ADVERTISEMENT

Δημοτική υπάλληλος και η σύζυγος του παλαιοχριστιανού από την Κορινθία – «Τσακωνόταν με τον κόσμο»

«Δημιουργούσε θέματα» αποκαλύπτει συνάδελφος της

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Δημοτική υπάλληλος και η σύζυγος του παλαιοχριστιανού από την Κορινθία – «Τσακωνόταν με τον κόσμο»
ADVERTISEMENT

Δημοτική υπάλληλος ήταν και η σύζυγος του 45χρονου αυτοαποκαλούμενου «παλαιοχριστιανού» Μανώλη Καλαϊτζιδάκη. Η Σεβαστή, που ζούσε μαζί με τον 45χρονο και τα παιδιά τους σε λαγούμια στην ορεινή Κορινθία, όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης (22/2) ήταν συμβασιούχος στον δήμο Ωρωπού.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», η σύζυγος του 45χρονου ήταν υπάλληλος του δασαρχείου Μαραθώνα, ενώ αυτός δούλευε με τηλεργασία στον δήμο Ερέτριας στον τομέα της καθαριότητας.

ADVERTISEMENT

«Ήταν λίγο ιδιότροπη»

Συνάδελφος της Σεβαστής μίλησε στην εκπομπή και εξήγησε: «Εργαζόταν εδώ το 2018 ή το 2019. Την είχαμε εδώ δύο οκτάμηνα. Μετά οι συμβασιούχοι ανανέωσαν άλλο ένα οκτάμηνο. Ήταν έξω. Σε έργα ήτανε, εντάξει… Είχε λίγα θέματα, τσακωνόταν με τον κόσμο και μετά την έφερε ο δασάρχης μέσα εδώ να καθαρίζει, να σκουπίζει και καλά… Τον τελευταίο, δηλαδή, λίγο καιρό πριν τελειώσει η σύμβαση, την έφερε μέσα. Δημιουργούσε θέματα έξω».

«Τσακωνόταν με τα άλλα παιδιά που δούλευαν μαζί. Ήταν λίγο ιδιότροπη. Ερχόταν από Αγίους Αποστόλους. Έμενε Κάλαμο και ερχόταν Καπανδρίτι. Είναι ιδιαίτερος άνθρωπος. Να σκεφτείτε και δύο φορές από Αγίους Αποστόλους - Καπανδρίτι, που είναι γύρω στα 25-27 χλμ., είχε έρθει με ποδήλατο», πρόσθεσε.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο