ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε η γυναίκα στα χέρια του συζύγου της στο Αργος

«Να σαπίσει στη φυλακή το τέρας». Με αυτή την ατάκα η γυναίκα από το Άργος περιέγραψε τα όσα βίωσε στα χέρια του συζύγου της.
Μιλώντας στο STAR η γυναίκα αποκάλυψε πως βιαζόταν από τον σύζυγό της ενώ και τα παιδιά της οικογένειας δεχόντουσαν κακοποίηση, με αποτέλεσμα να μην πηγαίνουν στο σχολείο.
Η ίδια, μίλησε για την κατάσταση στο «σπίτι-κόλαση» και για τον άνδρα της ο οποίος έκανε χρήση ναρκωτικών, κάτι που δυσχέραινε την κατάσταση του και την κακοποιητική του συμπεριφορά.
Υπενθυμίζεται πως λίγο νωρίτερα, στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα ο 34χρονος από το Άργος, ο οποίος χτύπησε την σύζυγό του με σίδερο, ενώ την περιέλουσε με χλωρίνη, προκαλώντας της βαριές σωματικές βλάβες.
Ο δράστης από την πρώτη στιγμή αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι λατρεύει την σύζυγό του, ενώ μιλώντας δημόσια ζήτησε συγγνώμη «σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου». Τα λεγόμενά του ωστόσο δεν έπεισαν τον εισαγγελέα, που διέταξε την προσωρινή κράτησή του για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES