E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαίρη Χρονοπούλου: Παρέμβαση εισαγγελέα για το θάνατο της ηθοποιού

Τσακωμός με την τέφρα της ηθοποιού

Μαίρη Χρονοπούλου: Παρέμβαση εισαγγελέα για το θάνατο της ηθοποιού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/2/2024 | 13:42

Προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μετά από αίτημα του δικηγόρου της

Ο προϊστάμενος πρωτοδικών Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος με αίτημα προς την Εισαγγελία ζητεί τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για τις συνθήκες θανάτου της Ελληνίδας ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταξύ άλλων, έχει ήδη καταθέσει η Γεωργιανή βοηθός η οποία βρήκε σοβαρά τραυματισμένη τη Μαίρη Χρονόπουλου, μέσα στο σπίτι της, καθώς και ένας ηθοποιός ο οποίος βοηθούσε τη αείμνηστη ηθοποιό σε διάφορες εργασίες και έχει λάβει ένα ποσό από την διαθήκη.

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, ο οποίος εκτιμά ότι οι συνθήκες του θανάτου της πρέπει να διερευνηθούν, υπέβαλλε άιτημα στην Εισαγγελία, ενώ μεταξύ άλλων, αποδίδει καθυστέρηση στην κλήση ασθενοφόρου το οποίο ήταν ιδιωτικό και δεν ανήκε στο στόλο του ΕΚΑΒ.

Τσακωμός με την τέφρα της ηθοποιού
Η τελευταία επιθυμία της αείμνηστης ηθοποιού -σύμφωνα με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο- ήταν η τέφρα της να τοποθετηθεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο κτήμα της όπου είναι το σπίτι της στην Παιανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα «ΟΝTime» που επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρη Χατζημιχάλη, είπε ότι η τέφρα της ηθοποιού βρίσκεται στα χέρια του φίλου της και πρόεδρου της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών Χάρη Παπαδόπουλου.

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Κώστας Γιαννόπουλος δεν τήρησε την υπόσχεσή του.

«Αυτή τη στιγμή την έχει ο κ. Χάρης Παπαδόπουλος. Ο κ. Γιαννόπουλος άλλα είχε πει στη Μαίρη Χρονοπούλου και άλλα έκανε. Ο κύριος Γιαννόπουλος της είχε πει θα το κάνει ένα είδος μουσείου ανοιχτό στον κόσμο και η Μαίρη, ενώ αρχικά είχε δηλώσει εγγράφως ότι ήθελε να ριχτεί στο Σούνιο, μπροστά στις καβοκολόνες, τελικά συμφώνησε να μείνει στο σπίτι, εφόσον είναι επισκέψιμο στον κόσμο. Το περασμένο καλοκαίρι στα γενέθλιά της είχε τραβήξει και βίντεο, που της έλεγε ότι θα είναι ανοιχτό στον κόσμο το σπίτι, αλλά δεν τήρησε την υπόσχεσή του ο κ. Γιαννόπουλος.

Την τέφρα την έχει παραλάβει και τη φυλάσσει ο κ. Χάρης Παπαδόπουλος κατόπιν επιθυμίας συγγενών και φίλων που ευρίσκοντο στο αποτεφρωτήριο την ημέρα της αποτέφρωσης. Τη φυλάμε, περιμένουμε μπας και αλλάξει γνώμη ο κ. Γιαννόπουλος και ανοίξει το σπίτι στον κόσμο. Του είπαμε δεν έχεις τηρήσει την υπόσχεσή σου. Δεν έχει τηρήσει αυτά που είπε στο βίντεο. Μας κατηγορεί ότι βγαίνουμε και μιλάμε».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Viral αγγελία στην Κίνα: Ζητούνταν εργαζόμενοι για βοσκή 3.000 προβάτων

Σήμερα

Οι υποψήφιοι ήταν κατά πλειοψηφία γεννημένοι τη δεκαετία του 1990

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το μπικίνι της και έκανε βουτιά στον Ατλαντικό: «Έγινε κι αυτό», δείτε φωτογραφίες

Σήμερα

«Ρε παιδιά, μια βουτιά στον Aτλαντικό δεν είχα κάνει!» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στο Instagram

ΣΚΑΪ: Η ώρα της Λένας Φλυτζάνη – Αμεσες αλλαγές στο κεντρικό δελτίο

Σήμερα

Οι εξελίξεις τρέχουν στο κανάλι του Φαλήρου…

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από την παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου

Σήμερα

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, όπου η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε τη νέα της συνεργασία μαγιό Eleni Foureira + MEYIA

«Να φύγετε, να πάτε αλλού» – Το επικό σημείωμα σε κάδο απορριμμάτων στα Χανιά

Σήμερα

«Όποιος πετάει σκουπίδια έξω από τον κάδο, να αλλάξει πόλη και να ξαναπάει δημοτικό», τονίζει ο πολίτης

Έδωσε μάχη για 20 ολόκληρα λεπτά: 14χρονος πήγε για ψάρεμα και έβγαλε «τέρας» 65 κιλών ‑ Βίντεο

Σήμερα

Το ψάρι των 65 κιλών έκανε τον 14χρονο να ξεσπάσει σε δάκρυα μόλις βγήκε στην όχθη

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Σήμερα

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

Χτες

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.