ADVERTISEMENT

Στο Αγιο Όρος ο Νίκος Πολυδερόπουλος μετά την τραγική απώλεια

Η ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Από το NEWSROOM
1' χρόνος ανάγνωσης
Στο Αγιο Όρος ο Νίκος Πολυδερόπουλος μετά την τραγική απώλεια
ADVERTISEMENT

Τις πιο τραγικές στιγμές έζησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος ανήμερα των Χριστουγέννων, καθώς ο αδερφός του Παντελής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Έκτοτε ο ηθοποιός δεν έχει μιλήσει καθόλου για την απώλεια που είχε, παρά μόνο εκείνες τις ημέρες στο T-live: «Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί οι υπόλοιποι για να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στον γιατρό και του είπε δεν είναι κάτι και ότι μπορεί να φύγει. Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να κάνουμε γιορτή μαζί. Όταν έφτασε είπε “ήρθα, έφερα το δώρο” και έπεσε. Και από τότε τελείωσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, τις εισπνοές κτλ… ήρθε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω».

ADVERTISEMENT

Ο ηθοποιός δημοσίευσε σήμερα μία φωτογραφία, όπου δείχνει πως έχει επισκεφθεί το Άγιο Όρος και σε αυτές τις δύσκολες ώρες έχει βρει καταφύγιο στην πίστη

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο