E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σοκάρει δολοφονία influencer στη Βραζιλία

«Η Debora ήταν ένα άτομο πολύ αγαπητό από όλους »

Σοκάρει δολοφονία influencer στη Βραζιλία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 31/1/2024 | 11:17

Mια δημοφιλής fitness influencer από τη Βραζιλία δολοφονήθηκε από τον άνδρα της κατά τη διάρκεια ενός καβγά. Ο δράστης δεν περιορίστηκε στο να την σκοτώσει, αλλά πέταξε το πτώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της.

Η 30χρονη Debora Michels βρέθηκε πεταμένη σε ένα πεζοδρόμιο στο Μαυροβούνιο, μια πόλη στη νότια πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, τυλιγμένη με ύφασμα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Debora ήταν ένα άτομο πολύ αγαπητό από όλους εδώ στην κοινότητα. Οι φίλοι, η οικογένεια, όλοι την αγαπούσαν», είπε ο αδερφός της, Άλεξ Μίχελς, 41 ετών. Ο σύζυγός της, Alexander Gunsch, 48 ετών, παραδέχτηκε στις τοπικές αρχές ότι είχε σκοτώσει τη Michels και άφησε το πτώμα της αφού παραδόθηκε, ανέφερε το τοπικό δίκτυο.

Ο Gunsch είπε στην αστυνομία ότι άρπαξε και σήκωσε τη Michels από το λαιμό κατά τη διάρκεια λογομαχίας και την πέταξε πάνω σε μια ντουλάπα. Στη συνέχεια, ο Gunsch έβαλε τη γυναίκα του στο αυτοκίνητο για να την πάει στο νοσοκομείο, αλλά κατάλαβε ότι ήταν νεκρή, κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Τότε, άρχισε να πανικοβάλλεται και πέταξε το πτώμα έξω από το σπίτι των γονιών της στο Μαυροβούνιο.

«Απλώς πέταξε το σώμα του θύματος μπροστά από την κατοικία των γονιών [της]. Όχι μόνο πέταξε το κινητό, αλλά και το πτώμα της γυναίκας», είπε στο GZH εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αστυνομία έκρινε ότι ο θάνατος της Michels ήταν ανθρωποκτονία και ζήτησε να τεθεί υπό κράτηση ο Gunsch.Ο οποίος και συνελήφθη την Κυριακή, μεταδίδει η New York Post.

«Είναι σημαντικό για εμάς να πούμε στις γυναίκες να μην σιωπούν, να αναζητούν βοήθεια», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. «Ο μόνος τρόπος να σταματήσουν αυτούς τους άνδρες είναι να κάνουν κάτι οι αρχές, γιατί δεν θα σταματήσουν ποτέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η οικογένειά της είπε στο τοπικό δίκτυο ότι η κόρη τους δεν τους είχε πει ποτέ πριν ότι ο Gunsch ήταν βίαιος, αλλά το ζευγάρι ήταν στη διαδικασία του χωρισμού. Ο Gunsch και ο Michels ήταν μαζί για 11 χρόνια, σύμφωνα με το GZH και πως η γυναίκα θα μετακόμιζε στο δικό της διαμέρισμα την επομένη του θανάτου της, ανέφερε το τοπικό μέσο. Η μητέρα της έπρεπε να τη βοηθήσει να μαζέψει τα πράγματά της την ημέρα που βρέθηκε νεκρή, αλλά ξύπνησε από τη αστυνομία που ερευνούσε τον θάνατο της κόρης της.

Η personal trainer ήταν γνωστή για την αγάπη της για τη γυμναστική και απολάμβανε τη δουλειά της, είπε ο αδερφός της. «Οι άνθρωποι στο γυμναστήριο, που δούλευαν μαζί της, λάτρεψαν το χαμόγελό της και τη χαρά της να δουλεύει. Της άρεσε αυτό που έκανε. Της άρεσε πολύ, και πραγματικά μας συνέτριψε όλους ο θάνατός της. Ήταν ένα σαγηνευτικό άτομο, πολύ ξεχωριστό», είπε. Εργαζόταν ως personal trainer από το 2011 και χρησιμοποιούσε τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να μοιράζεται συμβουλές γυμναστικής και ρουτίνες γυμναστικής.

Ο συζυγοκτόνος συμμετείχε επίσης σε αγώνες bodybuilding και εργάστηκε σε γυμναστήριο στο Μαυροβούνιο. Όταν η άτυχη γυμνάστρια γνώρισε τον Gunsch, τον εκπαίδευσε. Τελικά, έκαναν σχέση και δούλεψαν στο ίδιο γυμναστήριο, σύμφωνα με τον 71χρονο πατέρα της, Davi Rodrigues da Silva. «Γνωρίστηκαν εκεί, είχαν σχέση, ερωτεύτηκαν», είπε στην τοπική εφημερίδα. Αφού έμαθε ότι το ζευγάρι σκόπευε να χωρίσει, ο Rodrigues da Silva είχε πάει να μιλήσει με τον Gunsch, είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πήγα να του μιλήσω, γιατί είναι και πατέρας. Και το βράδυ έκανε αυτό το βάρβαρο πράγμα», είπε στο GZH. «Ήμασταν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Τώρα έχει καταστρέψει τα πάντα.

«Πάντα κάναμε τα πάντα για την κόρη μας. Ας προσπαθήσουμε να σώσουμε την όμορφη εικόνα της. Αλλά ήταν απίστευτα κακό. Μια θηριωδία. Ζητώ μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη, για την αγάπη του Θεού. Είναι τόσο μεγάλος πόνος. Δεν θα ήθελα κανένας να το περάσει αυτό». Ο αδερφός της είπε: «Αυτή η κατάσταση είναι εξοργιστική. Αυτό που θέλει η οικογένειά μας είναι δικαιοσύνη. Δεν μπορείς να αφήσεις κανέναν ατιμώρητο».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Πήγα να την ξυπνήσω και ήταν νεκρή, μου είχε παραπονεθεί πως έχει πονοκέφαλο» λέει η μητέρα της 24χρονης Κυριακής που πέθανε στη Ρόδο

Σήμερα

Σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου ο θάνατος της 24χρονης Κυριακής Κασιώτη αποδίδεται σε αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στο Πόρτο Κατσίκι στην Λευκάδα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Σήμερα

Εντοπίστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές

Τεμπονέρας για ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Το όνομα συμβολίζει το πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό

Σήμερα

Yπογράμμισε ότι η συζήτηση δεν πρέπει να περιορίζεται στις «ταμπέλες», αλλά στο πολιτικό περιεχόμενο

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Φαντάζομαι άφησε το ΕΑΜ για τον Πολάκη ‑ Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο ΑΦΜ;

Σήμερα

«Η χώρα έχει πειραματιστεί με αυτόκλητους σωτήρες», είπε ο πρωθυπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού

Ράγισε καρδιές η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα στον επικήδειο: «Δεν σου λέω αντίο, γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μου»

Σήμερα

«Αν υπάρχουν άγγελοι, ο δικός μου είσαι εσύ και αν υπάρχει αγάπη, είσαι η μοναδική», είπε συγκινημένη η Βικτώρια Δέλλα

Στα Ιωάννινα εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων για το 2026, σε απομόνωση 45χρονος ασθενής

Σήμερα

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Ο Πέτρος Συρίγος τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο – «Έχω σπάσει τους δύο καρπούς στα χέρια μου» λέει ο σεφ

Σήμερα

«Είναι ότι χειρότερο μπορούσα να πάθω με την χειρωνακτική εργασία που κάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Συρίγος

Τα ξενοδοχεία μπορούν να αρνούνται νερό βρύσης στους πελάτες τους, έκρινε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας

Σήμερα

Τουρίστρια ζητούσε αποζημίωση 2.700 ευρώ επειδή ξενοδοχείο στους Δολομίτες της πρόσφερε μόνο εμφιαλωμένο νερό επί πληρωμή

Κορινθία: Kαρχαρίας εμφανίστηκε στις Κεχριές ‑ Δείτε το βίντεο

Σήμερα

Νέα «επίσκεψη» καρχαρία στα ανοιχτά της Κορινθίας

Κώστας Παπαδόπουλος: Συνελήφθη για ξυλοδαρμό 14χρονου ο πρώην παίκτης του Survivor, τι υποστηρίζει ο ίδιος

Σήμερα

«Τον έβαλα στο αμάξι για να τον πάω στην Ασφάλεια», είπε μετά τις πληροφορίες ότι τοποθέτησε το ανήλικο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.