ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Σε ποιες περιοχές βλέπουν χιόνια οι μετεωρολόγοι

Για «χειμωνιάτικη φωτοβολίδα» που θα επηρεάσει τη χώρα, κυρίως τις ανατολικές ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές, από το Σάββατο και μέχρι την Τετάρτη έκανε λόγο ο Κλέαρχος Μαρουσιάκης παρουσιάζοντας τον καιρό των επόμενων ημερών.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τον μετεωρολόγο του ΟΡΕΝ μετά το νέο πέρασμα του χειμώνα με χιονόνερο στις πιο παραθαλάσσιες περιοχές και χιόνια σε ορεινές-ημιορεινές περιοχές που βρίσκονται ανατολικά της Πίνδου, θα ακολουθήσουν ημέρες με υψηλότερες θερμοκρασίες.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «μετά τη χειμωνιάτικη φωτοβολίδα μέχρι την Τετάρτη θα οδηγηθούμε σε αλκυονίδες ημέρες τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου.
Σε ανάρτησή του, δε, στο Facebook, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης εκτίμησε ότι στον νέο γύρο της κακοκαιρίας «τα χιόνια θα κατέβουν χαμηλά και στο νομό Αττικής».
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES