E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αντζελα Δημητρίου: Αποκάλυψε γιατί τσακώθηκε με την κόρη και τον γαμπρό της ‑ Μου στέρησαν και το νερό

Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξη

Αντζελα Δημητρίου: Αποκάλυψε γιατί τσακώθηκε με την κόρη και τον γαμπρό της ‑ Μου στέρησαν και το νερό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 31/1/2024 | 09:06

Τον λόγο που η Άντζελα Δημητρίου τσακώθηκε στην Αμερική με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση, αποκάλυψε στο περιοδικό ΟΚ!

Στη συνέντευξή της η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε αρχικά: «Έχω πάρει πολλά μαθήματα στη ζωή μου. Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο. Καμιά φορά λες ότι όλα είναι καλά και ξαφνικά έρχεται μια μέρα που λες: γιατί έγινε αυτό; Εγώ τα έκανα όλα σωστά. Μεγάλωσα σωστά τα παιδιά μου. Γιατί να υπάρχει αυτή η αχαριστία, η αδιαφορία, το bullying; Με λυπεί πάρα πολύ, γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα. Αγαπάει τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα σκέφτεται πάντα» και πρόσθεσε: «Έρχονται όμως έτσι τα πράγματα που πρέπει να διαλέξεις: θες μια ήσυχη ζωή και ηρεμία από δω και πέρα ή θες να είσαι σε έναν πόλεμο συνέχεια με τους ανθρώπους που αναρωτιέσαι αν σε αγαπάνε πραγματικά; Σε θέλουν ως Άντζελα Δημητρίου ή ως Αγγελική Κιουρτσάκη; Το έχω ζήσει πολλές φορές και με πονάει. Το καταλάβαινα αλλά έκανα υπομονή μόνο και μόνο για το παιδί μου. Και το άλλο παιδί μου αγαπώ εξίσου αλλά είναι πολύ μακριά, αυτό ήταν κοντά μου. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα».

Αναφερόμενη στον καυγά στην Αμερική η Άντζελα Δημητρίου είπε: «Ξέρεις τι έγινε εκεί; Το νερό σου αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν κι αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια, και έρχεται εκείνος (ο γαμπρός της) και μου λέει "μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια". Και λέω στη Φιλίτσα, τη στιλίστρια, που μέναμε μαζί στο δωμάτιο: "Πάρε, σε παρακαλώ, στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω!". Και της λένε "11 δολάρια". Του λέω: «Φώτη μου, το νερό δεν έχει όσο είπες». Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα: "Μην της ξαναμιλήσεις και μην της ξανακάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα"».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίνο: Έκανε ντουέτο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Σήμερα

Η ανάρτηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ματίνα Νικολάου: «Δεν έχω πάρει διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό μου»

Σήμερα

Ο χωρισμός από τον Πορφυράκη, το τέλος από την τηλεόραση και ο τραυματισμός

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το ρετιρέ στη Στησιχόρου πωλείται ξανά – Τι αποκαλύπτει ο μεσίτης

Σήμερα

Ο μεσίτης που έχει αναλάβει την πώληση του ιστορικού ρετιρέ της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη Στησιχόρου αποκαλύπτει λεπτομέρειες

H Αρίνα Σαμπαλένκα φόρεσε το μπικίνι της και ξεκουράζεται μετά την πιο προσοδοφόρα σεζόν ‑ Δείτε φωτογραφίες

Σήμερα

«Είναι η ώρα της χαλάρωσης» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αρίνα Σαμπαλένκα

«Χείμαρρος» Λαζόπουλος για Λιάγκα: «Να ‘ρθω στο δικαστήριο να μου αποδείξεις ότι είσαι έξυπνος;»

Σήμερα

«Να ‘ρθω στο δικαστήριο να μου αποδείξεις ότι είσαι έξυπνος και όχι πονηρός; Η άποψη μου δεν αλλάζει»

Στέφανος Κορκολής: «Σταμάτησα να παίζω μουσική όταν κάποιοι μίλαγαν στο κοινό»

Χτες

Τι δήλωσε για τα μπουζούκια, τα λουλούδια και την προβολή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 2
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.