ADVERTISEMENT

Παλαιοχριστιανοί στην Κορινθία: «Δεν έχω κόρη, την έχω ξεγράψει», λένε οι γονείς της 39χρονης

Συνεχείς οι έρευνες για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία.

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Παλαιοχριστιανοί στην Κορινθία: «Δεν έχω κόρη, την έχω ξεγράψει», λένε οι γονείς της 39χρονης
ADVERTISEMENT

Προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη (21/02) ζήτησε και έλαβε ο 45χρονος παλαιοχριστιανός πατέρας στην Κορινθία, με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απείθεια και παράβαση του νόμου για την υποχρεωτική εκπαίδευση των παιδιών.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο 45χρονος έχει ακόμη δύο παιδιά, τα οποία πλέον είναι ενήλικα, από τον πρώτο του γάμο και τα παπδιά εκείνα κάποια στιγμή βρέθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

ADVERTISEMENT

Οι γονείς της δεύτερης γυναίκας του 45χρονου, της Σεβαστής, μίλησαν στο MEGA και τόνισαν ότι «έχει αναστατωθεί η ζωή μας».

«Δεν έχω κόρη, την “ξέγραψα”. Τελείωσε. Λένε ότι τα έχει φέρει στη γιαγιά της (τα παιδιά). Δεν τα έχει φέρει (τα παιδιά). Είναι η ασφάλεια εδώ και ελέγχει», ανέφερε ο πατέρας της.

Η μητέρα της είπε: «Έχει αναστατωθεί η ζωή μας. Δεν έχω καμία σχέση με την κόρη μου. Έχει φύγει από εδώ, από το σπίτι της, από την αγκαλιά των γονιών της από τα 13 (χρόνια της)».

Ακόμη, ο θείος της σημείωσε: «Δέκα χρόνια, πόσα έχει φύγει από εδώ, δεν ξέραμε τίποτα. Λυπάμαι, στεναχωριέμαι για όλη την κατάσταση. Από το δεύτερο παιδί που είχε, είχε εξαφανιστεί. Δεν έχουμε νέα, δεν έχουμε τίποτα. Της πήρε τα μυαλά ο άλλος, μέχρι που κάναμε το πρώτο μωρό και το δεύτερο ήταν εδώ, μετά φύγανε. Έμεναν εδώ, μετά εξαφανίστηκαν, νύχτα, χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι. Παλαιοημερολογίτη τον γνωρίσαμε εμείς (τον 45χρονο)».

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο