E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Βόμβες» Δασκαλάκη στο δικαστήριο: «Ήταν εμμονική μαζί μου η Ρούλα»

«Ναι είχα εξωσυζυγική σχέση»

«Βόμβες» Δασκαλάκη στο δικαστήριο: «Ήταν εμμονική μαζί μου η Ρούλα»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/3/2024 | 15:27

Σε πολύ έντονο φορτισμένο είναι το κλίμα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Ο πατέρας των παιδιών λύγισε, αναφερόμενος στη στιγμή που το πρώτο παιδί της οικογένειας, η Τζωρτζίνα, ρώτησε για την απώλεια της αδερφής της, όπως αναφέρει το tempo24.news.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, ο πρώην, πλέον, σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου παραδέχτηκε πως είχε εξωσυζυγική σχέση όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη.

«Όταν την είδε στο γραφείο τελετών δεν καταλάβαινε. Νόμιζε ότι ήταν στο κρεβατάκι της»

Περιγράφοντας τη στιγμή, ο πατέρας των παιδιών λύγισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δε θέλω να κλαίω συγχωρέστε με. Δε μου αρέσει να κλαίω προτιμώ ό,τι είναι να το διαχειρίζομαι μόνος μου. Πρώτο μου μέλημα ήταν η Τζωρτζίνα τότε. Πως θα κοινωνικοποιηθεί και θα ξεπεράσει τον θάνατο της Μαλένας, τη δολοφονία της Μαλενας».

Είχε εμμονική ζήλια

Νωρίτερα ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στη σχέση του με την κατηγορούμενη αλλά και όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της οικογένειας πριν την πρώτη απώλεια.

Πρόεδρος: Η κατηγορούμενη πως ήταν ως μητέρα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δασκαλάκης: Αυτό που μας έδινε να καταλάβουμε ήταν ότι ήταν άψογη. Περιποιημένα τα παιδιά πάντα, το σπίτι στην εντέλεια. Μας έδειχνε ότι ήταν άψογη εκείνη τη χρονική περίοδο.

Πρόεδρος: Πότε ξεκίνησαν τα προβλήματα στη σχέση σας;

Δασκαλάκης: Έκανα εγώ το 2018 μια επιπολαιότητα και δημιούργησα μια εξωσυζυγική περιπέτεια. Ήταν επιπολαιότητα της ηλικίας μου. Το έμαθε η κατηγορούμενη από τον άνδρα με τον οποίο ειχε σχέση η κοπέλα με την οποία είχα την περιπέτεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόεδρος: Πως σας το είπε;

Δασκαλάκης: Ήρεμη ήταν. Από την αρχή μου έλεγε ότι επειδή είμαι μικρός ξέρει ότι μπορεί να κάνω κάποια επιπολαιότητα. Με πήρε τηλέφωνο, πήγα στο σπίτι και μου είπε ότι θα το συγχωρέσει. Εγώ της εξήγησα ότι εγώ στη θέση της δεν θα το δεχόμουν. Επίσης της είπα ότι αν είναι να μην γυρίσω σπίτι για να μου κάνει τα ίδια. Μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, ότι έχουμε οικογένεια.

Πρόεδρος: Δεν υπήρξε καμία ένταση μεταξύ σας;

Δασκαλάκης: Όχι ένταση δεν υπήρξε. Ερχόταν όμως στην επιφάνεια μια στο τόσο. Υπήρχαν στιγμές ζήλειας που το ανακαλούσε. Ήταν εμμονική ζήλεια.

Πρόεδρος: Γιατί το λέτε αυτό;

Δασκαλάκης: Θα προκύψουν στην πορεία πράγματα.

Ο θάνατος της Μαλένας

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στη μοιραία ημέρα όπου το παιδί έφυγε από τη ζωή, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ελπίδα».

«Περίπου στις 4.30 με 5 το απόγευμα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την κατηγορούμενη όπου μου είπε «το παιδί έμεινε». Της λέω «τι εννοείς;». Μου επανέλαβε το «παιδί έμεινε, έχουν έρθει οι γιατροί». Ακουγόταν η φωνή της ταραγμένη.

Έδενα τα παπούτσια μου ένα κατέβαινα τις σκάλες. Μπήκα στο αμάξι, άναψα τα αλαρμ και έτρεχα όσο πήγαινε το αυτοκίνητο.

Έγιναν 3 με 4 τηλεφωνήματα μέχρι να φτάσω, σε όλα εγώ έπαιρνα. Στο τρίτο τηλεφώνημα μου είπε ότι οι γιατροί έκαναν ΚΑΡΠΑ. Όταν πήγα την είδα σοκαρισμένη, της λέω «τι έγινε;». Πήγα να μπω στο δωμάτιο και οι γιατροί με έδιωξαν.»

«Δε θα μου χαρακώσετε το παιδί»

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε και στην αρχική άρνηση της κατηγορούμενης να υποβληθεί σε νεκροψία η σορός της Μαλένας.

«Κάποια στιγμή βγήκε έξω ο κ. Τζιούβας (αναισθησιολόγος) και μας είπε ότι είναι μέσα ήδη 20 λεπτά και ότι δεν επανέρχεται το παιδί. Θυμάμαι ότι του είπα «κάνε ό,τι μπορείς γιατρέ». Μετά ξαναβγήκε ο κ. Τζιούβας έξω και μας ενημέρωσε ότι το παιδί δεν τα κατάφερε.

Αυτό που πλέον μου φαίνεται παράξενο είναι όταν ήρθε η κ. Μπάκα και μας είπε να γίνει νεκροψία για να δούμε τι έγινε. Τότε η κατηγορούμενη πετάχτηκε και είπε «όχι δε θα μου χαρακώσετε το παιδί». Τότε περάστηκε ο θείος και η θεία μου και της εξήγησαν ότι δε θα φαίνεται κάτι στο παιδί. Και μετά συμφώνησε.

Μπήκαμε να δούμε το παιδί για τελευταία φορά. Το μόνο χαρακτηριστικό που μπορώ να σας πω είναι ότι ήρθε η κυρία Μπάκα κάποια στιγμή στο δωμάτιο και φώναξε «γιατί παιδί μου δεν το περίμενα αυτό από εσένα»

Πρ: θυμάστε κάτι από την όψη του παιδιού που να σας προβλημάτισε;

Δεν θυμάμαι τίποτα πέρα από το ότι στη μυτούλα της, της είχαν βάλει βαμβάκι το οποίο ήταν ποτισμένο με πύον και αίμα. Η θεία μου όταν είδε το παιδί στο νεκροτομείο μου είπε ότι ήταν κόκκινο το μαγουλάκι της.

Αφού πήραμε το παιδί στο νεκροτομείο, μαζέψαμε τα πράγματα της από το δωμάτιο, μας φώναξαν οι γιατροί στον διάδρομο και μας είπαν πως ότι χρειαστούμε θα είναι δίπλα μας. Ευχαριστήσαμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όσα έκαναν για το παιδί μας. Σε όλα αυτά η κατηγορούμενη δε μιλούσε, έλεγε ένα απλό «ευχαριστώ».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «club» του 1 τρισ. δολαρίων μεγαλώνει: Ποια είναι η SK Hynix που μπήκε στη λίστα

Σήμερα

Δεν είναι η μόνη που το κατάφερε τις τελευταίες 24 ώρες

Στη δημοσιότητα το προσχέδιο του μνημονίου ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν: Ποιος θα κάνει κουμάντο στα Στενά του Ορμούζ

Σήμερα

Παρά τις διαρροές και τις έντονες παρασκηνιακές επαφές, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση για οριστική συμφωνία

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Απριλίου, δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Σήμερα

Η νέα φορολοταρία της ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Απριλίου ολοκληρώθηκε, μοιράζοντας χρηματικά έπαθλα έως 50.000 ευρώ, ενώ αυξημένοι λαχνοί δίνονται σε όσους χρησιμοποιούν περισσότερο ηλεκτρονικές πληρωμές

«Πήγα να την ξυπνήσω και ήταν νεκρή, μου είχε παραπονεθεί πως έχει πονοκέφαλο» λέει η μητέρα της 24χρονης Κυριακής που πέθανε στη Ρόδο

Σήμερα

Σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου ο θάνατος της 24χρονης Κυριακής Κασιώτη αποδίδεται σε αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στο Πόρτο Κατσίκι στην Λευκάδα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Σήμερα

Εντοπίστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές

Τεμπονέρας για ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Το όνομα συμβολίζει το πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό

Σήμερα

Yπογράμμισε ότι η συζήτηση δεν πρέπει να περιορίζεται στις «ταμπέλες», αλλά στο πολιτικό περιεχόμενο

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Φαντάζομαι άφησε το ΕΑΜ για τον Πολάκη ‑ Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο ΑΦΜ;

Σήμερα

«Η χώρα έχει πειραματιστεί με αυτόκλητους σωτήρες», είπε ο πρωθυπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού

Ράγισε καρδιές η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα στον επικήδειο: «Δεν σου λέω αντίο, γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μου»

Σήμερα

«Αν υπάρχουν άγγελοι, ο δικός μου είσαι εσύ και αν υπάρχει αγάπη, είσαι η μοναδική», είπε συγκινημένη η Βικτώρια Δέλλα

Στα Ιωάννινα εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων για το 2026, σε απομόνωση 45χρονος ασθενής

Σήμερα

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Ο Πέτρος Συρίγος τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο – «Έχω σπάσει τους δύο καρπούς στα χέρια μου» λέει ο σεφ

Σήμερα

«Είναι ότι χειρότερο μπορούσα να πάθω με την χειρωνακτική εργασία που κάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Συρίγος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 27
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.