E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βασιλιάς Κάρολος: «Πολύ επιθετικός» ο καρκίνος του ‑ O Ουίλιαμ ετοιμάζεται για τη διαδοχή

Η δύσκολη μάχη με τον καρκίνο έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Βασιλιάς Κάρολος: «Πολύ επιθετικός» ο καρκίνος του ‑ O Ουίλιαμ ετοιμάζεται για τη διαδοχή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 24/2/2024 | 18:55

Αρκετά πιο σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του Βασιλιά Καρόλου απ' όσο πίστευαν οι γιατροί, σύμφωνα με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα και συγγραφέα Τομ Κουίν, όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror.

Ο μονάρχης, σύμφωνα με τον Τομ Γουίν, ήδη προετοιμάζει τον πρωτότοκο γιο του, πρίγκιπα Ουίλιαμ για διάδοχό του, ωστόσο αυτό κρατείται επτασφράγιστο μυστικό από τον δευτερότοκο γιο του, πρίγκιπα Χάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σχεδιασμός της διαδοχής είναι άκρως απόρρητος και κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι να συμμετέχει σε αυτόν για τον απλούστατο λόγο ότι, αν νιώσει με οποιονδήποτε τρόπο ότι τον προσβάλλουν ή ότι δεν του δίνουν αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει, θα τρέξει κατευθείαν στα μέσα ενημέρωσης, γράφει το σχετικό δημοσίευμα.

«Ο Βασιλιάς Κάρολος γνωρίζει για την κατάσταση της υγείας του. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι στο κατώφλι της διαδοχής. Ο μονάρχης ελπίζει να παραμείνει σε μια σχετικά καλή κατάσταση, ώστε να παραδώσει το στέμμα σε ηλικία 80 ετών. Ωστόσο, ίσως ξεκινήσουν οι διαδικασίες αυτές πολύ νωρίτερα, καθώς η μορφή καρκίνου του είναι πολύ πιο επικίνδυνη και επιθετική απ' όσο πίστευαν οι γιατροί αρχικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Τόμας Κουίν.

Ο ίδιος πρόσθεσε επίσης ότι «κανείς δεν εμπιστεύεται τον δούκα του Σάσεξ, Χάρι, καθώς στις συνεντεύξεις που δίνει για τη βασιλική οικογένεια είναι όλες υπό μορφή κριτικής, όπως και η βιογραφία του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή τις δυσοίωνες προβλέψεις των γιατρών σχετικά με την κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου της Βρετανίας, όπως επισημαίνει η εφημερίδα Mirror, το Μπάκιγχαμ ετοιμάζει τη διάδοχη κατάσταση υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας.

Ο διάδοχος της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ, Κάρολος, υποβλήθηκε σε επέμβαση για υπερπλασία προστάτη στο τέλος του Ιανουαρίου, χωρίς τα βρετανικά ανάκτορα να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του και της ασθένειάς του.

Την ίδια ώρα, ο δούκας του Σάσεξ, Χάρι, φέρεται να είναι πρόθυμος να επιστρέψει προσωρινά στη βασιλική οικογένεια, όσο ο βασιλιάς Κάρολος λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κοκκινομάλλης δευτερότοκος γιος του Καρόλου είχε δηλώσει ότι σχεδιάζει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από μια σύντομη επίσκεψη στον πατέρα του, στις αρχές του μήνα. Ωστόσο, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, φέρεται να συμβούλευσε τον πατέρα του να μην αφήσει τον αδερφό του να επιστρέψει στην πατρίδα.


Από την πλευρά του, ο βασιλικός συγγραφέας, Τομ Κουίν, είπε στην εφημερίδα Mirror: «Μίλησα με έναν στενό φίλο του Βασιλιά Καρόλου που πιστεύει ότι ακόμα κι αν ο μονάρχης ήθελε να δεχτεί την προσφορά του Χάρι -κάτι που δεν κάνει- δεν πρόκειται να το αποδεχθεί, επειδή δεν το εγκρίνει ο μεγαλύτερος αδερφός του δούκα του Σάσεξ».

Στο μεταξύ, και η «αντάρτισσα» των βρετανικών ανακτόρων, Μέγκαν Μαρκλ, λέγεται ότι είναι αντίθετη στην ιδέα επιστροφής του συζύγου της, Χάρι, στη Γηραιά Αλβιώνα με αφορμή την ασθένεια του πατέρα του», σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ 2026: Πέθανε ο Τζέιντεν Ανταμς – Σε σοκ η Νότια Αφρική

Σήμερα

Είχε πάρει μέρος σε τρία παιχνίδια του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου

Πυρκαγιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης: Ήχησε το 112 – Δείτε βίντεο

Σήμερα

Οι αρχές ζητούν από τους κατοίκους να παραμείνουν σε εγρήγορση και να τηρούν τις οδηγίες που εκδίδονται

Όλα όσα αλλάζουν για τα ακίνητα με το ΜΙΔΑ: Ανάσα για τα προβληματικά, μεταβατική περίοδος πριν τα πρόστιμα

Σήμερα

Πιλοτική εφαρμογή για διορθώσεις σε Ε9 και Κτηματολόγιο, αγροτεμάχια και εκκρεμείς κτηματογραφήσεις πριν ξεκινήσουν οι διασταυρώσεις και οι κυρώσεις

Ο μοναδικός Νορβηγός που αρνείται να κάνει κουπί για τον Χάαλαντ: «Είναι χαζό και ιστορικά λάθος»

Σήμερα

Η Νορβηγία βρίσκεται για πρώτη φορά στα προημιτελικά Μουντιάλ και ο πανηγυρισμός με τις «κινήσεις κωπηλασίας» έχει γίνει viral - ένας όμως φίλαθλος αρνείται πεισματικά να συμμετάσχει

«3 ευρώ εισιτήριο για βρέφος 17 μηνών»: Το απίστευτο beach bar στην Ιταλία που χρέωσε παιδί

Σήμερα

Ένας πατέρας αναγκάστηκε να καταβάλει 3 ευρώ για την είσοδο της 17μηνης κόρης του σε γνωστή παραλία της Ιταλίας

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ποιες χώρες θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς και τι περιμένει την Ελλάδα

Σήμερα

Ο ισχυρός υποτροπικός αντικυκλώνας και οι επιπτώσεις του στη Μεσόγειο

Ανακαινίζω 2026: Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι αναφορικά με την υποχρέωση ενεργειακής αναβάθμισης του ακινήτου

Σήμερα

Το πρόγραμμα δεν χρηματοδοτεί μόνο αισθητικές αλλαγές - η ενεργειακή αναβάθμιση είναι ουσιαστική προϋπόθεση συμμετοχής

Κοριτσάκι δύο ετών στη Φλόριντα πέθανε αφού η μπέιμπι σίτερ το άφησε για τρεις ώρες μέσα σε αυτοκίνητο κάτω από ακραία ζέστη

Σήμερα

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν υπό διερεύνηση

Ποιος ισχυρίζεται ότι ο Νετανιάχου και η Μοσάντ έσωσαν τον Ερντογάν από καρκίνο;

Σήμερα

Πρώην εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ichilov του Τελ Αβίβ κάνει εκρηκτικό ισχυρισμό για μυστική ιατρική αποστολή στην Τουρκία με εμπλοκή της Μοσάντ.

Τι αποκαλύπτουν τα νέα αρχεία του Πενταγώνου για τα UFO ‑ ποια περιστατικά δεν έχουν ακόμα εξηγηθεί

Σήμερα

Σαράντα νέα αρχεία με βίντεο, ηχητικά και έγγραφα από CIA, NASA και FBI φέρνουν στο φως μαρτυρίες στρατιωτικών για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που παραμένουν αναπάντητα.

Marfin: Οι φωτογραφίες από διακοπές που άνοιξαν τον δρόμο για συλλήψεις – Το προφίλ των κατηγορουμένων και ο φερόμενος ρόλος τους

Σήμερα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη από το 2019 οι αστυνομικές αρχές είχαν στη διάθεσή τους φωτογραφικό υλικό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.