ADVERTISEMENT

Μεσολόγγι: «Να μου πει που είναι το παιδί μου»

Κραυγή απόγνωσης από την μητέρα του αγνοούμενου Μπάμπη

Newsroom
2' χρόνος ανάγνωσης
Μεσολόγγι: «Να μου πει που είναι το παιδί μου»
ADVERTISEMENT

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

H Εισαγγελέας Μεσολογγίου άσκησε σήμερα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονια από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος του τελευταίου ανθρώπου, που είδε ζωντανό τον αγνοούμενο το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου.

ADVERTISEMENT

Ο 50χρονος, μετά την εξαφάνιση του 31χρονου, είχε πέσει σε πολλαπλές αντιφάσεις

Ο κρεοπώλης χθες προσήλθε στην Ασφάλεια και για περισσότερες από 11 ώρες κατέθετε για την υπόθεση. Όλη τη νύχτα δέχτηκε μπαράζ ερωτήσεων από τους αστυνομικούς και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις αντιφάσεις, στις οποίες έχει υποπέσει και να απαντήσει σε σοβαρά ερωτήματα που έχουν προκύψει. Ωστόσο, δεν «λύγισε» και επέμεινε ότι δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Φυγαδεύτηκε ο 50χρονος
Από το πρωί βρίσκονται έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου συγγενείς και φίλοι του αγνοούμενου, οι οποίοι ζητούν από τον κρεοπώλη να αποκαλύψει πού βρίσκεται ο Μπάμπης.

ADVERTISEMENT

Μάλιστα, όταν έγινε γνωστό το ένταλμα σύλληψης το πλήθος μεγάλωσε, με αποτέλεσμα οι αρχές να φυγαδεύσουν τον 50χρονο για να πάει στο γραφείο του ανακριτή.

«Nα μιλήσει, να πει πού έχει τον Μπάμπη. Θέλω το παιδί μου. Παντού ψάξαμε. Απλά να μιλήσει αν έχει λίγη ψυχή μέσα του, να πει πού έχει το παιδί μου, να το βρω. Δεν ζητάω κάτι άλλο», ανέφερε η υπό κατάρρευση μητέρα του Μπάμπη μετά τις τελευταίες εξελίξεις, μιλώντας στην κάμερα του STAR.

«Δύο βδομάδες τώρα γίνονται υποθέσεις. Εύχομαι να λυθεί το μυστήριο. Πιστεύω η Ασφάλεια είναι κοντά και ξέρει τα πάντα και ότι όλα θα βγουν στην επιφάνεια. Θα πήγαινα να μιλήσω με τον κρεοπώλη αν θα ήθελε να μου πει που είναι ο Μπάμπης αλλά δεν χρειάζεται να τον ρωτήσω για να μου πει ψέμματα, όπως λέει και στις Αρχές. Αν τον δω μπορεί να μην συγκρατηθώ. Θέλω να βρεθεί το σώμα του αδερφού μου», δήλωνε νωρίτερα η αδερφή του 31χρονου και μέσω του MEGA απηύθυνε ξανά έκκληση να ανοίξουν τα στόματα.

«Όποιος γνωρίζει να πει που είναι ο Μπάμπης. Θέλουμε να τον βρούμε, δεν μας αρκεί να κατηγορηθεί ένας άνθρωπος», συμπλήρωσε.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο