ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
«Δύο καταπληκτικοί άνθρωποι απλοί, φιλικοί, με αγάπη» έγραψε η νεαρή κοπέλα σε ανάρτηση στα social media

Την πόλη της Καλαμπάκας και τα Μετέωρα επισκέφτηκε, χθες Δευτέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.
Η επίσκεψη ήταν όπως φαίνεται ιδιωτική και επί της ουσίας ήταν μία στάση στον δρόμο προς την Κοζάνη για το περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά πληροφορίες, τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν ενημερωθεί, ενώ στο πρόγραμμά του δεν υπήρχε κάποια πολιτική δραστηριότητα. Ωστόσο, εκτός από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Τάιλερ Μακμπέθ αγκαλιά με τον Στέφανο Κασσελάκη και την σκυλίτσα τους, Φάρλι, ξεχωρίζουν μερικές ακόμη φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media.
Ο λόγος για μία εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα η οποία φωτογραφήθηκε μαζί με τον κ. Κασσελάκη και τον Τάιλερ. Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα μάλιστα εμφανίζεται να πίνουν και σφηνάκια με θέα τον κάμπο των Μετεώρων.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Μάλιστα η ίδια η νεαρή, ονόματι, Μόνικα Μάρση, ανήρτησε σχετικά στιγμιότυπα, όπως ένα μικρό βίντεο με λεζάντα «2 καταπληκτικοι άνθρωποι στο Μετεώρων πανόραμα, απλοί, φιλικοί, με αγάπη. ❤️».
Κατά πληροφορίες, πρόκειται για εργαζόμενη, υπεύθυνη, στο εστιατόριο Μετεώρων Πανόραμα.
Ο Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και τον σκύλο τους τη Φάρλεϊ, ανέβηκαν και φωτογραφήθηκαν στα Μετέωρα.
Τη φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Τάιλερ Μακμπέθ και την αναδημοσίευσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES