόνου στο αεροπλάνο.

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Κόπα Αφρικα: Τρόμος στην πτήση της Γκάμπια - Λιποθύμησαν ποδοσφαιριστές στο αεροπλάνο
ADVERTISEMENT

Στιγμές τρόμου εκτυλίχθηκαν στην πτήση της εθνικής ομάδας της Γκάμπια προς την Ακτή Ελεφαντοστού όπου θα διεξαχθεί το Κόπα Άφρικα από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατά τη διάρκεια της πτήσης, ορισμένοι ποδοσφαιριστές λιποθύμησαν στο αεροπλάνο, λόγω έλλειψης οξυγόνου, το οποίο πιθανολογείται πως οφείλεται στο μικρό του μέγεθος.

ADVERTISEMENT

Όπως αναφέρουν τα αφρικανικά ΜΜΕ δύο από τους παίκτες της εθνικής Γκάμπια είναι ακόμα σε σοκ μετά από αυτή την εμπειρία, ενώ η αποστολή επέστρεψε στη χώρα και θα πετάξει ξανά με άλλο αεροσκάφος για την Ακτή Ελεφαντοστού την Πέμπτη (11/1).

Η Γκάμπια βρίσκεται στον ίδιο όμιλο του Κόπα Άφρικα με Σενεγάλη, Καμερούν και Γουινέα.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο