ADVERTISEMENT

Παλαιοχριστιανός: Βρήκε σπίτι για την οικογένειά του ‑ Ζητά να πάρει τον γιο του για να πάει σχολείο

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης είπε πως ένας άνθρωπος του παραχώρησε ένα σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά ώστε να πάει και το παιδί του στο σχολείο

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Παλαιοχριστιανός: Βρήκε σπίτι για την οικογένειά του - Ζητά να πάρει τον γιο του για να πάει σχολείο
ADVERTISEMENT

Εξελίξεις υπάρχουν στην οικογενειακή ζωή του παλαιοχριστιανού Μανώλη Καλαϊτζιδάκη ο οποίος σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ μίλησε για τις επιπλοκές που αντιμετωπίζει η κόρη του στην εγκυμοσύνη της ενώ παράλληλα ενημέρωσε πως βρήκε σπίτι στον Πειραιά για την οικογένειά του.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο κ. Καλαϊτζιδάκης αναφέρθηκε αρχικά στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κόρη του η οποία διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και κινδύνεψε να αποβάλλει.

ADVERTISEMENT

Όπως είπε, η κόρη του επί μία βδομάδα βρισκόταν στο νοσοκομείο «Παίδων» στο πλευρό του ανήλικου γιου του. Ωστόσο, λόγω της κατάστασής της, η υγεία της επιβαρύνθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και με τον κίνδυνο να αποβάλλει.

Παράλληλα, επισήμανε πως ένας άνθρωπος του παραχώρησε ένα σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά ώστε να πάει και το παιδί του στο σχολείο.

Ο δικηγόρος του 45χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος επισήμανε πως αυτή τη στιγμή ο κ. Καλαϊτζιδάκης πρώτον ζητά να πάρει το παιδί του από το Παίδων, και δεύτερον να τον αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη ως έναν άνθρωπο κανονικό ο οποίος θα πληρώσει τα σφάλματά του όπως πρέπει.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο