ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
«Δεν θα περάσει έτσι αυτό» απειλούσε ο δράστης τους τελευταίους μήνες όταν η σύζυγός του πήγε από το σπίτι της κόρης της σε δικό της σπίτι

Καρτέρι θανάτου φαίνεται πως είχε στήσει ο 64χρονος άνδρας στον γαμπρό του, λίγο πριν πραγματοποιήσει το φονικό στην Νίκαια και βάλει τέλος στην ζωή του.
Πιο συγκεκριμένα, το φως της δημοσιότητας είδαν κάποια νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στη Νίκαια, όπου ο 64χρονος σκότωσε τον γαμπρό του μπρόστα στα μάτια του 4 ετών παιδιού του, προχώρησε λίγα βήματα και με το δίκαννο που κρατούσε, αυτοκτόνησε.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο 64χρονος πεθερός, βρισκόταν για μέρες στο σημείο και παρακολουθούσε τον γαμπρό, μέχρι να βρει την κατάλληλη στιγμή για να τον δολοφονήσει.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES