E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πως ένας πολεμικός ανταποκριτής μαστούρωσε στη Μέση Ανατολή ενώ έκανε ρεπορτάζ

Το βίντεο που έγινε viral πριν από μια δεκαετία

Πως ένας πολεμικός ανταποκριτής μαστούρωσε στη Μέση Ανατολή ενώ έκανε ρεπορτάζ
@YouTube/TheYoungTurks
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

Κακά τα ψέματα. Υπάρχει αρκετός κόσμος που έχει βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Μια τζούρα, εκπνέεις, βγαίνεις από τη ζώνη, αναλγίζεσαι τη φύση του άπειρου και μετά σκέφτεσαι, είναι όντως μια φούστα μπαλέτου πάνω σε αυτό το τσιουάουα; Κάνετε ατελείωτο γέλιο σχεδόν σε οτιδήποτε και σε όλα. «Τα γέλια» και παρόμοιες αντιδράσεις είναι εκτός ελέγχου όταν χρησιμοποιεί κάποιος κάνναβη.

Η κάνναβη αυξάνει τη ροή του αίματος στον μετωπιαίο και κροταφικό λοβό, τις περιοχές του εγκεφάλου που ρυθμίζουν το γέλιο. Εντωμεταξύ, η επαγομένη από την THC απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών όπως η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ενθουσιασμένοι, ευφορικοί, ικανοποιημένοι κ.λπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά πόσοι άνθρωποι έχουν μαστουρώσει ενώ βρίσκονται στη δουλειά; Και δεν εννοούμε λίγη δουλειά από σπίτι. Εννοούμε να σε βιντεοσκοπούν ενώ στέκεσαι σε μια βραχώδη έρημο κάνοντας ρεπορτάζ. Με ένα μεγάλο σωρό ναρκωτικών πίσω σου. Και τα ναρκωτικά να παίρνουν φωτιά. Και να στέκεσαι πολύ κοντά. Και να μην μπορείς να σταματήσεις να γελάς, ενώ είσαι σοβαρός πολεμικός ρεπόρτερ.

Αυτό ακριβώς συνέβη στον Κουέντιν Σόμερβιλ του BBC κάπου γύρω στο 2010. Όπως εξηγεί η Washington Post, το κλιπ δεν προβλήθηκε ποτέ, αλλά κοινοποιήθηκε διαδικτυακά στους ακόλουθους του Σόμερβιλ. Το 2014 το κλιπ έγινε viral και προκάλεσε γέλια σε όλο τον κόσμο.

Το κλιπ του Σομερβιλ που μαστουρώνει άθελά του είναι αστείο και προκαλεί γέλιο. Η Telegraph δημοσιοποίησε την ιστορία στα τέλη του 2014. Υπήρχε επίσης ένα πρωτότυπο tweet και ένα βίντεο στο YouTube, αλλά και αυτά εξαφανίστηκαν. Οι The Young Turks, ωστόσο, έχουν το βίντεο στο δικό τους κανάλι στο YouTube που χρονολογείται από τον Ιανουάριο του 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο δείχνει τον Σόμερβιλ να κάνει ακριβώς αυτό που περιγράψαμε νωρίτερα: Στέκεται σε ένα βραχώδες μέρος που μοιάζει με έρημο κάπου αόριστα στη Μέση Ανατολή (χωρίς περισσότερες πληροφορίες πουθενά) με ένα σωρό φλεγόμενα ναρκωτικά πίσω του. Δεν είναι μόνο η κάνναβη, ωστόσο. Όπως λέει ο ίδιος ο Σόμερβιλ, «Πίσω μου καίγονται 8,5 τόνοι ηρωίνης, όπιου, χασίς και άλλων ναρκωτικών». Μέχρι εκεί, όμως, προτού καταρρεύσει από γέλιο.

Προσπαθεί να φτιάξει τα πράγματα ξανά, λέει στον εικονολήπτη, "Γρήγορα γρήγορα γρήγορα, χρειαζόμαστε μόνο ένα ακόμη", προσπαθεί να πει μια άλλη κουβέντα και τη χάνει ξανά και ξανά. Αν κρίνουμε από τον ήχο των πραγμάτων, ο εικονολήπτης ήταν επίσης κάπως στην ίδια κατάσταση. Εξάλλου, αυτό συμβαίνει αν στέκεστε πολύ κοντά σε ένα σωρό φλεγόμενα ναρκωτικά, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους.

Όπως λέει η Telegraph, ο Σόμερβιλ δημοσίευσε αρχικά το βίντεο ο ίδιος στο διαδίκτυο ως "Χριστουγεννιάτικο γέλιο, εις βάρος μου" μετά από ένα "έτος σφαιρών και αιματοχυσίας". Και παρόλο που το βίντεο κατέβηκε, ο Σόμερβιλ εξακολουθεί να έχει τη δουλειά του στο BBC μέχρι και σήμερα.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

6+1 πράγματα που ίσως δε γνωρίζατε για τον Μυστικό Δείπνο

Πριν 5 ώρες

Γιατί λέγεται Μυστικός και άλλες απορίες

Πάσχα στις άλλες χώρες: Πώς το γιορτάζουν οι ξένοι

Πριν 5 ώρες

Το Πάσχα γιορτάζεται με διάφορους τρόπους σε όλο τον κόσμο

Ποια είναι η ακριβής τοποθεσία όπου σταυρώθηκε ο Ιησούς;

Πριν 5 ώρες

Πού βρίσκεται ο τόπος σταύρωσης του;

Γιατί ανάβουμε κεριά στην εκκλησία;

Πριν 5 ώρες

Πώς επικράτησε το άναμμα των κεριών

Κυριακή των Βαΐων: Τι γιορτάζουμε σήμερα ‑ Τα βάγια, οι παραδόσεις και τα έθιμα

Χτες

Πρόκειται για την τελευταία Κυριακή της Σαρακοστής και ταυτόχρονα την πρώτη ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας

Οι έρευνες που θα αλλάξουν την ιατρική

Χτες

Ελπιδοφόρα μηνύματα

Βίλα Μαργαρίτα, η έπαυλη των Αθηνών που δεν υπάρχει πια

Χτες

Βρισκόταν στη συνοικία των Αμπελοκήπων

Πώς η Βιέννη κράτησε τις τιμές των κατοικιών της σε λογικά επίπεδα και γκρέμισε τα ταμπού

Χτες

Τι είναι τα Gemeindebau που κάνουν τη Βιέννη να ξεχωρίζει στον ευρωπαϊκό χάρτη για τη σταθερότητα της πολιτικής της στη στέγαση

Οι κήποι των celebrities που έγιναν viral

Προχτές

Αν έχεις χρήματα όλα είναι κάπως πιο εύκολα

Οι χώρες με το χαμηλότερο IQ παγκοσμίως

Προχτές

Ο παγκόσμιος μέσος όρος IQ είναι 82,12

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.