ADVERTISEMENT

Εθνικό Θέατρο: Ακυρώνονται οι παραστάσεις λόγω απεργίας της ΑΔΕΔΥ

Ποιες παραστάσεις ακυρώνονται και τι θα ισχύσει με τα εισιτήρια

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Εθνικό Θέατρο: Ακυρώνονται οι παραστάσεις λόγω απεργίας της ΑΔΕΔΥ
ADVERTISEMENT

Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου λόγω της απεργίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Συγκεκριμένα, οι παραστάσεις που ακυρώνονται είναι: o «Βασιλιάς Ληρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στην Κεντρική Σκηνή, «Όλοι εμείς πουλιά» του Ουαζντί Μουαουάντ στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» και «Η Προξενήτρα» του Θόρντον Ουάιλντερ στο Θέατρο Rex Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη».

ADVERTISEMENT

Το Εθνικό Θέατρο σε ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι οι θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, για τις παραστάσεις που αναφέρθηκαν πιο πάνω, έχουν τη δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας ή ακύρωσης και επιστροφής του αντιτίμου.

Επίσης, οι θεατές που έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά τα εισιτήρια τους, θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη διαδικασία ακύρωσης ή αλλαγής των εισιτηρίων τους.

Παράλληλα, εισιτήρια που αγοράστηκαν από φυσικό σημείο προπώλησης, μπορούν να αλλαχθούν ή να ακυρωθούν στο σημείο όπου αγοράστηκαν.

Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι όσοι θεατές έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την παράσταση «Όλοι εμείς πουλιά», θα λάβουν τα χρήματά τους πίσω, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο