ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Για κατοχή όπλων και εκρηκτικών

Πρώην ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και γνωστός αντιεξουσιαστής συνελήφθη για κατοχή όπλων και εκρηκτικών.
Σημειώνεται, ότι το πρώην στέλεχος των «Πυρήνων της Φωτιάς» για τη συμμετοχή και τη δράση του στην οργάνωση καταδικάστηκε σε 76 χρόνια φυλακής. Αποφυλακίστηκε υπό όρους το 2019.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, έχουν συλληφθεί ακόμη τρία άτομα, εκ των οποίων ο ένας τουλάχιστον ανήκει στην ΟΥΚ του Λιμενικού. Στην κατοχή τους βρέθηκαν εκρηκτικά, φυτίλι, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και φυσίγγια.
Η επιχείρηση έγινε, έπειτα από πληροφορίες για όπλα και εκρηκτικά στην κατοχή συγκεκριμένων προσώπων.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES