ADVERTISEMENT

Αρτα: Μητέρα κατήγγειλε 83χρονο για γενετήσιες πράξεις δίπλα σε παιδική χαρά

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον ηλικιωμένο για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Από το NEWSROOM
1' χρόνος ανάγνωσης
Αρτα: Μητέρα κατήγγειλε 83χρονο για γενετήσιες πράξεις δίπλα σε παιδική χαρά
ADVERTISEMENT

Έναν 83χρονο αναζητούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, μετά την καταγγελία 45χρονης μητέρας για γενετήσιες πράξεις δίπλα σε παιδική χαρά και στη μέση του δρόμου.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή (23.02.2024) στην Άρτα. Γύρω στις 17:00 το απόγευμα, ο 83χρονος με το αυτοκίνητό του στάθμευσε μπροστά σε παιδική χαρά που βρίσκεται στην περιφερειακή οδό της Άρτας.

ADVERTISEMENT

Μέσα στην παιδική χαρά βρισκόταν η 45χρονη μητέρα και ο 9χρονος γιος της που έπαιζε. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο ηλικιωμένος αρχικά βγήκε από το αυτοκίνητό του για τη φυσική του ανάγκη και τη συνέχεια κρύφτηκε πίσω από έναν θάμνο και προέβη σε γενετήσια πράξη (αυνανισμό).

Μετά την καταγγελία που έγινε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, οι Αρχές αναζητούν τον 83χρονο για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η μητέρα τον κατήγγειλε για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο