Πώς ο Γιάννης Στουρνάρας κατάφερε να ηρεμήσει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Δύσκολη αποστολή!

Την ευγένεια και τη γλυκύτητα προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ως όπλο αντιμετώπισης της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, αφού είδε ότι ο οποιοσδήποτε άλλος τρόπος στην περίπτωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ δεν πιάνει.
Όπως σημειώνει ο «Βηματοδότης», ο κ. Στουρνάρας αρχικά προσπάθησε να αντιμετωπίσει την γκρίνια, τις κατηγορίες και της καταγγελίες της κυρίας Κωνσταντοπούλου για το γεγονός ότι η πιο στενή του συνεργάτιδα, η Γεωργία Μπέη, χρησιμοποιεί τον ίδιο υπολογιστή που χρησιμοποιούσε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αλλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος όταν ήταν υπουργός Οικονομικών, κάνοντας... επίθεση. «Δεν πετάμε εμείς από το παράθυρο τους υπολογιστές στο Οικονομικών, κυρία μου, μόνο και μόνο επειδή τους χρησιμοποίησε ο Αλογοσκούφης ή ο Παπακωνσταντίνου ή ο Σαχινίδης ή ο Βενιζέλος», της είπε αρχικά, για να καταλάβει όμως πολύ γρήγορα, ότι η μέθοδος αυτή δεν πιάνει και αποφάσισε να αλλάξει τροπάριο.
«Το ξέρω, κυρία μου, ότι κατά βάθος μας αγαπάτε πολύ. Μας θαυμάζετε για αυτά που έχουμε κάνει, μας σέβεστε, ναι, μας αγαπάτε», είπε ο κ. Στουρνάρας και η συζήτηση με την κυρία Κωνσταντοπούλου έληξε εκεί.
Όπως σημειώνει ο «Βηματοδότης», λίγο αργότερα ο υπουργός Οικονομικών, εξιστορώντας την ιστορία σε συνεργάτες του, έλεγε: «Προσπαθούσα να είμαι ευγενικός και γλυκός μαζί της, αλλά μέχρι ενός σημείου. Να μην παρεξηγηθώ κιόλας...».
Πηγή: iefimerida.gr