E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Κόλαφος» ο ΣΚΑΙ για Κανάκη: «Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκατ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει»

Αιχμηρή ανακοίνωση του καναλιού του Φαλήρου για τον παρουσιαστή

«Κόλαφος» ο ΣΚΑΙ για Κανάκη: «Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκατ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/2/2024 | 16:21

Έντονα αντέδρασε ο ΣΚΑΙ στις έμμεσες αναφορές του Αντώνη Κανάκη που αφορούν το κανάλι και τη δικαστική τους διαμάχη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός τονίζει ότι: «ο κύριος Κανάκης, όπως δηλώνει, δε γνωρίζει καλά «την λειτουργία της δικαιοσύνης», τουλάχιστον όσο καλά την γνωρίζει ο ΣΚΑΪ. Δε γνωρίζει δηλαδή ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει μόνο και μόνο επειδή λέγεσαι Αντώνης Κανάκης και θεωρείς ότι όλα πρέπει να λειτουργούν υπέρ σου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

«Ο κύριος Α. Κανάκης, όπως δηλώνει, δε γνωρίζει καλά «την λειτουργία της δικαιοσύνης», τουλάχιστον όσο καλά την γνωρίζει ο ΣΚΑΪ. Δε γνωρίζει δηλαδή ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει μόνο και μόνο επειδή λέγεσαι Αντώνης Κανάκης και θεωρείς ότι όλα πρέπει να λειτουργούν υπέρ σου. Χρήματα τα οποία άνθρωποι, στους οποίους απευθύνεται καθημερινά με λαϊκίστικες φανφάρες και δήθεν επίγνωση των δυσκολιών που περνάνε, δε θα δούνε ποτέ και ας δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ. Λυπούμαστε κύριε Κανάκη που γνωρίζουμε πώς λειτουργεί η δικαιοσύνη και σας στεναχωρήσαμε. Μπορείτε να συνεχίσετε να βγάζετε χολή. Περαστικά σας και με τις υγείες σας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή του έκανε αναφορά στο ΣΚΑΪ και στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε: «Έχουμε κατ’ αρχάς αυτόν που ενοχλείται από τη σάτιρα, καλός μαθητής του Γκέμπελς, ξέρει τι θα κάνει αυτός, διαστρεβλώνει όλη την αλήθεια. Το βαφτίζουν αυθαίρετα “παρακίνηση βίας”, ενώ κανένας άλλος από εμάς δεν έχει κάνει αυτόν τον παραλληλισμό και μετά ταΐζουν αυτό το αυθαίρετο συμπέρασμα στους δικούς τους στα ΜΜΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και το παίρνουν μετά οι δημοσιογράφοι και έχουμε τα “έπρεπε να παρακινήσει σε βία;”. Τα “άσε μας κουκλίτσα μου” εδώ κολλάνε. Επειδή σου το είπε ο Πορτοσάλτε; Βήμα 2ο: αυτά μετά κάνουν τη δουλειά, αρχίζουν λοιπόν αυτές οι ερωτήσεις, γίνεται συζήτηση.

Και προσέξτε, οι δημοσιογράφοι που θα έπρεπε να είχαν τεράστια ευαισθησία σε θέματα ελευθερίας του λόγου, στις υπόλοιπες χώρες παλεύουν και χάνουν τη ζωή τους για την ελευθερία του λόγου. Και φυσικά δεν μιλάμε για όλους τους δημοσιογράφους. Είναι μία αυτονόητη διευκρίνιση, που είναι καλό όμως να την κάνουμε.

Και τρίτο στάδιο, βέβαια, η Δικαιοσύνη, πρέπει να τα απαγορεύσουμε αυτά τα πράγματα, πρέπει να τιμωρηθούν. Και μπορεί ο ΣΚΑΪ να μην τα πηγαίνει καλά με την ουσία της Δικαιοσύνης αλλά τα πηγαίνει πολύ καλά με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης. Και εκεί μπορούν σίγουρα να δικαιωθούν αυτοί οι άνθρωποι. Είναι πραγματικά ντροπιαστικά αυτά τα πράγματα που γίνονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δικαστήριο που έχασε ο Κανάκης

Την Τρίτη 13/02 το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας έκρινε νόμιμη την καταγγελία της σύμβασης από τον ΣΚΑΙ, τόσο με την εταιρεία του Αντώνη Κανάκη (ΤΟΝΥ PRODUCTIONS), όσο και με τον ίδιο τον Ιανουάριο του 2020

Ο Αντώνης Κανάκης είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καθώς η εταιρεία του ζητούσε να κηρυχθεί άκυρη η καταγγελία της σύμβασης από το κανάλι και να του καταβληθεί αποζημίωση 2.232.927 ευρώ, στην εταιρεία και 250.000 ευρώ στον Α. Κανάκη, προσωπικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δικαστήριο έκρινε νόμιμη την καταγγελία της σύμβασης απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του παρουσιαστή, δεχόμενο ότι, τόσο ο Αντώνης Κανάκης, όσο και η εταιρεία του παραβίασαν τις υποχρεώσεις της σύμβασης, καθώς αρνήθηκαν να παράξουν και να μεταδώσουν τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο».

Επιπλέον, το δικαστήριο δίνει τη δυνατότητα στον ΣΚΑΙ να διεκδικήσει πίσω, ποσό που ξεπερνά τις 250.000 ευρώ από τους αντίδικους, χρήματα που καταβλήθηκαν για τις εκπομπές, αλλά δεν παραδόθηκαν ποτέ.

Παράλληλα, το δικαστήριο υποχρεώνει τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρεία του να καταβάλουν δικαστικά έξοδα 15.298 ευρώ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελένη Μενεγάκη: Ξεφαντώνει σε πριβέ πάρτι στη Νάξο – Ποιος την προσκάλεσε (Βίντεο)

Σήμερα

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε ξεχωριστή βραδιά στο νησί και έκλεψε τις εντυπώσεις

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Πώς συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε τον αυτόματο πωλητή τους – Τι έγινε μετά τη σύλληψη

Σήμερα

Νέες αποκαλύψεις από τον Σάκη Κατσούλη για την κλοπή του αυτόματου πωλητή που διατηρεί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι συνέβη στη δεύτερη sold out συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη

Σήμερα

Ο λαϊκός ερμηνευτής ξεσήκωσε χιλιάδες θαυμαστές στο εμβληματικό Harbiye Cemil Topuzlu Open Air Theatre με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Σίντνεϊ Σουίνι: Αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τη νέα σειρά εσωρούχων Syrn

Σήμερα

Η ηθοποιός, 28 ετών, επέλεξε ένα διάφανο λευκό ολόσωμο κορμάκι με χαρακτηριστικό άνοιγμα στη μέση που αναδεικνύει το ντεκολτέ της

Ο Στέλιος Ρόκκος έπεσε θύμα φάρσας από τη γυναίκα του: Νόμιζε πως κατσίκες είχαν εισβάλει στο μποστάνι του και έσπευσε να... σώσει τα καρπούζια

Σήμερα

Ο τραγουδιστής ανέβασε το βίντεο στο TikTok γράφοντας: «Συνήθως εγώ κάνω τις φάρσες… Αυτή τη φορά όμως βρέθηκα στη θέση του θύματος»

Αρης Μουγκοπέτρος: «Με συγκινείτε βαθιά» – Ο λόγος που βούρκωσε ο κλαρινίστας (Βίντεο)

Σήμερα

Ο διάσημος κλαρινίστας μοιράστηκε τη συγκίνησή του λίγες ώρες πριν από τη sold out συναυλία του

Ιωάννα Τούνη: Τρυφερό στιγμιότυπο με τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη και τον μικρό Πάρη στην Αντίπαρο

Σήμερα

Η γνωστή influencer μοιράζεται καθημερινές εικόνες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο κυκλαδίτικο νησί, με τα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα

Μαρία Μενούνος: «Η ζωή με σταμάτησε… όγκος στον εγκέφαλο, καρκίνος στο πάγκρεας, διαβήτης, υπογονιμότητα και τόσα ακόμη»

Σήμερα

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για σοβαρά προβλήματα υγείας και τη δύσκολη διαδρομή της προς την ίαση μέσα από συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Ποιο μεγάλο όνειρο πραγματοποίησε ο Αντονι Χόπκινς στα 88 του χρόνια;

Σήμερα

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο ως συνθέτης και ετοιμάζει άλμπουμ με ορχηστρικά έργα έξι δεκαετιών.

Διάσημοι που πέθαναν από σπάνιες ασθένειες – Ιστορίες που έριξαν φως στο άγνωστο

Σήμερα

Από τον Steve McQueen μέχρι τον Irrfan Khan, αυτοί οι διάσημοι έδωσαν φως σε ασθένειες που ο κόσμος αγνοούσε - μέχρι να γίνουν προσωπική τους μάχη

Cameron Diaz: Πώς παραλίγο να χάσει το ρόλο που απογείωσε την καριέρα της

Σήμερα

Ο ρόλος της που κόντεψε να μην συμβεί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.