E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πώς ο Γιάννης Στουρνάρας κατάφερε να ηρεμήσει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Δύσκολη αποστολή!

Πώς ο Γιάννης Στουρνάρας κατάφερε να ηρεμήσει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Την ευγένεια και τη γλυκύτητα προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ως όπλο αντιμετώπισης της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, αφού είδε ότι ο οποιοσδήποτε άλλος τρόπος στην περίπτωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ δεν πιάνει.

Όπως σημειώνει ο «Βηματοδότης», ο κ. Στουρνάρας αρχικά προσπάθησε να αντιμετωπίσει την γκρίνια, τις κατηγορίες και της καταγγελίες της κυρίας Κωνσταντοπούλου για το γεγονός ότι η πιο στενή του συνεργάτιδα, η Γεωργία Μπέη, χρησιμοποιεί τον ίδιο υπολογιστή που χρησιμοποιούσε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αλλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος όταν ήταν υπουργός Οικονομικών, κάνοντας... επίθεση. «Δεν πετάμε εμείς από το παράθυρο τους υπολογιστές στο Οικονομικών, κυρία μου, μόνο και μόνο επειδή τους χρησιμοποίησε ο Αλογοσκούφης ή ο Παπακωνσταντίνου ή ο Σαχινίδης ή ο Βενιζέλος», της είπε αρχικά, για να καταλάβει όμως πολύ γρήγορα, ότι η μέθοδος αυτή δεν πιάνει και αποφάσισε να αλλάξει τροπάριο.

«Το ξέρω, κυρία μου, ότι κατά βάθος μας αγαπάτε πολύ. Μας θαυμάζετε για αυτά που έχουμε κάνει, μας σέβεστε, ναι, μας αγαπάτε», είπε ο κ. Στουρνάρας και η συζήτηση με την κυρία Κωνσταντοπούλου έληξε εκεί.

Όπως σημειώνει ο «Βηματοδότης», λίγο αργότερα ο υπουργός Οικονομικών, εξιστορώντας την ιστορία σε συνεργάτες του, έλεγε: «Προσπαθούσα να είμαι ευγενικός και γλυκός μαζί της, αλλά μέχρι ενός σημείου. Να μην παρεξηγηθώ κιόλας...».

Πηγή: iefimerida.gr

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε στον ύπνο του ο γιος του Αλκέτα Παναγούλια

Πριν 10 ώρες

Δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας

Απαγόρευση συναναστροφών σε τέσσερις ανήλικους στην Λάρισα

Πριν 10 ώρες

Ο σπάνιος όρος που τους επιβλήθηκε

Χάντερ Μπάιντεν: Γυμνός, με ιερόδουλες, κάνει ναρκωτικά

Πριν 10 ώρες

Στο διαδίκτυο 9.000 φωτογραφίες του

Εκλογές 2023: Νέο «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στον Ηλία Κασιδιάρη

Χτες

Εκτός και ο συνδυασμός «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» - 32 κόμματα στις εκλογές

Δημοσκόπηση MRB: Η διαφορά ΝΔ ‑ ΣΥΡΙΖΑ

Χτες

Επτακομματική η επόμενη Βουλή σύμφωνα με την έρευνα

Κυριάκος Βελόπουλος: Νεύρα μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για τα «χειρόγραφα του Ιησού»

Χτες

Προσβλητικός και προκλητικός απέναντι στην Ανθή Βούλγαρη εμφανίστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε συζήτηση ενόψει των εκλογών

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.