E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Κόλαφος» ο ΣΚΑΙ για Κανάκη: «Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκατ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει»

Αιχμηρή ανακοίνωση του καναλιού του Φαλήρου για τον παρουσιαστή

«Κόλαφος» ο ΣΚΑΙ για Κανάκη: «Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκατ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/2/2024 | 16:21

Έντονα αντέδρασε ο ΣΚΑΙ στις έμμεσες αναφορές του Αντώνη Κανάκη που αφορούν το κανάλι και τη δικαστική τους διαμάχη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός τονίζει ότι: «ο κύριος Κανάκης, όπως δηλώνει, δε γνωρίζει καλά «την λειτουργία της δικαιοσύνης», τουλάχιστον όσο καλά την γνωρίζει ο ΣΚΑΪ. Δε γνωρίζει δηλαδή ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει μόνο και μόνο επειδή λέγεσαι Αντώνης Κανάκης και θεωρείς ότι όλα πρέπει να λειτουργούν υπέρ σου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

«Ο κύριος Α. Κανάκης, όπως δηλώνει, δε γνωρίζει καλά «την λειτουργία της δικαιοσύνης», τουλάχιστον όσο καλά την γνωρίζει ο ΣΚΑΪ. Δε γνωρίζει δηλαδή ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει μόνο και μόνο επειδή λέγεσαι Αντώνης Κανάκης και θεωρείς ότι όλα πρέπει να λειτουργούν υπέρ σου. Χρήματα τα οποία άνθρωποι, στους οποίους απευθύνεται καθημερινά με λαϊκίστικες φανφάρες και δήθεν επίγνωση των δυσκολιών που περνάνε, δε θα δούνε ποτέ και ας δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ. Λυπούμαστε κύριε Κανάκη που γνωρίζουμε πώς λειτουργεί η δικαιοσύνη και σας στεναχωρήσαμε. Μπορείτε να συνεχίσετε να βγάζετε χολή. Περαστικά σας και με τις υγείες σας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή του έκανε αναφορά στο ΣΚΑΪ και στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε: «Έχουμε κατ’ αρχάς αυτόν που ενοχλείται από τη σάτιρα, καλός μαθητής του Γκέμπελς, ξέρει τι θα κάνει αυτός, διαστρεβλώνει όλη την αλήθεια. Το βαφτίζουν αυθαίρετα “παρακίνηση βίας”, ενώ κανένας άλλος από εμάς δεν έχει κάνει αυτόν τον παραλληλισμό και μετά ταΐζουν αυτό το αυθαίρετο συμπέρασμα στους δικούς τους στα ΜΜΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και το παίρνουν μετά οι δημοσιογράφοι και έχουμε τα “έπρεπε να παρακινήσει σε βία;”. Τα “άσε μας κουκλίτσα μου” εδώ κολλάνε. Επειδή σου το είπε ο Πορτοσάλτε; Βήμα 2ο: αυτά μετά κάνουν τη δουλειά, αρχίζουν λοιπόν αυτές οι ερωτήσεις, γίνεται συζήτηση.

Και προσέξτε, οι δημοσιογράφοι που θα έπρεπε να είχαν τεράστια ευαισθησία σε θέματα ελευθερίας του λόγου, στις υπόλοιπες χώρες παλεύουν και χάνουν τη ζωή τους για την ελευθερία του λόγου. Και φυσικά δεν μιλάμε για όλους τους δημοσιογράφους. Είναι μία αυτονόητη διευκρίνιση, που είναι καλό όμως να την κάνουμε.

Και τρίτο στάδιο, βέβαια, η Δικαιοσύνη, πρέπει να τα απαγορεύσουμε αυτά τα πράγματα, πρέπει να τιμωρηθούν. Και μπορεί ο ΣΚΑΪ να μην τα πηγαίνει καλά με την ουσία της Δικαιοσύνης αλλά τα πηγαίνει πολύ καλά με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης. Και εκεί μπορούν σίγουρα να δικαιωθούν αυτοί οι άνθρωποι. Είναι πραγματικά ντροπιαστικά αυτά τα πράγματα που γίνονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δικαστήριο που έχασε ο Κανάκης

Την Τρίτη 13/02 το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας έκρινε νόμιμη την καταγγελία της σύμβασης από τον ΣΚΑΙ, τόσο με την εταιρεία του Αντώνη Κανάκη (ΤΟΝΥ PRODUCTIONS), όσο και με τον ίδιο τον Ιανουάριο του 2020

Ο Αντώνης Κανάκης είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καθώς η εταιρεία του ζητούσε να κηρυχθεί άκυρη η καταγγελία της σύμβασης από το κανάλι και να του καταβληθεί αποζημίωση 2.232.927 ευρώ, στην εταιρεία και 250.000 ευρώ στον Α. Κανάκη, προσωπικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δικαστήριο έκρινε νόμιμη την καταγγελία της σύμβασης απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του παρουσιαστή, δεχόμενο ότι, τόσο ο Αντώνης Κανάκης, όσο και η εταιρεία του παραβίασαν τις υποχρεώσεις της σύμβασης, καθώς αρνήθηκαν να παράξουν και να μεταδώσουν τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο».

Επιπλέον, το δικαστήριο δίνει τη δυνατότητα στον ΣΚΑΙ να διεκδικήσει πίσω, ποσό που ξεπερνά τις 250.000 ευρώ από τους αντίδικους, χρήματα που καταβλήθηκαν για τις εκπομπές, αλλά δεν παραδόθηκαν ποτέ.

Παράλληλα, το δικαστήριο υποχρεώνει τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρεία του να καταβάλουν δικαστικά έξοδα 15.298 ευρώ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάρις Χίλτον: Ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο τα αξεσουάρ της

Σήμερα

Τι είπε η χρυσή κληρονόμος για τα παιδιά και τον σύζυγό της

Αυτοί είναι οι κούκλοι αδερφοί της Ζέτας Μακρυπούλια

Σήμερα

Γόης γκριζομάλλης ο ένας, μελαχρινός κούκλος ο άλλος

Αγνώριστος πασίγνωστος ηθοποιός για γυρίσματα ταινίας

Σήμερα

Ο ηθοποιός υποδύεται έναν προπονητή πυγμαχίας στο Giant

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα»

Σήμερα

«Κάποιοι που είμαστε παλιοί δημοσιογράφοι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στο να παίρνουμε τον παχυλό μισθό μας» υπογράμμισε ο Νίκος Μάνεσης

Λάτεξ, δαντέλα και «καυτό» μίνι: Σκέτη «πυρκαγιά» η Λιζ Χάρλεϊ στα 58 της

Σήμερα

Η ηθοποιός πόζαρε με δαντελωτή μπλούζα και κόκκινη φούστα

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου: Ηθοποιοί του «Σασμού» και του «Ήλιου» παντρεύτηκαν

Σήμερα

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου την Παρασκευή 26 Απριλίου

Χωρίς ρούχα, μόνο με κοσμήματα: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Πάρις Χίλτον

Σήμερα

Τι είπε η χρυσή κληρονόμος για τα παιδιά και τον σύζυγό της

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.